163

Aнонимен

преди 2 години

Всяка бустерна доза от точно определена партида е в пъти по-токсична(убийствена), а партидите са разделени на 3 групи по токсичност и сериен номер( това е и причината да има и живи и умрели от бустерираните)

162

Анонимен

преди 2 години

До 192 "АЗ ВЯРВАМ В НАУКАТА"Науката създава различни неща, но не всички са добри. То и атомната бомба е плод на науката, но не искаш да я пуснат у вас.

161

Aнонимен

преди 2 години

Уж болните от реинфекция ваксинирани са болни от всички странични ефекти от токсичните отровни бъркочи, а не от Ковид, неваксинираните - от грип и леки настинка.

160

Армеец

преди 2 години

Майната им на ваксинираните като са *** на кукурзянка.Хората казват ваксините нищо не помагат и не препазват справка Западна Европа те братче юруш на ваксините. Защо моя колежка на 50 след 2 ваксини и Бустер получава инсулт в клас пред децата ? Тези тромби от ваксините са дошли не от глобалното затопляне.Никаква гаранция че и без ваксини не се получават инсулти но предпочитам без тях да бъде майната им на зелени паспорти, кина, концерти, 75 лева.Не е късно да спрем геноцида от Бел Гейтс.

159

До 205

преди 2 години

Стига сте мрънкали. Вие всички сте ***. От дена сетне в градския транспорт виждам по двама, трима човека, които не се маскират и не се подчиняват на тая тирания. Всички други нямате никакъв мозък. Даже си спомням как коментирахте преди 2 години как трябвало на закрито да ги имало пък на открито не трябвало. На ви сега един сатър в задните части

158

НЕ на черният сертиф

преди 2 години

От 2 седмици с маски..стигнахме до 2 години с по 4 дози и същите мерки..Бум на случаи в страните с най инжектирано население..И един фашистки сертификат измислен много преди заплануваната епидемия..! Събудете се !!

157

Зима

преди 2 години

Вируса е евроатлантически. Всички седесари, лгбт, третополови и прочие уттайки на обществото да го приемат с радост.

156

Анонимен

преди 2 години

Само едно не може да обясни промит ковид ваксърски шизофреник. Защо като си ваксиниран и ваксината те пази, аз като неваксиниран съм заплаха за теб?

155

Aнонимен

преди 2 години

Ще е починала от Ковид:1)ако има изолиран изолат на вируса, който никъде по света не е намерен, следователно не съществува и 2)аутопсия,която изрично е забранена, както е забранен и пълния състав на отровния бъркоч генна терапия ваксина, а и самия договор с фарма мафията е свръх секретен

154

До пияница мистик

преди 2 години

Бил Гейтс може и да не се е занимавал с ваксини през 95та, но СЗО са се занимавали и то много. И тогава, както и сега СЗО се финансира от Бил Гейтс и също така пише им пише скрита, от който четат на камерите

153

До 198

преди 2 години

Може и от Ковид-19 да е починала жената във Враца пред спешното отделение. Ти някакви неизвестни за нас факти ли знаеш?

152

Aнонимен

преди 2 години

Това пред болниците и вътре в тях е умишлено убийство по протокол

151

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните *** пак започнаха с лъжите кой е напълно ваксиниран. Всеки с две дози от двудозовите ваксини или с една доза от еднодозовите ваксини е напълно ваксиниран без значение колко време е минало от поставянето на дозите.

150

Анонимен

преди 2 години

Така е, вярвам ви. Нали всички видяха с очите си , как преди няколко дни една пациентка почина "от ковид" пред рецепцията на една болница, независимо, че направиха всичко, за да я спасят...Тя само от ковид почина и защото не се е ваксинирала, някой да не си помисли нещо друго?!

149

Aнонимен

преди 2 години

Къде ги видя тези 50%

148

Aнонимен

преди 2 години

Процентът на починалите в най-ваксинираните държави за 2021г е с 40-60% по-висок, в сравнение с предходната, когато нямаше генно-модифицирана терапия с токсични бъркочи. 500 спортисти млади, здрави и прави умират по терените като круши, 10г.деца със сърдечни удари, марш на смъртта в Италия с безброй 20-30г. умрели след ваксинация, в Англия и Израел, картинката е същата

147

До 191

преди 2 години

Има нещо нередно в това да пиеш кръв от шията на бик с мляко ли? Аз какво друго да очаквам от вас джендърите

146

шаш и лъжа

преди 2 години

И защо се публикуват такива статистики като хората не вярват в тях?Отделно си е че ваксинирани с по три игли си боледуват като неваксинираните!

145

Сектант

преди 2 години

АЗ ВЯРВАМ В НАУКАТА. А вие?

144

Анонимен

преди 2 години

Над 50% от живеещите в България са ваксинирани, а процента на ваксинираните сред заразените е 20-24,5% от Нова година досега. Кой казва, че ваксините не помагат?!