141

Анонимен

преди 2 години

Аааа ха га ха га хаахх ! Който се минал , минал и е пътник към отвъдното в всеки един момент . Ние не ваксинираните ще създадемр ново здраво поколение. ЧаооооВаксареееее

140

Бay

преди 2 години

"шубето" голям страх :D

139

ЗЛОБА, ГНУС

преди 2 години

Ваксърската злоба се дължи на недоволството им от това, че се усетиха, че няколко месеца ги ползваха като ходещи реклами, защото са слабо-интелигентни.

138

Анонимен

преди 2 години

Този папардак по-рано настояваше за задължителна ваксинация, а сега настоява за ежегодна ваксинация. Кажете ми сега, че не е платен?

137

Ходеща Антена

преди 2 години

Много скоро ваксанираните убиеци ще бъдат арестувани от жандармерията, защото имат само по 1-2 дози и обикалят без бустер.

136

xaxsasбв

преди 2 години

Кога медиите ще извадят статистика - колко от ваксинираните са се разболели от Ковид през последните 4 месеца? Кога професорите ще обяснат защо 70% от народа не е ваксиниран и няма зелен сертификат поради простата причина, че е резистентен и не може да се разболее и да се сдобие с антитела? До кога медии, политици и банкери ще плашите народа със статистики за починали 80 годишни със сърдечни заболявания? До кога ще се премълчават протестите на Запад и пост-ваксинационния имунен крах?

135

Киро Grind-a

преди 2 години

Всички хора, които нямат бустер, ще бъдат затваряни в лагери за превъзпитание. С изключение на анти-ваксърите, те няма да бъдат затваряни, защото са слабо-интелигентни. Те не пречат на никого.

134

Анонимен

преди 2 години

Звездичките са тълкуване по избор...

133

Анонимен

преди 2 години

Много скоро неваксинираните антиваксари убиеци в България няма да останат живи омикрона ще ги е погребал всичките

132

Анонимен

преди 2 години

И с какво помагаш на обществото, ако си ваксиниран? Един път цялото общество ти плаща ваксините, които съвсем не са безплатни, втори път ставаш изключително заразен след ваксинация, защото вече си вирусоносител по изкуствен път. Или как си мислите, че изграждате антитела, ловите ги от въздуха? Трети път, разболявате се тежко и попадате в болница, защото имунната ви система вече е компрометирана. И не ми спорете-всички ваксинирани познати се скъсаха да боледуват. Факт!

131

До 148

преди 2 години

Да. И май само те ще останат живи!

130

ГНУС

преди 2 години

пЛандемията даде да се разбере, че всички сме страшни егоисти и не ни пука за живота на другите. Доказаха го ваксинираните, които ежедневно пожелаваха смъртта на хората без ваксини. А сега дори те нямат бустери. Смятай. Това означава че са антиваксъри - гнус! ГНУС!

129

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните даже и преболедували без ваксина трябва да бъдат затворени в лагери и там да се трудят за да изкупят вината си . И да се вразумят.

128

Котка

преди 2 години

До Копаят дъното вече Че измисли си и ти някоя болест - кръста сецнат или подобно. Ще си починеш десетина дни и поне болнични ще вземеш.

127

xaxsasбв

преди 2 години

Португалия 92% напълно ваксинирани ваксинирани 62,000 болни на ден. Дания 85% напълно ваксинирани 51,000 болни на ден. Франция 79% напълно ваксинирани 500,000 болни на ден. България 25% ваксинирани половината с по 1 доза колкото да вземат сертификат или с фалшива ваксинация 9,000 болни на ден? До кога медиите ще водят кампания на дезинформираност спрямо народа? Защо не пишат за протестите в превърналите се в огнища на Ковид ваксинирани държави?

126

До 142

преди 2 години

Виждам, че си голям ваксър.....В ЕДНО изречение - ДВЕ ГРАМАТИЧЕСКИ ГРЕШКИ! РОМ ЛИ СИ?

125

Ха ха

преди 2 години

Деде, каква годишна имунизация те гони.Улиците на Канада са блокирани от тирове. На Джъстин Кастро, опс, Трюдо яйце му се пече на за дника. Скоро всички като него ще се чудят къде да се крият от народната любов. И такива като тебе също.

124

Бay

преди 2 години

ох, много го е страх антиваксърът да не го наранят. :D

123

Др

преди 2 години

ОПИТВАТ СЕ ДА ОКОВАТ ЧОВЕЧЕСТВОТО С ВАКСИНИ, защото са ФИНАНСОВО ИЗГОДНИ !!! УВРЕЖДАТ ДНК!!!. ЗАТОВА ИМА БУМ НА АУТИЗЪМ И АВТОИМУННИ БОЛЕСТИ!!!

122

Ваксъри Убийци

преди 2 години

Ваксърите убиеци в България обикалят без бустерни дози, убиват хората със зелен сертификат.