71

САЩ

преди 2 години

САЩ бобмардираха България и избиха без никаква причина няколко хиляди цивилни българи. САЩ са военнопрестъпници, пускаха бомбите преднамерено по цивилно население, не по военни цели.

70

АнонимеН

преди 2 години

КА ПУТИН ПРИКЛЮЧИ С ЖИВОТА И СЪМ СУПЕР ДОВОЛЕН :D ТАКА ГИ УСЕЩАМ НЕЩАТА , А НЕ ЩОТО САМО МИ СЕ ИСКА! КА ПУТИН УМРЯ И В МОМЕНТА РЕЖИМА В КОМУНДЕЛИЯ СЕ ЧУДИ КАК ДА ГО ЛИКВИДИРА ПО-БЪРЗО! КА ПУТИН ВЕЧЕ Е НЕУДОБЕН ЗА РЕЖИМА И ЩЕ ИМА ЗАСТРЕЛЯН КА ПУТИН НА МОСТА - НЕМЦОВ НОМЕР 2 :D

69

Анонимен

преди 2 години

Марионетната клика която "управлява"оКрайна едва ли е толкова късогледа за да не схваща,че няма да види бял ден с имперските амбиции на своите съседи от Русия!За жалост го отнасят Украинците но все пак и те са си виновни,че все още ги търпят!

68

Анонимен

преди 2 години

Напротив, в Москва НЕ липсва празнично настроение.

67

Българин

преди 2 години

За урките: Не искаш мира - на ти секира!

66

Анонимен

преди 2 години

В богата обединена Европа поне 35 милиона души са изправени пред избор: да си купят храна или да си платят сметките за ток и топлина.

65

Анонимен

преди 2 години

Никой не вярва на правителството в кремъл, общото мнение е, че на путин не може да се разчита.

64

Анонимен

преди 2 години

Русия е силна и става все по силна!

63

Баба Ванга

преди 2 години

Първият граничен пункт на украино-китайската граница ще бъде открит на 1 януари 2025 година!

62

Анонимен

преди 2 години

До Вин Изключително тъпо, нехуманно и късогледство е българи да се радват на разпокъсването на Украйна! - Изключително тъпо е да не виждаш, че им свалиха визите на украинците, за да си добавят евтина работна ръка в ЕС, да вземат нови пазари, като тях ги пуснаха на европазара със смешни квоти за 6 месеца, а след квотите им налагат 25% мито, сега им разграбват на безценица земята чрез разни фондове и ги заробват с кредити за доставката на морално остаряло западно оръжие. Газът е друга тема.

61

АнонимеН

преди 2 години

РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ АНЕКСИРАНЕТО НА ДОНБАС И ЛУГАНСК ДО МОМЕНТА СА: ФАЩ Е НАПЪЛНО ОПОЗОРЕН КАТО СТРАНА ГАРАНТИРАЛА СИГУРНОСТТА НА УКРАЙНА ПО ДОГОВОР! КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЗАВИНАГИ ЩЕ СЕ СЧИТА ЗА МЕЖДУНАРОДЕН ПРЕСТЪПНИК! А РЕЖИМА В ЦЯЛАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ФЕДЕРАЦИЯ СЕ ТРЕСЕ И ЩЕ СЕ ТРЕСЕ ДОКАТО КА ПУТИН НЕ БЪДЕ ЛИКВИДИРАН :D ТЪЙ, ЧЕ АЗ СЪМ СУПЕР ДОВОЛЕН ОТ АНЕКСИРАНЕТО НА ДОНБАС И ЛУГАНСК ЗАЛЪЖИ КОИТО ВОДЯТ ДО ЗАДАВЯНЕ ЗА КА ПУТИН! А ЗАДАВЯНЕТО ВОДИ И ДО СМЪРТ :D

60

Западът загуби

преди 2 години

Русия отново победи! Руснаците са горди.

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 65 7) русофилите си черпят цялата информация и заключения от Кремъл.

58

Убиват ни еденично

преди 2 години

В България се Екзекутират хора от милиции с СРС техника, жертвите са над 1000 (хиляда)! Президента и Премиера да излезнат и да кажат защо се извършва Геноцид срещу мирни граждани в Република България и защо нарушават Нюрнбергският Кодекс!? Незнам дали са замесени Гешев, Борисов, МВР и ДАНС но в България се извършва Геноцид!

57

Българин

преди 2 години

До Свобода за България....... Мъртъв евроатлантик спасено дете ........ За пореден път русофилите показвате, че сте национални предатели и българофоби. Свободата на България не е да бъдем руски васали и да лижем руски ботуши. Ако желаеш това, можеш да се изселиш в Русия. Защото при случай на война съдбата на петата колона винаги е трагична

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 "Какво питате московчани какво е настроението им бе?" Хахахаха. Викаш, вече и хората вътре в Русия да не ги питат, ако меннията им показват неодобрение. Само така, другаре! Впрочем, как са новозаселените в Крим, как са? Вече карат ли нови Лади или обещания от Джуджето "рай" се оказа фалшив? Последно протестираха, че държавата ги е изоставила след наводненията.....

55

Анонимен

преди 2 години

Какво разбрахме до тук: 1. Украйна НЯМА никога да стане натовска. 2. Русия ще прави това, което реши, без да я е страх от скаапаните санкции. 3. Украйна е приключила като държава. 4. Няма да се лее англо-саксонска кръв на изток. 5. ЕС не е нищо друго освен колония на САЩ, безгласна буква. 6. Най-губещи от всичко сме ние, защото сме най-бедни, най-забравени и най-безпомощни в тия луди времена на инфлация и глад.

54

Анонимен

преди 2 години

Акции, пари, глупости ... Русия няма нужда от пари, за да е велика!

53

Браво на Путин

преди 2 години

Докато САЩ съсипаха и ограбиха страни като Либия, Ирак, България, Югославия, Сирия, Русия създава две нови държави на картата на света!

52

Анонимен

преди 2 години

Там пропагандата не е спирала, какви да са настроенията.