34

Анонимен

преди 2 години

Те руснаците като ви пуснат бомбите ще запеете друга песен. А на тях не им пука на какъв език говорите на руски или патагонски.

33

Анонимен

преди 2 години

Президента Радев щял да ни прави скоро и нас Путинистка губерния с марксистки отенък..

32

Анонимен

преди 2 години

41 1 на 1 с турчин знаеш ли кво става?

31

История

преди 2 години

Из дневника на студента в НХА графикът Бончо Бончев:".....Годината беше 1945 г. Бях студент в трети курс на Художествената академия, когато започна смяната на всички академични преподаватели с кадрите на БКП. На нашия курс ни сложиха проф. Любен Папазан - виден съветско-български график, професор по Графика в Московската академия на изкуствата роден от майка българка и баща украинец от ге. Харков, ЛЕНИНГРАДСКА околия....."

30

Анонимен

преди 2 години

Мчи тя цялата планета руска, че дори и вселената.

29

Анонимен

преди 2 години

Путин ги побърка с Украйна. На запад вече нямат какво да ядат и с какво да си платят сметките за тока и отоплението, а Путин премести два батальона и всички започват да се занимават с Украйна.

28

Анонимен

преди 2 години

Аз съм против НАТО и против ЕС

27

стоян

преди 2 години

Само Харков ли ?? Цялата територия по линията Харков -Тираспол е руска. Няма по измислена държава от Украйна. Време е тази територия да се оправя . САЩ оплячкосаха всичко , сега са само в разходи... На 6 месеца по 2-3 милиарда ???

26

до 22

преди 2 години

Така е защото се допуска на някакви поамериканчени гъзoлизачи и чужди НПОта да се месят в образованието, медиите и обществения живот. Подменят се историята, културата, традициите, обичаите и нравите. Народа усети ли че се правят такива опити трябва да ги пресича в движение и тези дето ги прокарват да бъдат публично осъждани и наказвани. Така се разделят братя, сестри, семейства , народи и тн. Внушава се че за да си човек трябва да се кланяш на парите, обрaтните, сектантите, дявола и всичко чужд

25

Анонимен

преди 2 години

Война никой не иска , само Сащ правят интриги

24

Анонимен

преди 2 години

Съединените щати няма да направят отстъпки на Русия, възможни са само стъпки на реципрочна основа, каза говорителят на Държавния департамент Нед Прайс. Ако Русия иска НАТО да се изтегли от източна Европа, тогава Русия трябва да отстъпи пред САЩ и да гарантира, че няма да нахлува в Украйна като Донецк и Луганск ще получат статут на автономии както е записано в Минските споразумения. САЩ и НАТО твърдо ще остояват своята позиция.

23

Анонимен

преди 2 години

То и в Татарстан, Казахстан говорят руски въпреки, че там са азиатци.

22

Не може

преди 2 години

украинците да са руснаци,да са живели 4 века в държава с руснаци, и да не се считат за руснаци.Аналогията с макетата е безсмислена.Руснаци има в Източна Украйна,Западна не е била вРусия до 1918 година, там не знаят руски език!

21

Анонимен

преди 2 години

Путин постави Запада в безизходна ситуация и фондовите пазари го знаят.

20

Анонимен

преди 2 години

Русия само дето се ежеше и пускаше ултиматуми... пълна пародия. НАТО им казаха, че с бодра крачка могат да вървят макe си и руснаците млъкнаха.

19

Анонимен

преди 2 години

Ако няма провокации от Украйна, Путин няма да издаде заповед за военни действия.

18

Анонимен

преди 2 години

Само че, Русия изтегля войските си от украинската граница, а други заминават за Беларус за съвместни учения.

17

Анонимен

преди 2 години

Окрайна - измислена държава. Като се абстрахираме от факта че фалираха почти всяка година от Майдана насам: стават за добро пушечно месо срещу своите. Само да не фалират пак, че да не ни излиза скъпо целия црк.

16

Анонимен

преди 2 години

То, украинският е диалект на българския с над 80% думи с еднакви корени. Майтапа настрани. Младите украинци, също както младите макета са обзети от нечист патриотизъм. Като му кажеш на украинеца, че за българите, украинците са си руснаци, му ставаш кръвен враг. ***,че му обяснявай, че по време на гладомора сме изпращали влакове с жито за украинците, но мислейки, че ги изпращаме на гладуващите руснаци. За макетата пък: българи=татари. Не признава история, генетични тестове, нищо!

15

Анонимен

преди 2 години

Русия не е заинтересована от пълномащабна ядрена война, защото ще понесе големи поражения. САЩ пък изобщо не са в състояние да спечелят ядрена война, в случай на пълномащабна ядрена война САЩ и някои страни в западна Европа ще бъдат изцяло изтрити от лицето на земята за столетия.