160

Не лъжете!

преди 2 години

При бай Тошо цените бяха съобразени със заплатите. Караха ни на бригади, а сега е обратното - мамините синченца на крадците спят до следобед, и после се мотаят безцелно безкрай.

159

nikonik

преди 2 години

Информацията е 100% внесена отвън.Като много ревете защо никой не предлага да се отмени валутния борд от 1.7.1997 до днес и левът да стане с плаващ курс. Тогава сами можем да управляваме чрез БНБ и правителство тези процеси.Може ? 💶 да се срине спрямо лева... Преди това с резерва трябва да погасим почти целия дълг.

158

ха ха

преди 2 години

Румен Гечев шъ ви оправи честита промяна

157

Възраждане

преди 2 години

На власт дойдоха комунистите изпълняващи заповеди спуснати от Американското посолство!!

156

ЕС

преди 2 години

До 147"Как можаха в много държави да замразят цените на основни хранителни продукти,..." - и при Тошо цените бяха замразени. Комунизъм ли искаш? Като не ти харесва свободния пазар - Северна Корея те чака.

155

ъъъ

преди 2 години

Промяната какво ви даде Май само ви взема Еееее вие си я избрахте

154

Схемата се повтаря

преди 2 години

Аз пък мислех, че (ако е вярно, взех да се съмнявам) ако американското посолство е помогнало за избора на тези uдиoтu щеще да им помогне със съвети и план да вдигнат икономиката! Бeзxaбeрнитe действия, които предприемат, само показват че нямат идея какво правят. Пропагандата, репресията и замитането на проблемите чрез изфабрикуването на скандали, само показва стара ДС комунистическата ръка върху тях. Няма и помен от американския модел на управление, нито на държава, нито на пари. ПРИТЕСНИТЕЛНО!!

153

Анонимен

преди 2 години

Управляващите комунистии (БСП, ДБ, ПП) и чалгари се гаавврряят с народа!

152

ЕС

преди 2 години

Няма лошо! Инфлацията е добре дошла за икономиката и най-вече за постигане целите на Брюксел за Преход. На когото не му харесва - да се маха от ЕС.

151

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че заплатите на депутатите са вдигнати веднага. За други неща не им стигат месеци, няма да стигнат и години - но заплатките се актуализират светкавично. Как е, харесва ли ви промяната?

150

Анонимен

преди 2 години

Защо при валутен борд в България инфлацията е най висока в ЕС? Какво става с валутният резерв или вече е опоскан. Нали при валутен борд няма инфлация.

149

Ромско е бъдещето!

преди 2 години

Чети съседна статия. По-бързо ромите да почнат да командват, най-добре! Ще има ядене, пиене и веселие. Българите са гола вода.

148

Апартаментите как са

преди 2 години

Цени народни: 2 за лев и 1 бакшиш...кеф!

147

българин

преди 2 години

Продължават промяната докато не останем 4млн.бедна,изтерзана маса

146

пияница мистик

преди 2 години

До до кирчовите === При Боко 13 години олиото беше 1,80лв. Отиде при Пyтиk и смъкна цената на газа с 1 разговор само с 50%. При кризата с Крим когато наложиха санкции магазините бяха залети с евтина стока, предназначена за Джуджиcтан. Свински врат без кост - 4лв, сьомга котлет - 6лв. Заплатите бяха по 1000лв, сега са 1200 - 1300, ама цените трийсеторно нагоре на всичко. Масово ми се оплакват познати дето все още работят за някой. Има "ПРОМЯНА" и то видима и даже се усеща яко от по-бедните :)))

145

Господарите от Запад

преди 2 години

Важното е,че Херо Мустафа е доволна от приятелският кръг Кирчо,Кокорчо,Лорерчо и други техни дружки

144

й

преди 2 години

Това някакъв копи-пейст ли е от Труд или какво? Кой е тоя дето смята, че инфлацията се дължи на грешни решения на ЕС и България и удобно ли е някакви аргументи да се добавят що това е така и що такава инфлация има и в страни извън ЕС и България? Ей, тоя тиняв сайт днес.бг единственото хубаво му е, че можеш да си коментираш на воля и без логване. От това съществуват.

143

Анонимен

преди 2 години

Едно време като записах икономика, всички ми се смееха, от икономисти нямало нужда. После изкарах още две магистратури едната в чужбина. Миналата криза всички познати ми звъняха да ме питат какво да правят. Сага пак същото, да ама аз за консултации пари взимам, но те не дават, та си говорим общи приказки. От началото на пандемията досега, имам 300% доходност, и си взимам и дивидента, а разбирачите неикономисти са загубили 50% от спестяванията си. 2009г стана същото. Та кой разбрал - разбрал

142

Говорите за държави

преди 2 години

управлявани от държавници. И дума не може да става, за сравнение с ДС мафиотската к0чина, ограбвана тук.

141

Анонимен

преди 2 години

С любов от ГЕРБ. Вдигаха заплтите на държавните чиновници за да си купуват гласоподавателим вдигаха пенсиите и раздаваха помощи на пенсионерите без да са пострадали пряко от ковид кризата и на края ето ти една хипер инфлация предизвикана от един безмозъчен индивид избран от безмозъчни индивиди!!!