69

Проверка

преди 2 години

Проверката ще бъде! Добър ден, може ли да покажете зелен сертификат? Ти знаеш ли кой съм аз" . Ами добре, заповядайте!

68

Точка Омега

преди 2 години

До Хайде, боц, боц, боцТова го измисли кипърският министър на здравеопазването преди месец. Гледайте Кипър и Израел и знайте, какво ви чака.

67

да де

преди 2 години

До Арестуван депутат? Имунитета са го гласувале с ясното съзнание,че ще нарушават законите които сами гласуват за мишките.

66

Абе?

преди 2 години

Как се арестува депутат с имунитет?

65

Хайде, боц, боц, боц

преди 2 години

Германия над 70% ваксинирани и въведоха ново правило. Ресторанти и кафета само за тези с три ваксини и бустерна доза. Очаквам скоро и бустерна доза през месец. Всичко живо полудя!

64

Анонимен

преди 2 години

Смешното е, че точно ваксинираните, които са най-потърпевши от сертификата, най-много го подкрепят. Какво да говорим повече?

63

Значи

преди 2 години

депутатите отменят изискването за Зелен сертификат за ВСИЧКИ. Така те ще си изкарат мечтаното депутатство от 4г, и ние ще сме доволни!

62

Фаучи гномът

преди 2 години

До Анонимен 75 Скоро ще ти трябва тест за градкси транспорт, хранителен магазин, работно място. На това ли викаш - когато им потрябва. Няма да можеш и до тоалетна да идеш без сертификат.

61

Анонимен

преди 2 години

Въведоха го в парламента за да може след месец да забранят на хората без сертификат да си купят хляб от хранителния но ако се сетят ад направят това ще последват бунтове.Аз вярвам че рано или късно ще победим тази ковид диктатура.

60

Арестуван депутат?

преди 2 години

Първо трябва да му свалите имунитета, ако той ви позволи, разбира се. Имунитета е измислен точно за това - за да може народния представител да има ПЪЛНА СВОБОДА на действие. Имунитета не е само за фукня и да не те спира КАТ. Той има много по-важно значение.

59

Фаучи гномът

преди 2 години

До Анонимен 73 Все едно да си еврейн и да се кефиш как СС си слага черепа и светкавиците по яките.

58

Възраждане

преди 2 години

Докато ви разсейват с депутатските сертификати за утре са подготвили мобилни ваксинациони екипи за училищата. Първият час вместо да ги тестват ще ваксинират децата без съгласие от родители, както направиха в Норвегия. Започват от големите градове. Ако са ви мили децата не ги пускайте на училище или детска градина утре!!!!

57

Злобар

преди 2 години

Депутатите без зелен сертификат могат да спрат само депутати с червен или розов/трети пол/ сертификати.

56

Анонимен

преди 2 години

Сертификатът идва, за да остане завинаги, което за ваксинираните означава бустер на всеки няколко месеца до края на живота им, а за неваксинираните означава по някой и друг тест, когато им потрябва.

55

Анонимен

преди 2 години

До до 40 Продължавай да гласуваш мишко!Тези такива като теб са си ги избрали.

54

Анонимен

преди 2 години

Голям кеф е да гледам бaлъците как си бият отровата:D.

53

СПАСЕНИЕТО

преди 2 години

От началото на пандемията ви повтарям. Да вземем мерките, които има в Кауфланд, Лидъл, Била, банките и аптеките - там няма ковит. Да вземем мерките от там и да ги приложим мащабно.

52

Анонимен

преди 2 години

Идва денят в които ще победим за втори път фашизма но този път ще победим ковид фашизма.Депутатите ще си влизат и без сертиикат както го правят на доста места хората в България.

51

Анонимен

преди 2 години

Умно-красивите са демагози безсрамни. За тях всеки, който се е оваксал, подкрепя ваксането. Така ли бе? Ами ако шефът те е изнудил? Естествено, че може да си ваксан и да си против ваксането! Не на принудата! На 12 в 12 съм пред НС. Киро Канадеца дгд, за Асен знаем , че го прави и без това на Спецов!

50

Следящ реалностите

преди 2 години

Това е реалноста в България :ВАКСИНИРАНИ - а са срещу ваксините и сертификатитеКОРУМПИРАНИ - а се борят с корупциятаПЛЮЕЩИ Б-Я СЕВЕРОМАКЕДОНЦИ - а са с български корени и паспортиСОЦИАЛИСТИ - а са крупни капиталисти