67

Анонимен

преди 2 години

Някой пита как се справяли в Бангладеш. Проверих. 40% ваксинирани с поне една доза. Не разбрахте ли, че и Африка и дори Бангладеш са по-умни от вас!.

66

Анонимен

преди 2 години

И за ваше удобство ще сложим зеления сертификат на чипче, да не го забравяте и да пестим хартия...

65

Анонимен

преди 2 години

Бил Гей е раздал половин милиард на разни медии за последната година. Само споменавам, изводите за вас!

64

Това

преди 2 години

го знаехме още бабата като се изпусна и каза, че са поръчани незнамси колко милиарда вакси за 2022 и 2023 година. Опс, това беше конспирация

63

Анонимен

преди 2 години

Ето, че и шефът на Пфайзер потвърди - ваксинираните са доживотно зависими от бустерите и животът им принадлежи на Пфайзер. Скоро и за Европа ще стане ясно, че подобно на Бразилия, Пфайзер може да избира кой да получи и кой не ваксина. Затова е цялото бързане, защото всеки ваксиниран става част от свръх лоялната армия от роби на корпорацията. В момента реално Пфайзер са по-силни от НАТО, Китай и Русия взети заедно.

62

Анонимен

преди 2 години

намерих отговора в уикито- да, това било то синтетичната биология. и имало дори биологични компютри. ще ставаме богове. леле, блазе ни. нямам повече въпроси.

61

Анонимен

преди 2 години

Ами боледувай си, кой те спира. Аз пък не искам да боледувам.

60

Чудно ми е Бангладе

преди 2 години

Държава с размерите на България и население от 170млн. сред най-бедните държави как се справя, че няма такава параноя

59

Алберт Бурла

преди 2 години

аз съм БогоИзран, а вие сте Г0им по нисши и от жи вот но, както е Записано в Свещените ни Книге - Талмуд и Зохар! решение в Синагогата е взето!

58

Ха-ха

преди 2 години

На това му се вика "принудителна продажба на безполезен продукт". Ами то е за предпочитане да преболедуваш, отколкото да се тъпчеш с Пфайзерската гадост.

57

Краставичар

преди 2 години

И кракставици ще ядете, цял живот!

56

Анонимен

преди 2 години

До 50 "Или под ударите на вирусологичното оръжие, или роб на мошетата, които му продават ваксините си" Не под ударите на вирусологично оръжие, защото такъв вирус още не е изолиран. Просто под страх. Както се водят овце в кошара. Другото е вярно.

55

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Няма да е много години просто защото повечето хора няма да издържат и имунната им система ще се срине след 4-5 дози най-много...

54

така трябва да е

преди 2 години

като сме занемарили превенцията и като сме дали гласност на псевдо демократични движения като антиваксерите това ни се пада ваксинация до дупка и то задължителна, а можеше изобщо да не се стига до тук

53

Много ва моля

преди 2 години

Повече статии за Бойко и какво, как, кога, къде и защо, на кого и за какво е казал.

52

Анонимен

преди 2 години

Най важното пропускате, както винаги, а то гласи . . . и цената на акциите й се покачва! Видяхте ли как 350 000 тази седмица излезоха на улиците в Австрия? Ще има топла Коледа в Австрия, да видим, но и да се стягаме, да не излизаме от форма от миналата година!

51

Анонимен

преди 2 години

До Разумен 40. Точно толкова ще се върнем към нормалното, колкото и сега се върнахме. Нищо, ама абсолютно нищо не стана така, както прогнозираха/обещаваха. До момента всичко е лъжа след лъжа. Защо реши, че сега ти казват нещо, което ще стане така, както ти го казват. Ама явно са ти симпатични и ти харесва да правиш каквото ти казват. Намаш грижи - действай си, подчинявай се. Но не очаквай от разсъждаващи хора такова такова нелогично поведение.

50

Анонимен

преди 2 години

Главата си режа, ако тоя наистина си е сложил 3 или 4 дози на ваксината му(лошото е че няма как да се докаже дали е или не е).

49

Майстора

преди 2 години

Тия общо ще направят към 70-80 милиарда тая година. Могат да дадат по 1 милион на абсолютно всеки политик от който им зависи нещо, и няма да го усетят въобще. А познайте защо е толкова невероятно неописуемо важно да се ваксинирате ваксинирайте се само ваксината ще ни защити ваксинирайте - о познайте и защо са поръчали за всяко живо съшество по 10 дози вече! Или ще ги съборим, или ще ни изтровят! И на децата няма да простят!

48

Национал Социлизъм

преди 2 години

познайте, тоя Алберт Бурла от кои е? Белите все от едно и също племе си патят, ама не се научиха за 2000 години!!