348

Анонимен

преди 2 години

Всички трябва да са ваксинирани за да са заличени следите на това ужасно престъпление. Особено ако се окаже вярно че филантропите са готови с квантов вирус, който с лекота ще намери паметта останала в клетките от сегашните ваксини и ще може да поразява избирателно.

347

Анонимен

преди 2 години

До 387 Маратона от избори Приключи! Разберете го вече! Тези партии,ще изкарат пълен мандат! Бъдете сигурни в това!-:)

346

Анонимен

преди 2 години

ИТН малко ми се издигнаха в очите. Станаха втората партия след Възраждане с ясна позиция против медикофашисткия зелен сертификат. Още една партия трябва да се присъедини към тях и да ходим на нови избори. Изчегъртване на всички партии-поддръжници на зеления сертификат!

345

Този форум

преди 2 години

е нещо като сатанинско сборище. Някакви комплексари си ги мерят по отношение на сертификатите.

344

Анонимен

преди 2 години

До 366 прав си но трудно ще разберат написаното. Те на това разчитат на простотията и неграмотността. То няма мозък да разбере, че Чорбанов е начетен учен. Забележи колко лош правопис има цитираното ваксърче. В беда сме. Мълчанието на агнетата може да изиграе лоша шега за нас.

343

Юлия

преди 2 години

Браво на проф.Чорбанов !

342

Аре чао ваксаджии

преди 2 години

Световната здравна организация излезе със становище, че ваксинацията не може да спре разпространението на Омикрон.

341

Анонимен

преди 2 години

До Пич (от 371) - Наясно съм, но има много хора с "менте" мозъци и си мислят, че ги ваксинират за тяхно добро. Еми ОК, да се ваксинират, но нито васината трябва да е задължителна, нито трябва да има зелен сертификат задължаващ по един или друг начин някои нежелаещи да се бодът... И така...

340

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Референдума сме го взели на 1000% --половината ваксинирани са по принуда ,а другата половина са със фалшиви документи само и само да ходят на работа ,така е като принуждават хората на сила ! Има и някой друг от шубе --то като излезе един със гола глава сутринта и като почна да плаши хората със чували ,трупове,камиони и всички филми за зомбита требвало и да няма уплашени до смърт,даже и децата уплаши защото тези страхотии ги говореше във 8--часа сутринта и го повтаряха през целия ден !

339

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 360 - Така е, Референдума го искам аз, а не ти, но освен аз има и доста други, които го искат, а тези, които не го искат, могат да не гласуват. Има си правила, дали ще бъде легитимен или не - справка този на Слави. Поинтересувай се и ще разбереш кога е легитимен. А относно теста хаха защо да се тествам, ако не искам? Защото някой страхливец го е страх, че ще го заразя ли? Ами да се ваксинира или да си стои вкъщи, а ако ваксините не действат да се жалва на Пфайзер... :)

338

Жалко че гласувахме

преди 2 години

За ПП ....и на пролет БаЦе ще се върне на бял кон ...!!! А аз отсега си оправям документите за чужбина ... Благодаря

337

До № 363

преди 2 години

Дали ще са живи, да потвърдят?

336

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Е ти само една грешка и вече във първи клас -- виж семантиката утличнико - у и о то малко ми са трудни .

335

Анонимен

преди 2 години

До долния 362 ами ти я се виж, започваш изречението с малка буква. Много си зле с правописа и с начина на мислене. Нито акъл нито образование.

334

Анонимен

преди 2 години

"платените драскачи АНТИВАКСЪРИ са толкова неграмотни, че незнам да ли имат пъро отделение" - И кой има финансова изгода да плаща на антиваксъри? Вярно сте с полирани мозъци хахаха ... Виж на теб може примерно Пфайзер да ти плаща. На мен кой ми плаща? Я изкажи поне някакво логично предположение или не си чувал за думата логика, а за осъзнаването на значението й ще са ти нужни още поне 5-6 живота? Хайде тр_олски, чакам предположение кой е моя антиваксърски спонсор хахаха

333

Аз съм Антиваксър !!

преди 2 години

Не налагам на никой моето мнение , аз си решавам какво и защо и дали да си бия ваксина в организма !!! За моето тяло и здраве аз си отговарям !!! Който иска да си инжектира неясна химия в организма , не ми дреме , както не ми дреме и за наркоманите на хероин !!! Но те да ми казват какво е правилно и какво не , за мен е абсурдно !!! Нека има референдум за или против " пандемията " и ще се види настроенита на хората ....ново правителство може да се поучи от тях...

332

До Анонимен № 360

преди 2 години

Ми референдума го искаш ти, не аз. Какво ми се святкаш на мен.Пък и кой ти е казвал да се ваксинираш. Искат те тест да се лекуваш навреме, ако нещо...

331

Анонимен

преди 2 години

"Здравето на хората не е руска рулетка, да го разиграваш на референдум. Ами ако резултатите се фалшифицират и излезе 100 % ЗА ? Много си умен, много." - Умен съм да. Няма как резултатите да са много по-различни от процента ваксинирани, дори е логично хората против задължителната ваксинация да са повече отколкото броя на неваксинирани, защото има и ваксинирани, които са против задължителната. Нека Референдума да не е анонимен и готово. А ти си ***, който иска да ни уплаши, че така не става... :)

330

Анонимен

преди 2 години

платените драскачи АНТИВАКСЪРИ са толкова неграмотни, че незнам да ли имат пъро отделение - нали бе "уборимия"

329

Анонимен

преди 2 години

"Здравето на хората не е руска рулетка, да го разиграваш на референдум." - Така е и кой си ти или Киро Канадеца, че да ми казвате, дали да се ваксинирам или не? Моето здраве си е мое и аз ще преценя дали да си набия отровата в кръвта или не, така че на такива като теб им пожелавам бустер, после 4-та и така докато издържите или докато ви дойде акъла. Никой не ви спира да се бодете, но мен няма как да ме накарате. ОК?