31

Как мислите

преди 2 години

Дали българите са бедни защото са прости или са прости защото са бедни? Тука май е заровена тайната!

30

Анонимен

преди 2 години

Кредит се тегли за да инвестираш в бизнеса си и да повишиш приходите и печалбата, а не да ги дадеш за по-високи заплати и после да се чудиш как да го връщаш.

29

Анонимен

преди 2 години

Тия са като скъсаняците, които нямат пзри за почивка и теглят бърз кредит за да си я позволят, а после живеят няколко месеца като скотове. Така и с Кирчо за да си направи кефа ще ни набута с дългове, които и внуците ви ще изплащат живееки като скотове.

28

Анонимен

преди 2 години

Доколкото помня от инвестиции печели/или губи/ инвеститора. В случая държавата. Само че отдавна българския народ, не е собственик на държавата си.

27

Ямболски цървул

преди 2 години

Коки (кокорчо) ,ами давайте план за възраждане на икономиката,за да не сме бедни.

26

Анонимен

преди 2 години

Човека е напълно прав за конкурентното ни предимство, но не е прав за начина за решаването на казуса. Досега никой никога не е станал богат като тегли безразборно кредити и ги раздава на калпак, за да имитира, че сме станали по-богати. Богати ще станем с инфрастриктура и стимулуране на производството за износ и иновациите, както и с подобряване на образованието. Всичко останало е просто една голям балон, който съвсем скоро ще ни излезе през носа.

25

Аз промяната

преди 2 години

Кокорчо от 1 април 710 лв е голяма инвестицията и намаляване на пенсиите супер Кокрчо Оставка

24

Анонимен

преди 2 години

До нова година 15% инфлация, до Юни още 5.6% на вече съществуващата 15% инфлирана икономика. Тоест спрямо Септември 2021 през Юни инфлацията ще е около 28%! Нека Василев да обясни как това му се вижда нормално и зачий да го *** никой не говори какво се прави по въпроса и как смятаме да се борим с нея. Всички като че ли вече са приели че ще има 30% инфлация и просто трябва да го приемем. Това е новото нормално краставици 7лв/кг, буркан лютеница 5.50лв, хляб по 2.20лв, кисело мляко 2лв.

23

Анонимен

преди 2 години

Доходите се вдигат, но на базата на инвестиции в нови работни места, оборудване за повишаване на производителността, инфраструктура, образование, но трябва времеза дасе усети ефекта не на чрез на теглене на нови дългове.

22

Анонимен

преди 2 години

Много пъти съм го писал: който е млад да се спасява! И то сега! Ще мине време и ще съжалявате много, че не сте ме послушали. България никога не е била, не е и няма да бъде читава държава. Съжалявам, че нямаше някой, който да ми го каже, когато аз бях млад.

21

Анонимен

преди 2 години

Нали сте натовци ,що не искате 5...6 милиарда подарък от сащ и НАТО

20

Анонимен

преди 2 години

До 17: тя инфлацията и цените си растяха и преди да се вдигнат разходите. Още харчим според стария бюджет приет от герб. Този новия още не е гласуван, че да се ползва. И е прав, че докато смятаме, че основното ни предимство е да сме евтина работна ръка, няма да имаме човешки доходи. Значи хем ревете, че доходите ви ниски, хем казвате да се запази основното ни предимство като си държим доходите ниски. Е хайде решете най накрая кое от двете искате?

19

Анонимен

преди 2 години

Ние нямаме друг плюс, нямаме нормани инфраструктура, съдебна система, подходящи кадри, вече и егергията е много скъпа.

18

Анонимен

преди 2 години

Български фирми масово фалират други си местят бизнеса в други европейски държави, даже познавам 2ма които си преместиха бизнеса в Сърбия. Защо ли?????

17

Анонимен

преди 2 години

С най-скъпата енергия в света как може ЕС да е конкурентен бе мозък? Как се конкурираш с някой, който производствените му разходи са в пъти по-високи? Виждам само едно решение да наложат по-високи мита и така вносните стоки да се изравнят по цени.

16

Анонимен

преди 2 години

Рече Кокорчо и дигна заплата с 60 лв

15

Анонимен

преди 2 години

Кокорестия очаква висок икономически растеж като увеличава инфлацията и цените растат. Това в Харвард ли го учи бе дебелак. Каква икономика има в България? Даже и чуждестранните инвестиции са намалели драстично.

14

В.

преди 2 години

А защо сме бедни като работим по на няколко места за разлика от западна Европа, където работят по 2-3 дни в седмицата? Заради такива като вас дето дават д.

13

КРАДЛИВИ

преди 2 години

Страхотно конкурентно предимство на миризливите ЧОРАПИ И ЧОРАПОГАЩНИЦИ..

12

Анонимен

преди 2 години

От *** Бориславова : " търси е в Gугъл , докладвай на прокуратурата".