95

Майна

преди 2 години

Просто е! НА ИЗЛИЗАНЕ от метрото, ако няма много хора около теб - НЯМА НИКАКВА НУЖДА ОТ МАСКА! Аз също свалям маската, когато сляза от автобуса. НО ВЪТРЕ В АВТОБУСА ИМА МНОООООГО ХОРА, ВКЛ. И КОНДУКТОРИ С МАСКИ ПОД БРАДИЧКАТА!!! ТАМ ГЛОБАТА е адекватна, но НЯМА!!Защо??

94

Анонимен

преди 2 години

насилието ражда най-горчивите плодове. но продължавайте с панегириките.

93

До 98

преди 2 години

Носи си маската тогава щом мислиш че те защитава, но не я налагай насилствено на другите в случая чрез изнудване, т.нар. глоба.

92

до 96

преди 2 години

Ваксиниран съм и то преди да пуснат зелените сертификати. Ти си типичен представител на ковид внаниаченото общество. Спазвам дистанция, имам дезинфектант в себе си, ваксинирах се, но не изпадам в параноя. Единствената промяна за мен е ваксинирането, другите неща от възпитание ги правя и от хигиена. Жалко, че трябваше да измислят цял вирус за да може да почнете да правите ежедневни неща. Виждаш ли се как изглеждаш от страни, мен би ме било срам, но ти не го разбираш. Теб да нахраниш ти е топ цел.

91

Анонимен

преди 2 години

Ужас! Зрелищен арест! Аз пък съм за такива неща. След като и е направена забележка от органите на реда, какво друго да последва? Полицаите не са клоуни. Тази Весела Веселинова дето снимала с телефон дали е отговорен гражданин или по-скоро сеирджийка?

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 92 "Само в тази скапана държава всеки реве, че му погазват правата, докато той погазва закона! Разберете, че ако искате да стигнате белите държави трябва да се научите да се държите, като бели хора." Ааааа, не, той алековия герой иска хем да има неограничени права, хем ако някой по-силен от него го притисне в ъгъла, да има закони да го пазят. Чиста ***-ния.

89

Анонимен

преди 2 години

Щях да им повярвам, че се стараят, ако на всички, които ходят без маска в метрото им бяха писали актове. Но така, само на една жена? Айде моля ви се, стига с тоя театър!!!

88

Анонимен

преди 2 години

До От малък вика "Да ви попитам честно, има ли по-мразена професия в българия от полицаите?" Ами, така е, защото и вие самите сте същата стока. В нормалните държави полицая е ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ДЪРЖАВАТА и всички гледат с респект на това положение. Само в България си имаме "герои" като тая, които си мислят, че могат да обиждат и буйстват когато си имат работа с полицаи. Ако тая това го направи в Германия, Франция, Великобритания или някъде другаде, ще види кон боб яде ли.

87

Анонимен

преди 2 години

Оооо, това е жената която изяде квитанцията от грешното си гласуване

86

До 91

преди 2 години

Да. И тълпата е обичайното мнозинство, което налага волята си над по- умните от тях. Но в случая съм ЗА маските, защото Лично съм се убедил, че работят и то добре! Глоба нека има, но ЗА ВСИЧКИ, НЕ ЗА 1 ЧОВЕК!

85

Българин

преди 2 години

Такива тарикати, които ходят без маски най ги обичам

84

Анонимен

преди 2 години

До до 79 - отговор Не "приятел". Това са единствените възможни мерки, без да се спре всичко. Това ли искате? Ясно ми е, че си нативаксърче, което е "измислило" всичко. Само че е лесно да приказваш, когато не трябва да вземаш решения. За сведение - неналагането на някакви мерки в ситуацията не е алтернатива, тъй че пробвай да измислиш адекватно решение, но с наложени мерки, да видим какво ще измислиш.

83

От малък вика

преди 2 години

"искам да стана полицай", а после арестува лелки в метрото, щото не носят китайски плат за 10 стотинки който всички казаха, че не предпазва от нищо. Ама така е, като нямаш умствен капацитет ще си седиш за 900лева заплата и хората ще те мразят. Да ви попитам честно, има ли по-мразена професия в българия от полицаите? Нагли, арогантни, все нещо да намажат, все да измислите нещо.. И преди да натиснете палец надолу се замислете колко ваши близки или самите вие имате такива случки. 1312

82

Анонимен

преди 2 години

И каква е идеята да не си носиш маската.Ми утре ако стане война и ти кажат слагай противогаза и ти не го нахлузиш кой да те мисли после

81

Анонимен

преди 2 години

Заповеди и закони изпълнявани под заплаха от насилие или изнудване! Правителствата по цял свят са най-голямата организирана престъпност като сега в дестопичната ковид ера си показаха истинската същност работейки заедно в локстеп! Да не говорим говорим за жестоката демократична система където тълпата налага волята си и нарушава правата на личен избор на малцинството!

80

Анонимен

преди 2 години

До 83 "погазваш обществените порядки и мерките, които са за всички." Колко да са за всички? Я виж в репортажа на Нова, много хора си ходят без маски в метрото!

79

Брр

преди 2 години

Навсякъде има младежи без маски или сложени под носа. Какво сега? Да ги избиваме ли? Или направо да отваряме газовите камери? З00 лв. Глоба не е ли достатъчна? И защо са се активирали точно срещу една Жена при наличие на мнооого други особено в автобусите??? ЗА ПО- ЛЕСНО ЛИ? А глобихте ли Мангъров за демонстративно Неносене на маска? Аз съм ЗА маските, защото ДОКАЗАНО помагат и работят дори повече от ваксините, ако се носят когато и където и както трябва!

78

до 79 - отговор

преди 2 години

Мога да се досетя приятел, ясно ми е, че е невъзможно и аз самия нямам проблем дали хората вътре ще са с маски или без маски. Нямам проблем от неспазването на дистанция, ако имах щях да ходя с кола на работа и да отделям просто по още 30-35 мин в трафик ежедневно. Проблема е, че мерките са пълна пародия. На един от последните брифинги казаха, че сините маски (които носят всички) не предпазват. Можеш да го видиш сам, и искат да сме с маски с филтри. Ок тогава защо пускате хората да влизат с тях?

77

Очевидно

преди 2 години

Тази е много злобна, затова никой не се навива да я ощастливява от време на време. От което се е озлобила още повече.

76

Анонимен

преди 2 години

За неспазване на полицейско разпореждане до 24 часа в ареста. Белезниците и зад решетките.