69

Krom

преди 2 години

До Анонимен 79 - Смешно. Големия и зъл пес Путин твърди, че отвсякъде е обграден от безпомощното малко пале НАТО.

68

ДОКТРИНАТА МОНРО

преди 2 години

МОРКОВА И ТОЯГАТА...

67

smeshki

преди 2 години

опитът да се сплашва русия с война е повече от детски, именно войната им е най-силната страна, повече от тези коментари и "новини" по медии и сайтове са доста измислени или съчинени, натовските чиновници би трябвало да осъзнаят, че русия е най-ценният ресурс за оцеляването им,т.е. трябва да я ухажват повече от всеки друг член, при война с нея нато ще изчезне, както и чуждестранните войски в европа

66

Анонимен

преди 2 години

Докато не си прочистим мозъците и не решим какви искаме да бъдем, няма да стане. Или ще бъдем с тая част от света, която е начело на света по стандарт на живот, или ще затънем съвсем в русофилска азиатщина, а може да стане и по-лощо. От два стола - на земята

65

Споделям

преди 2 години

Мисля че НАТО си търси врагове за да оправдае своето съществуване след разпада на Варшавския договор. Да , съвременната християнска цивилизация има врагове но в тях не е Русия. Тя обаче със съществуването си изобличава НАТО и затова е обявена за враг.В случая се получава нещо като в приказката за агнето и вълка ..."Абе мътиш не мътиш водата... ще те ям''

64

БПФ

преди 2 години

До българин - "ИКОНОМИКАТА, ГЛУПAKО" !!!!

63

Анонимен

преди 2 години

Путин им го каза ясно вчера - няма да нападаме първи никого. Но!!! Във военната доктрина на Украйна е написано връщане по военен път на Крим. За нас Крим е закрита тема и е суверенна руска територия. Ако нападнат Крим, това е равносилно на обявяване на война срещу Русия. Тогава просто приключваме Киевската хунта. А от действията на НАТО (кой им дава оръжия и кой не), зависи дали руския атом ще лети към еврогеейските столици и Уошингтън. Засега германците да са най-спокойни, те са и най-разумни.

62

Krom

преди 2 години

До Боби - как до сега е оцеляла тая Европа?! Само добротата и благородството на Путин е причината. Но, да ти кажа и аз нещо. В момента руската подводница в Европа е алчната Германия. Рано или късно, това ще спре. И тогава Путин такъв ще го из..ха какъвто не го е и сънувал. За Европа е достатъчно да реабилитира атомната си енергетика за да увисне Путин като мешка. Така че, не величай прекалено Джуджето. Собствените му амбиции ще му отнесат тиквата.

61

Анонимен

преди 2 години

До Василев - Янукович си го избраха украинците, той бе свален с преврат, дирижиран от САЩ, с което оная - нюланд дори се хвалеше. А ти обясни как байдън - цял живот второкласен и посредствен политик, стана в пъти по-богат от цял живот работилия Тръмп - сигурно е спестявал от заплатата си? Укрите се докараха до тук, защото започнаха терор срещу рускоезичното население !!! Докато спазваха правата му, нямаха проблеми с Русия.

60

българин

преди 2 години

До: номер 96 (БПФ) Ми и Франция е ядрена сила и разполага с ядрени оръжия, както и Индия е ядрена сила и разполага с ядрени оръжия, ми к'во! Как да не ги сравнявам?

59

БПФ

преди 2 години

До Krom - ти очевидно живееш във вече несъществуващо минало. С какво ЕС и САЩ сега привличат хората? С 38 пола и насилствено налагане на секcyални девиации? Със зелен комунизъм, който води до масови фалити и обедняване? С обявяване на белите хетероceксуални мъже за насилници по презумпция? С ислямизацията? Кой ходи с памперс - Путин или оня спящия, дето докато стигне края на едно изречение, е забравил началото? Колко е страшно това НАТО, което бърза да обяви на Русия, че няма да воюва с нея?

58

Анонимен

преди 2 години

След интервюто на Мутрофанова, нашите русофилски мърш.ляци много по- активни.

57

rusnak

преди 2 години

На 14 Февруари, ДУМАта ще разглежда признаването на Донбас.

56

Василев

преди 2 години

Нали Кремъл подписа договора за Украйна, и гарантираше териториалната цялост на страната, а украинците предадоха ядрените арсенали в Русия!!!Кой не спазва договорите?Когато имаш едно корумпирано кремълско управление и си сложил в Украйна един олигарх като Янукович ,който става милиардер само с политика, а през това време народа гладува, защо после се сърдиш, че украинците искат да имат модел за подръжание западните политици и икономики, където хората живеят в пъти по-добре от руснаците!Шанън!ЦРУ

55

ъ

преди 2 години

Истината , че кремълският ГН.ОМ беше тотално наритан заедно със своят ултиматум.Сейчас, придется сам убрать свои манатки.

54

Анонимен

преди 2 години

До Krom И НАТО с какво точно "привлича"? Икономическа политика, социална, здравеопазване.... Какво?

53

Анонимен

преди 2 години

Както винаги, май пак изтеглихме късата клечка. За кой ли път вече...Затова и макетата са ни отсвирили.

52

rusnak

преди 2 години

Запада протегна ръка, за да хване подадения мухуй на Русия, по навик и на двете заинтересовани страни.

51

Анонимен

преди 2 години

До Западняк Затов а ли е този студ и тези високи цени на еленергия, материали и стоки? Инфлацията расте в ЕС, предполагам защото ЕС няма нужда от Ръсия и руските ресурси!Ех, смешници!

50

БПФ

преди 2 години

До българин - хубаво е, че си започнал да четеш. Сега прочети и КАК ТОЧНО се изчислява БВП и оттам - какво реално показва. НЕ, не е реалното производство на блага !!! Мани я Русия - най-малкото може да осъзнаеш, че да приравняваш Индия и Франция е комично.