141

Анонимен

преди 2 години

България не съществува, вижте най-гледаните клипове в тубата например , и ще си направите сметка за генофонда и капацитета на бъдещите поколения

140

Don't worry бе

преди 2 години

РасПутин ще си подвие опашката и ще вие като пребито куче. Няма да му стиска Русия да изпадне в тотална световна изолация и с дружки само Китай, Куба и Северна Корея.

139

Анонимен

преди 2 години

На запад никога не са живяли толкова зле както днес при Путин.

138

Анонимен

преди 2 години

До Стига бе, - Като ти стига вдигай *** и айде , преди да си станал непоправин и жалък П--раст !!

137

Анонимен

преди 2 години

Запада няма добро образование, и то вече си личи. Най-добрите образователни системи са в Китай и Русия,масовите класациите са с рекламна пропагандна цел, истинските умове са на Изток. А тези които си мислят че консумарската култура имат бъдеще явно не разбират вируса Ковит все още за какво е

136

Анонимен

преди 2 години

САЩ се изплюха на България с Южен Поток, а българите се гушат и се усмихват срамежливо и казват - дъжд вали.

135

Анонимен

преди 2 години

САЩ се изплюха лицето на българите с визите, а българите се гушат и се усмихват срамежливо и казват - дъжд вали и пускат американците да влизат в България без визи като че ли им е бащиния.

134

Анонимен

преди 2 години

Ако преди години САЩ се опасяваха от ядрен удар на Русия който може да нанесе големи поражения на Америка, днес САЩ разглеждат нещата съвършено различно. Сега САЩ усещат безспорното военно-стратегическо превъзходство на Русия което все повече нараства и факта, че руското оръжие може да ги унищожие без те да могат да отговорят.

133

Анонимен

преди 2 години

А иначе в есето как е, какво става, форден какво каза, на геотермални възобновяеми енергийни източници ли минаваме да се топлим, на водород ли минаваме, или оставаме на вятърни мелници и соларки? Как ще спасим планетата?

132

Анонимен

преди 2 години

САЩ ще намесят една камара държави във война заради глупостите си. Тези въобще някога водили ли са война срещу сериозна сила сами без да намесват съюзници?

131

Стига бе,

преди 2 години

Русия щяла да си "мобилизира"икономиката, и щяла да стане "независима"! Тия коментатори верно са полудели! И какво ще произведе Русия , нови компютри, автомобили или зелена енергия! Ще им пуснат Ладите/пардон ,те са собственост на Рено/, или Москвичи? Какви технологии са развили, че да могат да се мерят със световните? Ще разчитат на Китай ли, който ги дебне изотзад? Направили няколко нови ракети, и са решили ,че са хванали Бога за ****! Северна Корея за тях ще стане една заветна мечта!

130

Анонимен

преди 2 години

Средна класа ще се развива само в Русия, после Китай, а след десетилетия и в САЩ. На запад няма да има средна класа, всички ще бъдат бедни. А в България ще бъде както в Сомалия, хората ще се радват ако има какво да ядат.

129

Анонимен

преди 2 години

Русия превъзхожда запада във военните технологии. Русия, която благодарение на санкциите и заместването на вноса постигна самодостатъчност в продоволствената сигурност и изнася всичко - газ, торове, зърно и месо, е доволн от всички сценарии. Русия е осигурена с изобилие от ресурси, храна и енергия. В Русия дъвчат сандвичи, усмихват се и махат с ръка на Запада.

128

друг Българин

преди 2 години

До Българин - Кога тръгваш да те изпратим както си му е реда ?! Ти май не можеш да си платиш тока и реши че като се направиш на страшен натовец , ще ти се размине ?!

127

Анонимен

преди 2 години

"държава спонсор на тероризма" САЩ са водачи в тази класация с голяма преднина

126

Анонимен

преди 2 години

Владимир Путин рассказал, чему его научила ленинградская улица

125

izh

преди 2 години

Никой никога не е имал и няма намерение да напада Русия / това е към овчите мозъци / Няма нужда да водиш война за нещо което можеш да го купиш. Всеки ден това става по лесно - просто сталинските мозъчета измират , а младото поколение не се вълнува от световната революция, а от световната икономика.

124

Олигофpeни

преди 2 години

Немската министърка на отбраната преди време заяви, че с оглед на действията на Русия в Украйна, бундес-армията ще мобилизира силите си за "бързо реагиране" (каквито Германия няма). Освен това лелката каза, че трябва да се наложат санкции на Путин и неговият кръг като им се забрани да ходят на шопинг на Шанз Елизе в Париж.

123

Анонимен

преди 2 години

Русия: 90-те години: дружба със Запада, разложение за страната. 2000-2014 г.: неутралитет със Запада, стабилизация и решение на редица вътрешнополитически проблеми. След 2014 г.: санкции и вражда със Запада, кардинално изменение на вектора на развитие на страната, повторно пускане на икономиката. Русия става световна сила, свръхдържава.

122

И все пак

преди 2 години

До Анонимен 118 - Не че искам да ти се бъркам , защото няма и да мога да ти помогна вече , НО "ЕС" драги е от м.р. ( Европейски СЪЮЗ) - Според граматиката СЪЮЗ е от м.р. ?!