212

Боби

преди 2 години

До Анонимен "Украйна ще унищожи сепаратистите и с това ще приключи драмата там. Путин през това време ще се ежи, като петел на бyнище." ЕХ ЕНТУСИАСТЕ 1. Донбас се бие за собствените си ДОМОВЕ - Мотивацията е още по-голяма заради КРЪВТА, която Украинците пускат вече 8 година. 2. Ако не дойдат поне 50000-70000 нови свежи Украински части(А няма от къде да ги вземеш) то тогава ЛДНР имат паритет по бронетехнка и артилерия със сегашната ВСУ групировка. 3. Ако дойдат свежи сили ще попаднат в ВИП КОТЕЛ!

211

Fallschirmspringer

преди 2 години

Русия беше търпелива към Вашингтон, по онова време, докато нейната сила растеше. Днес Русия е най-сериозната военна сила, подкрепена от друга изключителна сила, Китай. А Вашингтон продължава да стои в своята илюзия за всемогъщество. Това е формулата за катастрофата.Ситуацията може да бъде разредена изключително лесно. Русия не иска нищо друго, освен чувството за сигурност. Те ясно дадоха да се разбере, че повече няма да търпят тази несигурност.Русия просто казва,махнете се от моят праг

210

Анонимен

преди 2 години

290 това учение е планувано от 2 години. Обявено е в ООН още преди 2 години. Няма никакви изненади. Това че някой го разиграва изненадан е друг въпрос.

209

Анонимен

преди 2 години

Неотдавна Байдън предупреди Зеленски, че руснаците ще превземат и разграбят Киев. Направо си представих руските танкове, натоварени с бяла и черна техника и разбрах откъде Байдън взема информация за предстоящите събития - от Холивуд.

208

Анонимен

преди 2 години

Украйна ще унищожи сепаратистите и с това ще приключи драмата там. Путин през това време ще се ежи, като петел на бyнище.

207

aa1830

преди 2 години

Това, което и се случва на Русия с Украйна е това което на нас ни причиниха чрез създаването на македонска нация и език. Геополитиката си го връща понякога по съшия начин. Украйна за Русия е Македония за България. Изконна руска територия и население, подложени на силно влияние от Австроунгария с цел отцепването и от Русия.

206

СВОЙ до 251

преди 2 години

Харесва ми България.Не ми харесва ястребите на Войната,да провокират война в Европа!Минусите,които са ти поставили показват отношението на България към настоящата ситуация!

205

Боби

преди 2 години

До Анонимен "Никой тук не коментира, че по газопровода тече газта за България... чии диверсии викате пак са това? :)" ЕХ ЧУКЧА ЖИВЕЕЩ В ПРЕДИШНИЯ ВЕК. От години вече ГАЗът за България се доставя през Син(Турски) Поток

204

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

В едно отношение съм спокоен. Тъй-като Ердоган дебне са започнат военни действия между Руската Федерация и Райха на евреинът Зеленски,за да нахлуе в България,то и Руската армия ще има аргумент за спокоен ,но тържествен вход в Родината ни през Братска Сърбия. Непобедимите руснаци са на няма и три минути от София,приятели.

203

Анонимен

преди 2 години

277 аз искам и всеки, който подстрекава към война да бъде съден. Искам също всеки, който отнема правото ми на избор да бъде съден. Искам и ковид нацистите, дето мачкаха със сертификати 2 години света да бъдат съдени. Да, крайно време е да има справедливост, но справедливост за всички.

202

Факт

преди 2 години

Целият свят знае че сащ са агресори и терористи.

201

Боби

преди 2 години

Войната ВЕЧЕ Е ФАКТ. Особенно след като взривове гърмят в Донбас. Атентат срещу командващ гарнизон, взрив на Газопровод(докато потушат пожара и оправят тръбата колко хора ще мръзнат?) Обстрели по цялата дължина на контакт и то спровоцирани не от Сепаратистите. Няколко Украински ДРГ унищожени при опит да проникнат в Донбас. Путин евакуира техника от едно място която отива на друго място (ТОВА СЕ НАРИЧА МАНЕВРЕНА ПОДГОТОВКА ЗА ВОЙНА). Страшно ще стане когато бойните машини "изчезнат" от РФ Бази.

200

Fallschirmspringer

преди 2 години

След разпадането на Съветския съюз външната политика на САЩ беше поета от неоконсерваторите. Те унищожиха всички споразумения за контрол над въоръженията и другите споразумения, постигнати по време на Студената война. И след това те започнаха да ескалират напрежението с Русия, след като режимът на Клинтън наруши обещанието на правителството на САЩ да не меcти НАТО към руската граница.

199

Анонимен

преди 2 години

Да ви е хрумвало, че ковид ваксинацията беше социологическо проучване до колко народите са склонни да се подчинят на абсурдни заповеди? Видя се, че запада се набоде до дупка само защото им бе заповядано и решиха, че ще се метне във война само с една заповед. Е да де, но при ваксинирането уж спасяваш себе си. А при война се жертваш. Как мислите, егоистичните западняци дали ще изоставят спретнатите си къщички за да лежат по окопите?

198

Анонимен

преди 2 години

Никой тук не коментира, че по газопровода тече газта за България... чии диверсии викате пак са това? :)

197

Анонимен

преди 2 години

До Ти да видиш..Ще ти кажа какво мислят. Казали са на мъжете и синовете си да се приберат като победители или въобще да не се прибират. Това е война!

196

Анонимен

преди 2 години

Война няма да има, защото Путин ще бъде линчуван от самите руснаци, ако погуби хиляди млади войници в Украйна.

195

До 266

преди 2 години

Те изобщо не си и представят, че ще трябва да го направят- нали американците ще ни спасяват.

194

aa1830

преди 2 години

Байдън не си помни името, тръгнал бъдещето да предрича.

193

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Байдън е врачка с изтекъл срок на годност. Бракуван.