50

До 91

преди 2 години

КАКВИ ПО- ТОЧНО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ИМА Г. ПРОКУРОР КАТО ДОРИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАМЕСВА В РАБОТАТА НА ОТДЕЛНИТЕ ПРОКУРОРИ?! А КОЙ ЩЕ РАЗСЛЕДВА ПРЕСТЪПЛЕТИЯТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ КАТО ЩЕ Е ЗАВИСИМ ОТ ТЯХ?

49

Анонимен

преди 2 години

Примката около Жипко се затяга. Цацата избяга, каскета е пътник, Пеевски вдигна ръцете. Бойче, към Дубай ли сега, мама? Влади, Томи и дулувската кралица на кучетата ли ги оставяш ?

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 94 Резултатите ще започнат, когато вие останете без работа, трроле :) Засега тече подготовка.

47

Има имена

преди 2 години

Гешев използва властта на Главен Прокурор за лично разчистване на сметки - терор и дори убийства!

46

Масонскаложа"Сл

преди 2 години

До АнонименНяма как да има разделение на властите, когато, масонската ложа "Слънце" е окупирала не само президенството, но и изпоълнителната власт. Сега, веке, Муню Кауню е Самодържец! При един Самодържец;))) нема как да има разделение на властите, а и да го има, то ще е фиктивно, за да се имитира демократично управление ;)))

45

Майора

преди 2 години

Абе анонимник 68 , БСП каква партия е? Корнелия уволнена за корупция официално , Кадиев молионер от ток , Гечев направил долара 3000лв , фалирала три пъти страната , създала мутри и олигарси! Така ли е?

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 91 "Отдавна мислим ние, време е да действаме." Личи си. Резултатите в последните 10 месеца показват, че добре "мислите". Все така.

43

Дааа

преди 2 години

КС ПРАВИ СЪДЕБНАТА ВЛАСТ ЗАВИСИМА ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА. ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА! Е БРАВО НА КС!

42

Анонимен

преди 2 години

До Ми5 79 Значи само, че някой трябва да може да спре престъпленията на прокурора, гербав. Отдавна мислим ние, време е да действаме.

41

Нема го махнат

преди 2 години

До АнонименТвоят приятел Мундьо Узундьо, в коя масонска ложа, членува? Хм?;))) А Цацарата? Хм? "Съдебната система", тва са Ложите, мойто момче, ти намлата два туката, да ти са разбъркат бръмбарите у глъвътъ глъва...;)))

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64Да, може би си прав. Но имам усещането, че се нарушава тотално принципа на разделение на властите - съдебната е зависима от настроението на изпълнителната. А и нещата не са само бели и черни - може да не е тотално корумпирано, а само отделни елементи, които да влияят на министъра на правосъдието...знам ли?

39

Анонимен

преди 2 години

До Ми5 "МИСЛЕТЕ" По тия географски ширини тази дейност не я обичат много. Затова са на това дередже и по-зле ще става.

38

щшшщиш

преди 2 години

гешев трябва да си ходи

37

Анонимен

преди 2 години

Че защо да подава отново правосъдният министър? Сега да подаде в съда срещу ВСС-то, което е отхвърлило неоснователно искането. И да подаде искане за смяна на това некомпетентно ВСС и да им търси лична отговорност. Който е застанал там, трябва да знае и спазва законите, а не - за всяко нещо да питат КС. КС е за сложни, инцидентни казуси. Този не е такъв. Този е пределно ясен. *** на ***.ията да не се правят на незнаещи. Пък, ако са наистина незнаещи, не им е мястото там. Да си вървят!

36

Анонимен

преди 2 години

До хм---Ами освен черепа и тиквата да дадат началото на *** таун в Дубай по подобие на чайна таун.

35

Анонимен

преди 2 години

Каскета отече в канавката.

34

Ми5

преди 2 години

Прокуратурата РАЗСЛЕДВА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ. СЕГА КС МИ КАЗВА, ЧЕ ТОЧНО ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ МОЖЕ ДА ИСКА ОСТАВКА НА Г. ПРОКУРОР!!! ТОВА Е МНОГО МЕГА СБЪРКАНО!!! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!! ЗНАЧИ ИЗП.ВЛАСТ ЩЕ СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА И ЩОМ ПРОКУРОРЪТ СТАНЕ НЕУДОБЕН - ЩЕ МУ ИСКА ОСТАВКАТА! МИСЛЕТЕ.

33

Анонимен

преди 2 години

До АнонименSled Prokopi i prosto Kiro

32

Анонимен

преди 2 години

До 72 "Гербаджийските тролери гледат като препикано мушкато в момента" Скоро всички българи ще гледате така, няма да се плашиш. :)

31

Анонимен

преди 2 години

Може да поиска, но това не означава, че ще му се даде. :) Все пак, ако това някога се случи, се гответе за Лукашенко 2. Нищо по-малко.