116

Анонимен

преди 2 години

НИЕ ТРЯБВА ДА ОСТАНЕМ НЕУТРАЛНИ.

115

1

преди 2 години

До Nimand,нали знаеш,онази поговорка,цитирам я "вола като риел с рогата си всичката пръст падала на главата му",има и още една поговорка "Когато атовете се ритат,магаретата седят в страни".

114

Анонимен

преди 2 години

Боцке , помниш ли кога ти къртиха задната порта в Симитли?Е на това се вика "нахлуване"

113

Анонимен

преди 2 години

въртоглавите нещо мълчат, кака Корни няма ли да излезе да каже някоя дума

112

До Странджата

преди 2 години

Като любимата ти Боко ханъм е толкова отговорна и мъжествена защо не прие депутатското място което вие и гласувахте, а се покри в харема на Ердоган и прати Деса общата да я защитава? Нали била отговорна ханъма, да беше влязла в парламента и тъкмо трибуна щеше да има за гръмките си изказвания, а не да прави преки включвания от харема на Ердоган докато емигрантите които я помпят си почиват, тя да напомня, че още се предлага на пазара като застарялата плеймейтка която е!

111

КОМУНИСТ=ФАШИСТ..

преди 2 години

Кой даде властта в ръцете на ОФ-РАДЕВ =БСП.. ДБ.. ИТН.. ПП.. ДС /БКП.....??

110

Анонимен

преди 2 години

Абе къде е Пасито да не е на фронта.

109

Пашата

преди 2 години

Ботцка брат, положението става неспасяемо! Времето не чака, дай да грабим пачките и кюлчетата и беж към аерогарата. За да не ти тежат АЗ ще ги нося... само преди проверката ще се разделим за малко...

108

АНОНИМЕН

преди 2 години

МАЙ СЕ ИЗПЛАШИХА ВСИЧКИ ПРО НАТОВЦИ И В БЪЛГАРИЯ И В СВЕТА А ИНАЧЕ МНОГО ПЛЯМПАХА.РУСНАЦИТЕ ГИ ПРЕДУПРЕЖДАВАХА МНОГО ПЪТИ НО ТЕ СЛУШАХА КРАВАРИТЕ ДА СИ НАПРАВЯТ СМЕТКАТА И НАШИТЕ ПРОДАЖНИЦИ.

107

1

преди 2 години

др.борисов,само с приказки не става,надявай пожарникарския мундир и вперед.

106

Nimand

преди 2 години

КАКВИ САНКЦИИ СРЕЩУ РУСИЯ БЕ *** ? ЗАЩО ЦЕНИТЕ В БЪЛГАРИЯ СЕ УВЕЛИЧАВАТ ТОГАВА ?? КАКВО ЗНАЧИ ТОВА , САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ ВОДЯТ ДО САНКЦИИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ !!! ВСИЧКО ПОСКЪПВА И БЕДНИЯ НАРОД СТАВА ОЩЕ ПО - БЕДЕН !! ЩЕ СТАВА МНОГО ПО - ЗЛЕ АКО НЕ СЕ ВЗЕМЕМ В РЪЦЕ И НЕ ИЗРИНЕМ ТАЗИ АМЕРИКАНСКА ПОМИЯ ОТ ДЪРЖАВАТА !! ПАРТИИТЕ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА !!! ПАРЛАМЕНТА ДА СЕ ИЗРИНЕ !!!

105

Човекът

преди 2 години

Е това вече е дявол работа във Украйна

104

Dinosaurus

преди 2 години

Ало, променените, забеавихте ли, че Герб има от избирателите почти равна подкрепа с таази на ПП и е километри над подкрепата за ИТН, БСП и ДА? Докога ще се държите като абсолютни победители, и ще се фукате с жалката си задкулисна коалицийка, която даже една декларация за Украйна не можа да направи заедно,щото БСП не я одобри. Те ви извиват ръцете, щото са единствените действащи политици, другите сте профани.

103

Предател

преди 2 години

Правителството на България само си е виновно за войната те са си на правили преговорите на тайно място и са си стиснали ръчичките под молни подкупни за газта и северен поток 2

102

Анонимен

преди 2 години

Я подлогата на Путин и Ердоган се изказва...Що не му се търси обяснение на този противняк за субсидирането от него с милярди на Путин с тръбите дето положи...

101

ПОЗОР ЗА ПУТИНИЗМА

преди 2 години

ФАШИСТА ПУТИН ВОДИ СПАСИТЕЛНА ВОЙНА КАТО УБИВА МИРНИ УКРАИНСКИ ГРАЖДАНИ- ПОЗОР ЗА РУСИЯ!

100

До Странджата

преди 2 години

Незнам какво е консумирал тоя който те е напълнил с тиквено семе, ама явно са доста тежки наркотици щом чак тебе те хващат и са ти направили мозъка на пихтия за да ръсиш подобни простотии! Боко ханъм е просто една повлекана която на моменти изпълзява от харема на Ердоган след поредната любовна вечер с 300 емигранта за да напомни за съществуването си! Лошото е, че има и много *** като теб които я харесват и подкрепят!

99

Анонимен

преди 2 години

Пак ги изпревари с 200км/ч. Бърза мисъл трябва за тая работа и решения. Браво на Баце

98

Анонимен

преди 2 години

Слава на Украйна. Смърт на фашисткия режим в Москва.

97

Анонимен

преди 2 години

Тия глигани защо им се дава трибуна????