114

Анонимен

преди 2 години

Разкарайте сертификата и оставете хората на мира! Нали с ваксините се процъфтява? Защо ще затваряте???? Защо? Персоналът в заведенията отнесе по 3 ваксини и пак няма хляб! Къде се намира вие?

113

Анонимен

преди 2 години

Е нали точно Али Бойков натискаше преди време да се въведе Зелен сертификат, сега пък скача срещу него.

112

анонимен

преди 2 години

Спасявайте се мързеланковци. Лошо обслужвате,високи цени,искате бакшиши само,смущавате вечер до късно живеещи край кръчмите ви. Нито сте земеделски производители,нито фабрични работници. От вас полза няма. Изчезвайте .

111

Е

преди 2 години

Ей тоз вирус голям сомнамбул излезе,верно ли, че излизал след 22часа.?Грабвайте бастуните и бой по шипчестия храст.

110

Анонимен

преди 2 години

Ама айде, Бойко го няма 7 месеца! Тия силните, умните, учените нали щяха да изведат България на друго ниво? Какво правите по-различно? Няма промяна! Има подмяна! Единственото, което Кирчо измисли е добре забравеното старо затваряне! Аааа, да! И добави ДДС на ваучерите за храна!

109

може без кръчми

преди 2 години

Да фалират.Позват ДДС с привилегия, не плащат данъци, мръсотия, персонала с маски до пъпа или без маски...Не съм влизал кръчма и не съм загубил

108

Цецо

преди 2 години

Безочиливи скапаняци! Намалиха ви ДДС, мярката за 60/40 ползвахте, не ви закачат като криете доходи и осигувятв персонала на минимална заплата и другото на ръка ..........и за капак вдигхнате цените поне 20-30 процента. А за тези цени Обслужването и качеството на храната е просто УЖАСНО!Добре, че беше пандемията та последните две лета заведенията и хотелите в БГ да са пълни, особено лятото. После ние клиентите ще Ви накажем ;)

107

Кънчо

преди 2 години

Не че съм застъпник на алибега и заведенията ( даже хич ), ама тоя път мисля че имат право... В парламента се влиза без сертификат, докато за всички нас е в сила... Вчера Кирчо, Кокорчо и сие *** бяха на премиера на филм БЕЗ маски... Доста е цинично да искаш маски и мерки от едни, а ти , който ги определяш тия мерки за другите да не ги спазваш....Киряка е пионка...шефа му е този, който е виновен. Той въведе сертификата от днес за утре...ОСТАВКА

106

Анонимен

преди 2 години

Коалицията ГЕРБ-ДПС-Възраждане ще свали Правителството.

105

Анонимен

преди 2 години

Че нали в кръчмите ходят само ваксувани, за какво реват.

104

Кики

преди 2 години

Още малко и свършват мафиотските подаяния, Алибегов и Днес.бг минават на директни подаяния.

103

Не!

преди 2 години

Повсеместен бойкот на всичко! Тази лудост трябва да приключва!

102

Анонимен

преди 2 години

И тия какво очакваха, дойде ли БСП стягай се за всичко. Най-доброто е, че при следващи избори и помен от комунистите няма да има...

101

Гербер

преди 2 години

До 95. А ти кой си та го знаеш това? Да не би да си чистач на тоалетните във всички гербави заведения?

100

бойкот на кръчмите

преди 2 години

Кръчмите не ролзват държавни помощи поради липса на документи -перат данъци, без фактури, храна с изтекъл срок.......

99

Анонимен

преди 2 години

Боко насъсква Алибегов срещу властта!Заведенията ли са най-важните в тая държава или здравето на народа и на децата ни?Не виждате ли,че и без това се топим с космическа скорост и имаме най-висока смъртност?Нощните заведения ли са най-потърпевши от мерките?Стига,бе!

98

Плюха ли ви в Мозъка

преди 2 години

"Министерската съпруга Виолета Лорер влиза в надзора на НЗОК", "Правителството смени представителите на държавата в Надзорния съвет"

97

Анонимен

преди 2 години

До 90/ Няма учители? Грешиш много. Напиши къде има ваканции да се спазаря. Получават едни от най-високите заплатки вече и още ще ги вдигнат скоро, дават си частни уроци, по 65 дни отпуск годишно, пандемията вкъщи цяла година...

96

Петър Димков

преди 2 години

Тези същите не бяха ли се съгласили с предложението на Кацата за въвеждане на сертификат и пискаха защо не се изисква навсякъде.като им спаднаха оборотите на 20 процента и сега допълнителни ограничения,тепърва разбраха,че капана със сиренцето е щракнал. Бойкотирам ги още от въвеждането на сертификата.готвя си вкъщи ,тези нека да фалират,хич не ми е жал за тях.

95

анонименКато

преди 2 години

Като свърши тоалетната хартия и кафявия сертификат върши работа.