104

Бож.

преди 2 години

Най-безспорните безпричинни руски агресии са следните: 1. Срещу ПБЦ- 969 г., 2. Срещу Волжка България- 1487 г. 3. Срещу Царство България- 1944 г.

103

Анонимен

преди 2 години

НАТО вкарва войски само в Изт. Европа за да крепи яничаре като петков но не и вУкрайна защото ги е страх да се бият.

102

Анонимен

преди 2 години

Путин е с явни психични отклонения, не си струва заради един парноик чекист да пламне Европа. По-добре да го затворят в златния му дворец, със златната тоалетна, та белким Кремъл се кротне, овенните кагебейци си натиснат парцалите и се погрижат за бедното и алкохолизирано население с ниска продължителност на живот и много самоубийства.

101

Анонимен

преди 2 години

От над 10г. икономисти в Русия и на запад анализират икономическия спад на запада. При анализите на 20. век всички са единни,че САЩ печелят най-много от1-та и 2-та световни и могат да се оправят единствено с нова голяма война. Целта на САЩ с кризата с Украйна е такава.Така ще може да се елиминира многомилиардният им външен дълг на първо място. В Европа вече нададоха вой,защото санкциите на САЩ и ответните руски такива ще ги сринат, но в САЩ това не го интересува.

100

Анонимен

преди 2 години

България евакуира посолството в Киев.

99

Анонимен

преди 2 години

Днес видях изпанските изтребители над Варна. Във Варна силно се размириса на руско и русофилско нааакано.

98

Я мислам

преди 2 години

Дека ако тоя Путин още се дърпа и не нападне Окрайна, ние натовци ке нападаме!!!

97

Анонимен

преди 2 години

Този клоун още ли баламосва хората с измислената опорка за руска инвазия в Украйна? Три месеца разправят басни за инвазия, която не се случва.

96

Бай Танас

преди 2 години

Май ще наложат санкции на Русия, защото не ще да окупира Украйна ...

95

Анонимен

преди 2 години

Фундаментът на който са изградени американските обвинения е калпав.

94

Анонимен

преди 2 години

Голям зор Путин да нападне Украйна, добре, че той е разумен.

93

А колко е простичко

преди 2 години

Байалцхаймер да гарантира, че Окрайна няма да е в НАТО и тогава всеки ще бъде щастлиФт!!!

92

Бож.

преди 2 години

Я най добре напиши годините когато Русия е нападнала България, но..., Преди Новата Ера!!!-))))) Я напиши в чичко Гугъ в колко войни и въоръжени конфликти са участвали Щатите само от 1945 година до днес??? Дръж съ да не паднеш...

91

Анонимен

преди 2 години

Февруарската или мартенската руска инвазия визира? Или лятната инвазия?

90

Анонимен

преди 2 години

До 99Кой те излъга, че ние страх от Русия? На нас ние смешна и падаме от смях, като видим джуджето Путин, черкезина Лавров и монголеца Шайгу по ТВ.

89

Анонимен

преди 2 години

От съюза Русия Беларус нищо няма да излезе. Лукашенко се е съгласил на съюзно гасударство с Русия но при една условие Първата година от съюза Лукашенко да е президент на гасударството а втората Путин и така да се менкат всяка година. Путин обаче се усмнил в мустакатия че тай още първата година ще му види сметката и след това ще остане пожизнен президент на съюзното гасударство.

88

Бесарабски българин

преди 2 години

Не бе шегувам са от пред балкана съм!

87

Анонимен

преди 2 години

До 98Остави Белгия, ами Словакия и Бахрейн и Финландия които не са в НАТО с много по-добри оферти за самолети Ф-16 и Ф-35.

86

Тия не им ли писна..

преди 2 години

....три пъти на ден, всеки ден вече три месеца едни и същи глупости да плещят ? Хипотетично какво няма фа се размине ? Щон няма да изключват Русия от SWIFT за какви "санкции" въобще говорим ? Ако Русия искаше война щвше да я направи преди два месеца време в началото на зимата и да спре газа за Европа. Сега какъв смисъл да напада, като губи такъв силен коз.

85

Пак

преди 2 години

Това е разговор между глухо -неми,както каза Лавров.