149

Анонимен

преди 2 години

Мафията ГЕРБ-ДПС ще саботира Държавата до последно.Техни хора са не само в Съда и Прокуратурата, но и в КЕВР и други важни институции. Докато не се изчегъртат напълно Промяна няма да има.

148

ЧАКАМЕ ДА РАЗБЕРЕМ

преди 2 години

КАЦАРОВ КОЛКО МИЛИОНА ОТКРАДНА ОТ ТЕСТОВЕТЕ ЗА ДЕЦА?

147

Браво

преди 2 години

Браво, браво ! УРААААААА! Дойде новият Девети септември! Комунистите са тук! Очаква ни светло бъдеще! Дерзай народе! 45 години бяха малко! Ще поживеем, ще видим, ако оцелеем ! Пандемия, Криза, Бедност и тем подобни случки има още да ни се случват!

146

РУМЕН РАДЕВ

преди 2 години

ПРИ ГЕРБ СЕ КРАДЕШЕ, НО ПРИ КИРО ЩЕ Е 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ! ГАРАНТИРАМ!

145

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 160 "отдавна премиер сниман как се търкаля гол с пистолети, кюлчета и пачки" Борисов никога не е сниман заедно с кюлчета и пачки. Работиш за ДС!

144

Радев от бъдещето

преди 2 години

До Радев плика "Радев, разкажи ни за пликовете, които ти носеше твоят съветник Пламен Узунов и ни обясни за корупцията?" Това е "лична благодарност". Моля не използвайте думата "корупция" за такива неща.

143

ДЕРЗАЙТЕ МАЛО УМНИЦИ

преди 2 години

А КОЙ СИ ИЗБРА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ? СЪЩИТЕ ТЕЗИ МАЛОУ МНИЦИ, КОИТО ПЛЮЯТ ПО ПРЕЗИДЕНТА И КОИТО СА НА ХРАНИЛКА ПРИ МУТРАГЕНА. ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО, НАЛИ БОЧКО. НИКОЙ ОСВЕН ПЛАТЕНИТЕ ***, КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЗАХЛЕБВАТ ОТ БАНКЯНСКИЯ НЕ ГОДНИК НЕ ГО ЩАТ. С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН БОКО И КОМПАНИЯ СЕ ОТДАЛЕЧАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВЛАСТТА И СЕ ПРИБЛИЖАВАТ КЪМ БАЙ СТАВРИ. 100 МИЛИАРДА ОТКРАДНАХА И ИМАТ ГЬОН СУРАТА ДА СЕ ПЕРЧАТ ОТ ТЕЛЕВИЗОРА, ДА ЛЪЖАТ И КЛЕВЕТЯТ КАТО ИЗОГЛАВИ

142

Анонимен

преди 2 години

Хахаха. Герб ДПС и Копейкин. Само бандюги. Само заедно...Забравяш и за другия лагер, те също са от бандюгите червени! Те също са те емнали с правешкия пръст!:))))

141

Анонимен

преди 2 години

В една нормална държава, която не се казва Колумбия, отдавна премиер сниман как се търкаля гол с пистолети, кюлчета и пачки, най-малкото щеше да е отстранен от всякакви медийни изяви и политически изявления. Герб да не се сърдят, пълен провал са и така ще останат в историята. Жалкото е, че в момента не признават нищо, което се прави от други и не проявяват никаква политическа толерантност, което дава ясен отговор, че никога няма да бъдат конструктивна опозиция, а просто ще саботират и не им пука

140

Анонимен

преди 2 години

Хахаха. Герб ДПС и Копейкин. Само бандюги. Само заедно

139

Анонимен

преди 2 години

Я сега да видим колко от редовите българи в България ще пеят 'боси по асфалта вървим си'!!!:)))))

138

Радев плика

преди 2 години

Радев, разкажи ни за пликовете, които ти носеше твоят съветник Пламен Узунов и ни обясни за корупцията?

137

Стига бе,

преди 2 години

Корупцията трябвало да бъде "съкрушена"! Ами какво стана с твоя съветник Бе, с пликовете! Ами че то се говори, че и Кирето е на плик! Пък и самият Радев не беше ли назначил любовницата на две ведомости! Всички ти верваме Радев! Развърти още две-три коремни превъртания, и хората още повече ще ти повярват!

136

Анонимен

преди 2 години

Вярно е само това, че такава разсипия, анархия и бандитизъм при гербавите и Боко никога не е било. Явно е, че от гербавите по-добро поне засега няма, за съжаление.

135

Анонимен

преди 2 години

Герб с ДПС и Възраждане имат шанс да пометат комунистите, ако егото им не ги подведе...

134

Анонимен

преди 2 години

Троловете герберунгелски са налазили яко. Значи нещата вьрвят правилно. Трудно ще се премахне този тумор

133

Щерю

преди 2 години

Някак е страшно гнусно Радев да реституира юдо-комунизма на власт в България - а да говори за борба с корупцията...

132

Гербер

преди 2 години

До 139. Уф, тази изтъркана плоча за това как ГЕРБ били история съм я чел стотици пъти и през 2013-2014. После знаеш какво стана. Тъй че, айде по-кротко.

131

Анонимен

преди 2 години

Прокопи е изключително доволен и дава висока оценка на борбата с корупцията, хем ще му върнат запорираните от цацаратурата хем негвите дала.. пардон сделки няма да бъдат под контрол на гешефтурите... червенотиквеничковчетата пак ще получават пари за семки от него

130

Анонимен

преди 2 години

Руснаците си назначиха селлянин от Правец, за да им изпълнява заповедите 45 години, а сега са си избрали селллянин от Славяново, за да се опитат още 45 години да ни мачкат.