23

Анонимен

преди 2 години

Русия показа, че мисли да извива ръце. Европа ще покаже на Русия какви са рисковете да се извива ръката на гигант.

22

Жоро

преди 2 години

За какво да им газ и АЕЦ? Нали си имат слънчеви панели и вятърни турбини!

21

Серсемин

преди 2 години

Е заради Еврошапшали като тази ,ЕС ще разчита основно на аналният природен газ.

20

Анонимен

преди 2 години

Урсула, много си зле. Газ от САЩ? И колко ще ни излезе тоя газ с транспорта му? Кои други "надеждни" източници имаме на разположение?

19

Анонимен

преди 2 години

Добре, лельо, спирайте изцяло вноса на газ от Русия. Ако ще е гарга да е рошава. Нали говорите за пазарна икономика, освен това не искате дългосрочни договори, а Русия явно няма интерес. Ежедневно мислите какви санкции да наложите, а искате те да доставят газ, който не е договорен. Самите вие казвате, че Русия си изпълнява договорите, останалото е ако иска и има интерес.

18

долу ЕС

преди 2 години

а може ли всяка държава да решава за себе си, като ви оставихме вие да решавате в брюксел тока и газа станаха по 3 спрямо сащ! *** нещастна! и как точно Русия го е използвала та не разбрах?!? кой е накаран от руснаците насила да купуват

17

Анонимен

преди 2 години

До Боби Празните приказки не заблуждават никого. Европейските политици започнаха да говорят какво се случва и това ще има трайни последици. Успех на Русия с новите договори с Китай. Китай знае, че сега Русия има зор да "сключва договори" и ще се възползва.

16

Ха ха!!!

преди 2 години

А ние можем да разчитаме на акушерката Урсулка че 'мъдро' ръководи Европейския съюз след като успя да съсипе Бундесвера! И намери 'доставчик на ваксини' на който може да се разчита - работодателя на мъжленцето си!

15

Анонимен

преди 2 години

До Малко Когато цената е да се убие северноазиатския сатрап с мизерия цената е доста добра.

14

Малко

преди 2 години

са им по-скъпи цените на тези доставчици, но пък на кой му пука за подобни подробности

13

Адмирации

преди 2 години

Русия се интересува от Европа, защото европа се ползва за нервиране и създаване на напрежение от Сащ. След като някой дразни мечока, а Европа е за първи път без 1 качествен лидер, то нормално да струпа 200 хил. войска и да тръгне наред, а до къде ще стигне? Европейците останаха без армия, за разлика от Русия която има над 1млн. подготвени войника.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 Европейците си затваряха очите с надеждата, че Путин ще се вразуми, но просто не познават КГБ. Затова сега ще има корекция в курса. Европа излезе от летаргията.

11

Анонимен

преди 2 години

До До 2/10 Не мисля че си разбрал какво съм написал. Поне от поста ти не личи, че си разбрал.

10

Анонимен

преди 2 години

За това предуреждаваха още преди години, 2014 че ще се стигне до там руснаците да извиват ръце на Европа с горивата. После преди месеци постоянно се пишеше по медиите, че Газпром не доставя достатъчни количества и бам, сега се стигна до текущата експлозия на цените на енергията. А вие подължавайте да им се кланяте и разчитете на руснаците, нищо, че те гледат да ни eбнат отвсякъде

9

Анонимен

преди 2 години

До Русия Реалността е, че колкото повече Русия се навежда на Китай, толкова по-важна й става Европа. Русия и в момента търпи КОЛОСАЛНИ щети от износа си на газ към Китай. Извнредните печалби на Газпром идват от ... Европа.

8

баба мара

преди 2 години

и кои са тези доставчици на които може да се вярва така говорят безделницитеот ес нямат работа огромни заплати и прос-то-тии безкраи

7

Анонимен

преди 2 години

да и даде няко една кутийка Крем Здраве на тая да опъне бръчките малко че от злоба се е сбръчкала яко около гушата

6

Русия

преди 2 години

Русия вече не се интересува от Европа, интересува я какво да вземе от Украйна и отива да спи зъмен сън, докато Европа я събуди. Азия явно има по голяма нужда от ресурсите на Русия.

5

Анонимен

преди 2 години

а тая от снимката е чиста улична куочка

4

Адмирации

преди 2 години

Следващата зима, Европа ще бъде обезпечена с газ, тъй като до Португалия ще бъде Руска територия. Затова спокойно, не мислете за газа.