81

до антиваксърите

преди 2 години

Вие със сигурност сте най-умните хора на планетата, но от ден на ден ставате все по-малко. Защо ли?

80

Анонимен

преди 2 години

Имам две колежки, които вече два пъти го боледуваха и то тежко. И двата пъти бяха в болница. Едната - първият път ноември 2020 и октомври 2021. Другата - март 2021 и ноември 2021. Това как се обяснява??? Аз съм ваксинирана и не ме е хванал.

79

Анонимен

преди 2 години

Аз ще ви кажа защо - защото мисленето на много не е силна черта...

78

Анонимен

преди 2 години

До Алекс --- не е, защото при ваксиниране се създават специфични антитела, докато при преболедуване се създават от всички антитела които организма познава, и точно специфичните не е задължително да са достатъчно. Това се дискутира отдавна, срам че има хора които още не са го разбрали. Защо мислите на някой не им достигат антитела за да получат зелен сертификат?

77

АнонимеН

преди 2 години

ВАКСИНИРАНЕТО СРЕЩУ КОВИД Е САМО ЗА ХОРА КОИТО НЕ ЗНАЯТ КАК СЕ ЛЕКУВА ЕЛЕМЕНТАРЕН ГРИП!

76

А що?

преди 2 години

"Моите колеги и аз сме всички ваксинирани. Аз съм и с бустерна доза", каза проф. Петров. Нещо мерак за хонорари за интервюта ли му е целта на този професор - що ли?

75

Алекс

преди 2 години

Най-накрая специалист да каже това,което всеки внимавал в часовете по биология,го знае.Преболедувалият е естетвено ваксиниран.

74

Беба

преди 2 години

ама Румен Радев е зилен чорап шофиор на самулет и затова не иска да се бустриме той е българуубиец

73

Анонимен

преди 2 години

До Фак Ю---- Грешна интерпретация. Казва че МРНА технологията може, също както генната терапия да служи за пример как хората не искат да си го поставят в тялото!!! Научете английски и се образовайте. Видеото не казва че МРНА е генна терапия.

72

Мислеща до Браво

преди 2 години

Никаква истина не казва този "професор". Не може да става и дума за сравнение на естествено преболедуване, където организма се среща и имунната система реагира на целия вирус, и от друга страна ваксинацията, при която организма е ЗАСТАВЕН да произвежда спайк протеин, който уж да се бори с вируса, чиито ФРАГЧЕНТИ, се съдържат в т.н. ваксини!

71

Дс

преди 2 години

Браво !!!

70

И

преди 2 години

До До 45Няма гаранция - всеки решава дали ще рискува.

69

до 73

преди 2 години

То и с ваксините е така, само че с боледуването е един път, а с ваксините...

68

Ми боледувайте

преди 2 години

Който изкара изкара

67

Анонимен

преди 2 години

Тестовете за анти тела безплатни ли са, или се плаща "данък ковид фашизъм"? Колко е, ако си го преболедувал и искаш зелен сертификат? По колко пъти на година трябва да го плащам с пенсията си?

66

Браво!!!

преди 2 години

Браво на проф. Веселин Петров!!!Най- после един знаещ, и говорещ истината специалист!!!

65

Анонимен

преди 2 години

T.e. = Aspirin. Drugoto sa gluposti

64

Анонимен

преди 2 години

Омикрона реално ще закрие Ковид кризата. Той е лека полунастинка, но пък ще измести Делта за броени седмици. Сега им трябва някаква война, кръвопролития, инфлация, но ако може само бившия Източен блок да се самоизбие в братоубийствена война с Русия. Във военно положение ще могат да си продължат всички откачени идеи, но да видим дали ще посмеят.

63

До 57

преди 2 години

Е, как за какво е сертификата? Това са новите индулгенции на послушните. Съвременните комсомолци, които послушно вярват и изпълняват заповедите на властта. Трябва да бъдат възнаградени все пак, а останалите в ъгъла наказани!

62

АнонимеН

преди 2 години

До 44 До 26 АнонимеН/ И ЗА ТОВА НЯМАМ ДОРИ 1 МИНУСЧЕ НА ПОСТА СИ :D ТРАЙНОТО ВАКСИНИРАНЕ Е МНОГО ПОВЕЧЕ - ДЪЛГОСРОЧНИ УВРЕЖДАНИЯ НА ОРГАНИЗМА, ИНВАЛИДИЗАЦИЯ И СМЪРТ !