37

Анонимен

преди 2 години

Целта е да прецакат народа .Няма как да си обесня вицепрезидент да гледа 5 г как заплатите и пенсиите стоят на едно ниво и нищо да ненаправи.Необеснимо наистина,геноцид и все повече млади бягат

36

Майора

преди 2 години

Абе Йотова какво доверие , след като за вас не гласуваха над 75% от избирателите? И за какъв успех говорите след като спечелихте с машините на Мадуро и натиска върху другите на имотния крал Рашков? Не е партизанлък че с вдигнат юмрук да призовавате за революция! Доста добре изпънихте поръката на олигарсите , които платиха протестите и докарахте хора на власт , нарушаващи Конституцията както и вие!

35

Анонимен

преди 2 години

Пирова победа в държава на мизерията, моратаориуми и масов мор !

34

Путинист

преди 2 години

Не става ясно вице-комунделката путинистка ли е или Байдънистка.

33

Василев

преди 2 години

С под тридесет процента е малко като победа за пред публиката, а иначе вътрешно мислите ли, че Радев и Йотова не се страхуват от мнозинството , което не са ги припознали като алтернатива на статуквото???Агент Вини Мабулачи!ЦРУ!!!

32

Време е да признаем

преди 2 години

Промяната беше майдан...

31

айде стига

преди 2 години

Голяма победа ,няма що!Щото при Бойко нямаше далавера,караше хората да работят,а не да чакат на готово!Ама нашичките искат някой да им дава просто така!Ха сега ручайте жабетата,да ви е сладко!И да не забравя!Герб са виновни,нали така!?***!!!

30

БКП вирус

преди 2 години

Умря сиганката дето ни хвалеше. Свършили били много работа. Ако безпредметните въздухарски речи и нищонеправене са много работа, то вайс-президентшата и Чорапа трябва да излязат в петгодишен платен отпуск. Егаси егоцентричните раздувки.

29

Кога НЕ НАТО

преди 2 години

Извинявам се на политиците, едно малко неузобно "въпросче", защото никой не ни попита за влизането ни в НАТО, поне за излизането да потам.Кога излизаме едностранно от НАТО, предсрочен уведомителен режим? Млад съм, живее ми се?

28

Стига бе,

преди 2 години

...имали нещо от всичкото това, което казва маститото Вице, да е вярно! Те да не бяха парите на Черепа, и машинките на Мадуро, щяхте да видите власт през крив макарон! Направихте си преврат като по учебник! И колко контрастира самодоволството което излъчва, с истинската ситуация в държавата!

27

Анонимен

преди 2 години

Един път стомна за вода, два пъти, третия... ...ше се чупи...

26

БРАВО!

преди 2 години

Радев и метежниците му трябва да почерпят Мадуро , заради неговите машини за гласуване , с които метежниците фалшифицираха изборите.

25

Анонимен

преди 2 години

Тази си мисли, че това назначение е победа. Явно не е въобще наясно, с каква цел ги оставиха за втори срок. Не съм убеден, че и чорапа е наясно. Най вероятно ги ползват на сляпо, но ще дойде време да им светнат точната роля в цялата игра.Тогава ще е любопитно, ще се гордеят ли от т. н. втора победа.Щото победа, без свобода, нещо нагарча.

24

Анонимен

преди 2 години

10 години да получаваш огромна заплата за буквално нищоправене. Нищо чудно, че са така ухилени

23

Хак ви е !

преди 2 години

А сега да видим кой повече краде ! Да сравним какво е "откраднал" Борисов и какво са откраднали харвардските мошеници. Време е за сравнение !

22

Анонимен

преди 2 години

ДА ПЛЮЯТ ПО БОРИСО ЛЕТЕЦА ДРУГО НЕ НАПРАВИХА , ЦЯЛАТА ИМ АДМИНИСТРАЦИЯ ОПЛЕТЕНА В КОРУПЦИЯ ,И КАТО ГИ ПОДКАРА ГЕШЕВ ВЕДНАГА ИМ СТАНА НЕУДОБЕН ГОЛЯМА ПОБЕДА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЯХ 1./4 ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ

21

Анонимен

преди 2 години

Кой победил ? Ко става тука ? България на кое място е ? Пак ли на последното ? И ко да га парйми такава победа ? Пууу и победите ни такива като държавата . Едни такива никакви .

20

Forever

преди 2 години

Каква победа, срещу кой е победила, просто е назначена на работа, като всяка друга държавна. Да не забравят за какво са там.

19

Анонимен

преди 2 години

Ще видите пари от Европа на кукуво лято. Да не са луди Европейците да поддържат сталинистки диктаторски режим в България?

18

Анонимен

преди 2 години

ФатмакаИ и Мата Метлата ще ви разорят. Нищо няма да остане от държавата след тези преяли с власт селяни. Боко правилно ги пращаше да садят картофи.