75

Анонимен

преди 2 години

Нищо не ни застрашава, това са насаждания на краварите. Махайте базите на окупатора.

74

Анонимен

преди 2 години

Нашият смел натовски генерал, който до преди седмица го беше страх да каже една думичка срещу Русия изведнъж възмажа преди идването на американската делегация у нас и си призна че руската агресивност е най-голямата заплаха за България макар и казано с по-меки думи. Все пак Янев си остава дълбоко в душата русофил т.е. небългарин.

73

Анонимен

преди 2 години

Аз питам, защото никой не казва, къде ще се криеме след като сме застрашени? Дори метрото ни не е проектирано за бункер... :)

72

СССР

преди 2 години

Янев ние тука сме си във война с мафията ,един каскет мутра не можете да вкарате в затвора за Украйна се замислил .

71

Анонимен

преди 2 години

Това е правилният човек за министър на отбраната, а не разни шкембета, ама *** го разправяй на българския избирател, който не спря да си ги преизбира 12 години разни госпожички и шекмбаци.

70

Анонимен

преди 2 години

"Министър заяви, че за него като политик и държавник основната движеща сила, мотивираща неговите решения, е защита на националната сигурност и на българските национални интереси." Странно, как всеки работещ за руснаците си троши краката да бъраза да обявява, че работи за българските национални интереси. Единствения начин това да бъед казано без да започне да заеква от срам, при положение, че е ясно за кого работи, е да си мисли наум, че те и руските, са едно и също нещо.

69

Анонимен

преди 2 години

До ПалачинкаАз не виждам с какво ни застрашават руснаците и украинците, ако дойдат руснаците в Украйна или България, по-скоро ще има радост и партита, а не страх, страх има сега, че ни въвличат в конфликти.

68

Анонимен

преди 2 години

То нас българите на една демонстрация ни е страх да излезем, а този ни прави агитация да ходим война да правим

67

ха-ха-ха

преди 2 години

До Дет на НАТО и америк А мъртвият руснак означава 10 спасени деца.

66

СС

преди 2 години

и какво стана трябва да купуваме американско оръжие... за това е цялата простотия и заплахи да накарат европа да изкупи застоялото американско оръжие....Нали си нарязахме самолети ракети, нямаше вече от кого да се пазим и да има войни ай ся тези дето рязаха в затвора и да им се изземе всичкото имущество...

65

Анонимен

преди 2 години

До 38Цар бомба и няма Европа само европейска Русия ,няма мала Азия само Азия)))))Що бе да неби да няма о остров,, Нова земя" където е пусната 3600 пъти по-мощната от тази в Херошима, атомна бомба?

64

Свобода за България

преди 2 години

Дет то америка и техните марионетки тук Свобода за България

63

Анонимен

преди 2 години

До ОсманЯ по-полека, турците са пришълци на Балканите, за каква Виена бълнуваш, да върнете Истамбул на гърците и Одринска Тракия на българите първо.

62

Joko

преди 2 години

"... ряко застрашава нашата сигурност, заяви министърът на отбраната.. "Не разбрах КОЙ и КАК затрашава националната ни сигуррност.Разбрах обаче, че сме ду.давци и за разлка от Унгария запореден път сатаваме васали !

61

СССР

преди 2 години

Путин нападне ли ,тука само от вятъра на ракетите ще изчезнем,или ще се Браним със самолетите на Буда ,само че 2025 година ще се Браним с тях,тъпатааа тиква от Банкя даде милиарди за некави беляжки.Буда е виновен за всичко както винаги.

60

Палачинка

преди 2 години

Брутален наглец: когато го питаха дали за България има опасност заради кризата в Украйна, каза, че такова нещо няма. Когато го попитаха за бази на НАТО в България, каза, че такава нужда няма. По това време Русия предприемаше струпване на войски на границите с Украйна, а Румъния свика техния КСНС заради действията на Русия. Сега, когато украинците призоваха да не се насажда паника, а Румънците казаха, че се чувстват сигурни, като членки на НАТО, говори обратното.

59

Анонимен

преди 2 години

За пореден ден отварям Днес и за пореден ден няма нито един параграф написан за управляващите какво мислят да правят за инфлацията и цените на енергията. Само става ясно, че данъкоплатците ще плащат тока на фирмите, но кога самата цена ще падне, какво се прави по въпросите с цената на газта, цената на битовите стоки и инфлацията която вече излиза извън контрол няма ни вест ни кост. Хубаво е че са се посветили да оправят света, но не трябва ли първо да оправят България?

58

В.Узунов

преди 2 години

Само турската армия е способна да ни пази както го е правила винаги. Освен това например ние в Родопите може да сформираме наш башибозук,който да помага

57

Запасняк

преди 2 години

Докато анализирват новите ни управници ще минат поне 3 месеца.Тарикат министър с общи лафове.

56

Анонимен

преди 2 години

Янев, то няма население, вие сте щели да воювате? С какво и с кого и с колко хора и защо изобщо ни е нужен таралеж в гащите? Който му е зор, да отива сам , а не да принуждава другите да стават пушечно месо.