37

Анонимен

преди 2 години

Слушах му алабализмите на Киро П., слушам и в момента излъчването на живо. Ако си мисли някой, че може да прехеве интересите на БГ се лъже жестоко, АМА МНОГО ЖЕСТОКО !

36

Анонимен

преди 2 години

Много предатели ....долу натовците и сащ

35

турчин

преди 2 години

А българите през 1985 година,как оскверняваха турските гробове,с подмяна имената с български. И за мъртвите турци,нямаше покой.

34

Анонимен

преди 2 години

Кире пази историята ни, проклет да си!

33

Анонимен

преди 2 години

Траволта гладни сме! Скъп ни е токът, не можем да си плащаме разходите! Дреме ни за Македония, Украйна и т.н.! Дайте ни работа, сигурност и махайте скanaния си зелен сертификат! Иначе скоро ще ви качваме на самолетите за Канада, а ако се инатите, може и по дърветата и стълбовете!

32

Ай Сиктир

преди 2 години

Бемти промяната. Едни наивници смениха други наивници. На пИчелившитИ - честито!

31

Анонимен

преди 2 години

ЕС е абсолютно ненужна организация, дори вредна след като с провалената Зелена Сделка съсипаха енергиетиката на Европа и я вкараха в жестока енергийна и икономическа криза която ще я върне десетилетия назад. ЕС същевтвува само защото съществува НАТО. Дори примера с Македония е показателен - ако Македония не беше в НАТО никога нямаше да е в ЕС, както и България.

30

Анонимен

преди 2 години

Това е пътя.Всичко друго е популизъм и омраза.Това е начина по който се защитават интересите на гражданите в двете държави.Иначе може да се заяждаме и да се правим на велики(а ние не сме) до момента в който дойдат батковците и ни кажат какво да правим,но с наложени санкции.

29

Копипасте

преди 2 години

Продължение : а скъпия по 400-500 лева за МВТч да си го плащаме ние тук в територията България?! Щото това прилича ли на държава?! А македонците бездруго ще влязат в ЕС когато им отворим вратата, т.е. така както заради Гърция и станаха Северномакедонци!

28

Копипасте

преди 2 години

Докато в парламента се плюнчат за българите и прочее в Северна Македония станаха два търга на енергийната борса : на първия пуснаха скъпия ток, от който купиха дребосъците за вътрешна консумация, а на втория пуснаха евтиния от АЕЦ-Козлодуй и го изкупиха румънците! Честито на печелившите от индустрията, градския ел.транспорт и прочее в България! Това е въпроса с главно В - защо се допуска на най-високо държавно ниво това евтиния ток от АЕЦ-Козлодуй и ТЕЦ"Марица-Изток"2 да отива за износ,

27

Анонимен

преди 2 години

Оставка, некадърник!

26

aa1830

преди 2 години

Ясно, плана вече е 4+1 (1-то е вписването им в конституцията). Това ще стане непосредствено преди влизането им в ЕС. Останалите комисии ще се лезят и подписват обещания, историческата ще се замете под килима и така. Свалихме си гащите с такъв премиер и външен министър. Но някой го бе казал "да се гавриш с паметта на починали хора, да пренаписваш паметници и прочее" това е карма, тежък товар който ще те преследва винаги. Или "Македония без българи огън да я гори" - Ив. Михайлов

25

Анонимен

преди 2 години

14 Оди си в Анадолу файда от вас няма .Какво направи Доган знаеш ли?Виж 1985г.Какво направи Мустафа ?Само ходи при Ердоган Файда няма от вас никва

24

Турците

преди 2 години

Ще влезнат в българската конституция когато Турция ни наложи вето за Евротурския съюз. Въпроса е дали и кога ще кандидатстваме там?

23

Да, да, ама не

преди 2 години

До Копипасте Чудо! Думата "майка" мина и така! Да знаеш, това автоцензурата е много тъпо парче, колега! Ама бутай! Кликането да върви!

22

Пурко

преди 2 години

Ще....ама друг път! Оставка, бе неграмотнико!

21

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте моля .Петков + Борисов -

20

Анонимен

преди 2 години

Петков или не знае българската история, или така му изнася.

19

До Кино Дружба

преди 2 години

мЪлоумник!

18

Анонимен

преди 2 години

Когато българите влязат в конституцията на северна македония, тогава и северна македония ще започне преговори за европейския съюз :)