130

Анонимен

преди 2 години

Не знам за Вас, но аз лично си направих изводи какво представляват САЩ, НАТО и т.н.Нещата станат ли дебели се оказва, че тези организации и държави са въздух под налягане.

129

what the f*ck

преди 2 години

Путин е само един дребен и зъл диктатор, каквито в човешката история е имало стотици, управляващ на принципа "След мен и потоп". Освен управляващата каста целият останал народ тъне в крайна мизерия. Няма никакви човешки свободи и т.н. Опазил ни Господ от такъв диктатор.

128

Гумен Смрадеф

преди 2 години

Щом събра КСНС кремълските "солдати" започнаха да се изтеглят. Ей голям стратег бил наш ***!

127

Анонимен

преди 2 години

До 155 Путин силен лидер!!! Ха, ха, ха!Лидер който уреди със санкции държавата си, направи омраза за православни украинци и грузинци и я направи сред бедните държави в Европа и Азия.

126

Анонимен

преди 2 години

До 123Затова Хрушчов на времето като се върна от САЩ засади целия СССР с кукуруз, ама не се роди нищо))))Ха,ха, нищо не разбираш от земеделие.Украйна е сред 5те в света по износ на кукуруз, а Русия е в 10тката.

125

Анонимен

преди 2 години

най великият шахматист е Путин !! силен човек, тарикат и голям играч.. посочете ми един друг световен лидер силен както Путин . Истински родолюбец който защитава своята страна от евроатлантическите *** ..стареца байдън е посмесище и чучуло сравнен с Путин ..в европа няма един лидер който да стъпи на малкото пръстче на ПУТИН..всички са ***

124

Каква победа бе

преди 2 години

Ако това е вярно, такива санкции ще им наложат, че "победата" много ще им се стъжни.

123

Победа

преди 2 години

Честито на Донбас,с решение на Руският парламент от преди малко, ЛНР и ДНР влизат в състава на Русия.

122

Анонимен

преди 2 години

От утре нови заглавия, как каубоите уплашиха мечока и той се покри в тайгата. Добре е, че мечо не им се лови на акъла.

121

Поп Грую

преди 2 години

Сега соросоидната rмеж ще ревне, че Путин се е уплашил! Видяхме кой бяга като мишка! Тоя Колепа и той клоунада прави. И на малките деца е ясно, че Путин само с ракети щеше да наааcepe укpuте.

120

Анонимен

преди 2 години

Война няма да има! И сега какво ще правят тия дето си изкопаха бункери и землянки, дето се запасиха с храна за 1 година?

119

Анонимен

преди 2 години

горките у-краинци , памперси не им стигнаха..ореваха орталъка иначе са ербапи ама не спреха да ревът фашистите мръсни... 80% он украинският народ е за Русия и знае че са братя но има там едни фашисти дето Америка им плаща да прават съири ...мръсно племе американското само война им дай да създават ..а иаче са готови да се бият ДО ПОСЛЕДНИЯ украинец чакайки в съседни държави и нерискувайки и един Натовец ..тва е

118

Какво постигна Путин

преди 2 години

че нещо ми се губи? Изхарчи десетки милиарди рубли да плаши гаргите, а народът му едва свързва двата края из дълбоката провинция.

117

Анонимен

преди 2 години

Такава им беше и "информацията" за Ирак. Само че сега няма балъци да се хванат на акъла им.

116

Анонимен

преди 2 години

До 134Цялата история беше заради Северен поток 2. Американците яко натискаха да се прекрати проекта, а германците не биха могли да им се опънат самостоятелно))))Много стара информация имаш, Байдън още преди 3-4месеца вдигна всички санкции срещу,, Северен паток 2.

115

Анонимен

преди 2 години

До обяд пишат за ковида, след обяд за Украйна. Айде нещо друго дайте, че става скучно. Явно екшъна няма да го бъде, а и пуканките свършиха. Следващата дата за какво ще е, питайте математика...

114

Гойко

преди 2 години

Янките нищо не са измислили, ползват опита и имитират Руската империя която преди повече от век е била в тяхната "умиротворителна" роля. Пример - Руско-Турската война, която тогава ние в ролята на Украинците сме нарекли освободителна .... Сега янките следват примера на рашките... ама отдалече.... :-) Тарикати ... ;-)

113

До тролската дружина

преди 2 години

Не губете надежда. Според ЦРУ инвазията ще е утре. Нашата огромна армия вече е получила заповеди да стяга мешките с бойната готовност - ***, самобръсначка, сухари и т.н. Ние сме готови за всичко.

112

НИЕ: ВИЕ: ТЕ:

преди 2 години

Хамериакнският президент, и неговите съветници, и тем подобни индивиди ся да се скрият в миши дупки, и да не си показват повече главите си с тези долни лъжи от няколко месеца насам. Сигурно бая, кафяво петно са имали... Аджеба какво ли ще стане.

111

До 123

преди 2 години

В Русия вече имаше наречената от Запада "демокрация", при Елцин... И едва не се разпадна от многобройните западни "влияния", включително етно-религиозни въоръжени конфликти, грабеж на ресурси, "прибаризации" и т. н.! Путин успя да я вдигне на крака и възроди!