137

Анонимен

преди 2 години

Енергията през 2022 г. - кризата на запад ще се превърне в катастрофа, подгответе се за удара. Цените смазват цялата икономика на ЕС и Великобритания.

136

Българин

преди 2 години

Предлагам да разположим още натовски бази и натовски ракети в България за да упражняваме натиск срещу Русия.

135

Анонимен

преди 2 години

Кире да фураж на хората че мучат

134

Зозо

преди 2 години

Киро като каже добър ден, виж къде е слънцето. На челото му пише измамник.

133

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА!

132

Анонимен

преди 2 години

Азиатският пазар е готов да погълне всякакви количества газ, при това на цени по-високи отколкото обедняла Европа може да си позволи.

131

Анонимен

преди 2 години

Истината е че Борисов беше комунист

130

Анонимен

преди 2 години

Герберастите под всяка статия влизат да обясняват, че са бедни и гладни. Препоръчвам им да хапват пълнено чекмедже по банкянски или могат да хапнат банкянски старец или поне бахура му.

129

Анонимен

преди 2 години

Заплатата ти е стигала само за 36 хляба защото си некадърен и некфалифициран и негоден да се продадеш на пазара на труда. Иначе при Жан Виденов заплатите незабавно бяха преиндексирани и освен загубата на спестяванията обедняване не е имало.

128

Оптимист

преди 2 години

Спокойно, не сме толкова бедни след като Даниел Лорер откри едни 5 милиарда за крадене.

127

Анонимен

преди 2 години

Председателят на Китайската комунистическа партия другарят Си Цзипин обяви, че договорът за газопровода Силата на Сибир 2 (който минава през Казахстан) е окончателно подписан и започва изграждането му. Русия доставя 170-180 милиарда куб/м газ в Европа. В следващите години около 110 милиарда куб/м от този обем ще бъдат насочени през Китай, по газопровода Силата на Сибир 2, който минава през Казахстан. През това време Европа трябва да намери начин да осигури намалените количества от други източници ако иска да избегне пълен крах на икономиката си.

126

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 132 "При Жан Виденов не е имало обедняване. Обезцениха парите, но заплатите се индексираха. Не е било мизерия както сега." Верно? Аз си спомням, как заплатата ми стигаше ТОЧНО за 36 хляба баш в пика на Виденовата зима.

125

Анонимен

преди 2 години

Покорното население на ЕС вече е съгласно с почти всичко, с изключение на рязкото влошаване на жизнения стандарт европейско население, а в източна Европа ще бъде истинска мизерия. А Русия може драстично да снижи жизнения стандарт на западно-европейците чрез икономически натиск.

124

Учете се

преди 2 години

Този,който поведе следващите протести да гледа как с еправи в Канада - улиците са блокирани от тирове и коли с надути клаксони.Полицейските патрулки мигат на парцали отстрани на банкета.Какво им остава - да стрелят с гумени куршуми? Да избутват протестиращите? Да поливат сводни оръдия? Нищо от изброеното не работи. Даже и ниските температури не са стрсшни. Ами сега?!?

123

Анонимен

преди 2 години

До Румен Владимиров Да не се заблуждаваме. Кирчо и компания не ги докараха "берачите на ягоди". Основната маса избиратели на ПП и пр са си в България. Май пак си търсите извинение за (без)действията.

122

Анонимен

преди 2 години

На запад ще обеднеят няколко пъти. В мизерни васални държавички като България може и до глад да се стигне.

121

Анонимен

преди 2 години

При Жан Виденов не е имало обедняване. Обезцениха парите, но заплатите се индексираха. Не е било мизерия както сега. Тогава хората само загубиха спестяванията си, а кредитните милионери - заемите си.

120

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов профука и открадна почти всички резерви на България и ни натовари с милиардни външни заеми. Според мутрите за това били виновни сегашните управляващи.

119

Анонимен

преди 2 години

До you Ааааа. МОИТЕ деца няма да плащат заемите на Кирчо. Виж, тия дето помогнаха на ДС да го доведе - техните деца, внуци и правнуци ЩЕ плащат заемите на Кирчо. Впрочем, и децата на Кирчо няма да плащат заемите на Кирчо. Те ще са си в Канада.

118

Румен Владимиров

преди 2 години

Много ми е интересно умните, красиви, интелигентни и владеещи чужди езици берачи на ягоди във Великобритания, които гласуваха за промяната и изчегъркването, дали стоят там на тъмно както техните възрастни родители тук в България?