138

Анонимен

преди 2 години

Възможно е Русия да използва стария римски прийом "удара на змията" когато се демонстрира напрежение на едно място, а се нанася удар на съвсем друго. Един вариант е възстановяване цялостността на Сърбия с връщана на Черна гора, Босна и Херцоговина, и Косово. Друг вариант е нанасяне на удар от Белорусия по натовските бази в Прибалтика, или удар по ракетните бази в Румъния или Полша. Малко вероятно е да има удар в Украйна, Украйна е само да се вдига шум и да се отвлича вниманието. Никой не знае къде ще удари Русия, но ударът ще бъде внимателен, точен и много силен.

137

bo

преди 2 години

Това сайтче отдавна се проявява като цензура в полза на ушанките....Явно тролчетата с московски паспорт са с преференции.

136

Анонимен

преди 2 години

До запознат Колективният запад от собствените си санкции срещу Русия изгуби 290 милиарда долара. Сега иска тези пари от кого мислите? От Русия.

135

Анонимен

преди 2 години

До Сценарий Ъ Ти да не получаваш информацията от лакеите на Путин? Защото точно те представят нещата като безнадеждни в Украйна, те го лъжат че 90% от украинците поддържат Русия и ако Русия нападне Украйна украинците ще възстанат срещу правителството в Киев и американците. Благодарение на тези лакеи Путин си живее в някакъв измислен свят и крои превземането на Украйна за 24 часа. В действителност в момента в Украйна живеят по-добре отколкото в Русия и това само Путин и русофили не разбират.

134

Питам само

преди 2 години

До blok : А ако се появи дупка между Канада и Южна америка - това коя част на сценария е?

133

Анонимен

преди 2 години

Ако Русия беше агресор,САЩ отдавна да са изчезнали или най малко разпаднали се.Но Русия няма интерес да унищожи САЩ а само да си гарантира неприкосновеност не само на границите ами и на цялата територия.Всички напъни на Запада да се доближат до границата с Русия,вече повече от 70 години са неуспешни и няма никакъв шанс да се случи.А Китай винаги си има едно на ум,когато се договаря с Русия но не и със Запада,защото отдавна ги е надхитрил.А сега вече е късно да го бламират,защото притежава дълът

132

запознат

преди 2 години

В ръцете на Путин е решението дали да има гражданска война в САЩ! Трябва само да спре износа на всичко за САЩ и те са умрели. Саудитска арабия се обвърза сероизно със Китай и има гарантиран пазар на суровини заради зелените терористи от САЩ и Европа. Така, за обикновения американец ще стане непоносимо за живеене при 20 кратен скок на суровините. За Европа този скок може да достигне 50 до 100 пъти.

131

мъжки времена

преди 2 години

Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да направиш! (и умножето го по 18 ;) )

130

blok

преди 2 години

И така, сценария е следния. Прив война, Запада ще изгуби стандарта си на живот. Русия, половината щ ебъде изтрита от лицето на земята, каквото е останало като народности се отделят, а другата половина ще се молят да ходят бежанци на Запад, защото Китай ще поеме управлението на тези земи, както по времето на Ченгиз Хан. И в крайна сметка печаливш ще се окаже ,...мазния, хитър, лукав жълтурко. Как не ми се учи китайската азбука....

129

Анонимен

преди 2 години

18 различни начина янките да се изтропкат в yшанкатa на малкия!

128

Анонимен

преди 2 години

Някой тук беше писал, че руснаците набързо си тръгнали от Казахстан. Изгонили ги били. Ами свършиха си работата и си тръгнаха. Чакайте да се позабрави как САЩ се тръгнаха от Афганистан, пък тогава пишете подобни неща.

127

XXL

преди 2 години

Русия отдавна е нахлула в САЩ с множеството девушки...

126

Мижи да те лажем

преди 2 години

Врява и тупурдия, още малко и Трета световна, рийш ли. Ама като опре до интересите на големите спекуланти, Щатите и Русия са си първи дружки и "сътрудничат". Днес районен съд в Москва арестува за по два месеца 8 заподозрени "хакерчета" от неква си групичка REvil, която криптирала базите данни на големи корпорации у Щатско и ги изнудвала. И щом американците се разврещяха, ФСБ бастиса набързо хапльовците да покаже "добронамереност". А вие си вервайте в медийната пушилка. Интересът клати феса.

125

18 сценария

преди 2 години

И сичките включват капитан америка и отмъстителите :):):)

124

запознат

преди 2 години

Русия е на второ място по внос на петрол и петролни продукти в САЩ. На първо място е по внос на втечнен газ. Така, че неминуемо САЩ ще пострадат много по вече от Русия ако тя спре износа за САЩ. Да припомним, че газта с която американските танкери се пълнят в завода Ямал се изнася за Китай и Европа и се смята американска, но истината е, че е добита в Русия. Не знам от къде ще се пълнят танкерите тогава.

123

garo

преди 2 години

Ако САЩ имат 18 , то Русия вече са разработили от страх 36 варианта. Много елемнтаризъм има тук. При един конфликт Запада губи стандарта си на живот, докато ушанките половината ще изпукат, а другите половина ще молят за визи за бежанци на Запад. Китай ще поеме управлението над Русия, както по времето на Ченгиз хан. И в края на краищата единствения печаливщ ще се окаже,...хитрия, лукав жълтурко. Никак не ми се учи китайската азбука......

122

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Дали са се подготвили за сценарий Русия нахлува в Сащ!!! -------- с кво ше нахлуе, с недоносача Кузя ли? Или с некое клипче за свръх- мега- ултра- оръжие?

121

До Историк

преди 2 години

Добре че си чул нещо от другия си вожд Жириновски,та да се изцвъкаш тук...

120

Историк

преди 2 години

Както се казва в един стар виц, немец разказва за баба си, че имала три цукала-порцеланово, цинково и сребърно, ама като дошли руснаците-напълнила гащите. Осемнадесет сценария, ама нито един не включва нито един американски войник. Нито един! Иначе на Джо Деменцията ще му откъснат меката пикалка.

119

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 129 Приятелю, ракетата се нарича "Воевода". "Сатана" я нарекоха американците. Защо ли? Накратко не се изказвай неподготвен.