360

До Светозар

преди 2 години

"......Русоффилистиците нещо да кажат ?...." - Майката на Кирил и Методи е била рускиня, бащата с неизвестен произход, но учените предполагат че и той бил руснак....или нешо такова ))))

359

Да не дава Господ

преди 2 години

Бойко подари на Путин куче , дано не ни подарят ракети , ама по въздуха , че както вървят работите , мирише на война , и отново на чужда територия , а не на щатска !

358

До АБВ

преди 2 години

"...Защо Чехи, Словаци, Поляци и др. пишат на латиница въпреки че се водят славяни...."- те не са съвсем Славяни, това са понемчени славяни, така им е било наредено, инак....

357

Има си ред !

преди 2 години

До Виеощенищонезнаете... не бРъзай , първо ще КАНОНИЗИРАМЕ Бацето , после около него , и вече каквото каже Зозо !

356

?

преди 2 години

Ако правилно помня преди 1-2 години Путин каза същото, ама тука им лижат г*зовете на руснаците и не правят нищо. Първо - говорят явни лъжи, правят опити да ни изтрият изобщо като народ и история, а нашите управляващи нищо не правят..Един не се намери да отиде и да им натири всички тези неща на господата от Европа, да видят защо аджеба не искаме Македония в ЕС. Къде са Радев, Корнито и сбирщината им другари? Защо не коментират възлюбените си руснаци?

355

На море

преди 2 години

Руснаците вече да си ходят вече в Македония на море!!!

354

Помнете!

преди 2 години

Ще дойде време да ни се молят за съюзи, политики и помощ и тогава всички предатели, които са ни тъпкали ще трябва да отговарят!

353

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 401 "Българите са си руснаци, премесени с турци през годините." Трагедия е това, че в България има хора, които пишат такива неща.

352

Руски филм

преди 2 години

Връща се вица от соца - филмът хубав ли е или съветски (руски ) ?

351

АБВ

преди 2 години

Славянска азбука НЯМА! Има Българска азбука. Защо Чехи, Словаци, Поляци и др. пишат на латиница въпреки че се водят славяни.

350

Анонимен

преди 2 години

Радев да направи като Бойко.Да подари куче на Путин и да каже,че големият брат винаги прощава.

349

Анонимен

преди 2 години

На руснаците лъжата им е е кръвта. Пък тия с промитите мозъци, дето вярват, че Русия ни закриляла и дрън-дрън-дрън - да ходят на психиатър.

348

Дан

преди 2 години

Колко подмолно се разбиват добросъседски отношения?!

347

перо

преди 2 години

Филмът е рускосъвецки или нищо от нищото!

346

Анонимен

преди 2 години

Не може да имаш самочувствието да се правиш на най-великата сила от векове, а да признаеш че една малка, древна, но уморена държавица подтискана от векове по всевъзможни начини, в момента на дъното на всички класации, е твоят прародител и ти е дал основите на държавата. В момента сме паднали затова всички налитат да ти ритат, както винаги е ствало, но като се изправим ще разберат защо сме оцелели толкова време.

345

Анонимен

преди 2 години

Радев да направи протестно писмо и да го прати до Путин!

344

Анонимен

преди 2 години

Путин е еврейче и си гледа интереса.И на руснаците не им е лесно с него,но търпят.

343

възмутително

преди 2 години

Така наречената режисьорка Мироненко, да си прави филми за проблемите в Русия, които не са малко и да не се занимава с неща, които на са ѝ ясни и по-точно, откъде произлиза славянската азбука.

342

Анонимен

преди 2 години

Македония като държава е съществувала пр.н.е. Филип македонски е роден 4в пр.хр в гр.Пела,днес в Гърция.Днес територията на древната държава е в три страни-Гърция,Сев.Македония и Пиринска Македония в България.Когато е създадена азбуката не е имало македонска държава.Кирил и Методий са родени в Солун,Византия с баща грък Лежн и майка-българка-Мария.

341

Анонимен

преди 2 години

Следващият път Путин може да каже, че "славянската писменост" е дошла при баба му Путина от македонските земи по аутобана Скопие - Белград !