75

Анонимен

преди 2 години

79- ДРУГИЯ ПЪТ ЩЕ СА ПОВЕЧЕ.

74

Анонимен

преди 2 години

комунист казва колко е лош комунизма,голям смях

73

Калеко Алеко

преди 2 години

До Анонимен...Борисов и ГЕРБ няма защо да се връщат защото никога не са си тръгвали от политическият и обществен живот на България, за разлика от много други партийки, сдружения и формации, които отбелязаха рекорден спад в изборните си резултати или пък преливаха от пусто в празно в проекти и проектчета режисирани от стратезите на "Дондуков 2" и "Позитано 20", ГЕРБ запази и втвърди електората си, а и това което скрепва коалицията на Подмяната е Анти-Герб реториката, без която тя би се разпаднала

72

Кирохарвардо

преди 2 години

Ще трябва да вдигнем цените с още 20-30%, вие търпете в името на промяната.

71

Анонимен

преди 2 години

63- ЗАСЛУЖИЛ СИ ГО Е -той на колко хора е почернил живота а? - АКО и ти си като него?

70

Л.Иванов

преди 2 години

Не, драги ми ***, България плаща три пъти- третия път за твоята диктатура и геноцид! Дори комунистите не се управлявали със такава злоба и омраза, с толкова крещяща некомпетентност, с толкова кражби и корупция!И е крайно време да разбереш един *** факт- по-голяма част от народа е съгласен да изтърпи каквито и да е лишения, сама и само да не си ти и твоята крадлива пасмина!

69

Анонимен

преди 2 години

Значи си търкал ушите на бай Тошо с отвращение,а книжката ти е била само за парлама.Което означава,че какъвто си бил тогава,такъв си и сега.Нагаждач,лъжец ,а днес и крадец.

68

Анонимен

преди 2 години

ТОЯ КРАДЕЦ ОЩЕ ЛИ ПЛАЩА НА ***? , НА ВЛАСТ НЕ МУ СЕ ВРЪЩА ЯВНО НЕ ИСКА ПРИ БАЙ СТАВРИ ИГРАЕ ТЕАТЪР И МОЖЕ И ДА МУ СЕ ПОЛУЧИ КАТО ГИ ГЛЕДАМ НОВИТЕ

67

Анонимен

преди 2 години

Тоя няма да спре да лъже.Когато щерката се прибира от сащ през 2015г и купува апартамент на Сан Стефано 23.А непрекъснато лъже,че внуците жевеят в Банки и протестиращи застрашават живота им.Нямам нищо против децата,а срещу злоупотребата с тяхното използване за лична защита.

66

Анонимен

преди 2 години

След години на някоя дата от календара ще почитаме жертвите от престъпното управление на Борисов и мутрите в България. И този ден няма да е далеко. Може да лъжеш малко хора за дълго време или много хора за кратко време, но не можеш да лъжеш всички през цялото време. Хората ще разберат истината.

65

Диктатор

преди 2 години

Кога Ал Тъпоне ще плати цената за геноцида и униженията, на които подложи народа?!?

64

Анонимен

преди 2 години

Крадеца вика дръжте крадеца :D

63

Анонимен

преди 2 години

Мутрата-комунист, управлявал 12г чрез същите комунистически речресии на силовите служби...ще ни гояори за тоталитаризъм?Това вече не е наглост...а дума много по силна от нея.

62

Анонимен

преди 2 години

Най-големия комунист го казва това. И ако искате да знаете на този постовете във ФБ не ги пише той.

61

Анонимен

преди 2 години

След всяко изявление на Г-н Тулупов ме напушва такъв смях,че дори се чудя защо не го вземат в някой цирк да разсмива хората,а ни го пробутват като доктор по всичкология и академик по лъжеговорене.

60

Анонимен

преди 2 години

За комунизма е ясно. Да се молим за душите на жертвите на Прехода. Защото тоя Преход взе в пъти повече жертви от комунизма, докато тоя на снимката беше зает да си брои кюлчетата злато.

59

На този ден

преди 2 години

1945г. за един ден комунистите осъждат и избиват цвета на нацията...От офицери до доктори и професори.Моя дядо също е убит.Няма значение.Обичам те дядо.

58

Георги

преди 2 години

Щом си пази членската книжка от БКП, да си я покаже на журналистите и колегата му генерал Мутафчийски вместо зеления си сертификат. Честито на депутатите от Герб, които ще му изплащат заемите.

57

Анонимен

преди 2 години

до 52- на Бойко бригадата вече няколко години маже стената на кпп за да ни приемат във шенген. помните фразата - остана ей това парче мазилка и сме във шенген. (от цитатите на Бойко).

56

Незнам

преди 2 години

По 11 милиарда се крадеше при ББ на година. И ето след година ПАК СЕ КРАДЕ ПО ТОЛКОВА. Промяна - йок, само вече друг пълни манерките.