794

До Жоро

преди 2 години

Виждам ... Имаш логични аргументи ... Що не се кандидатираш и ти ...Като Стъки ...

793

Топовен

преди 2 години

Само пребройте колко пъти Герджиков каза аз. Цялостното впечатление е, че Радев владееше уверено и спокойно дебата, докато Герджиков изглеждаше припрян и нервен и си позволи да използва поизтъркани опорки от *** медии. Очаквах много повече от него. Личи в него някакво болно себелюбие.

792

КОЯ Е МАТА ХАРИ?????

преди 2 години

791

Гроби Таласомо

преди 2 години

Ми кво да ви кажа, надавах ухо, но си знаех, че т. нар. "дебат" е предварително уговорен как да протече, какво да се каже и че тия двамата нема да ни изненадат с нищо, дори с безличието си;))) По-безлични фигури не сме имали скоро - Мун.ьо и Пуньо, ккато ги наричам аз. Абе, друго си е на този дебат д абе Луна Йорданова, щеше да има купон и то от класа, па тез двамата, накрая, едва не се обясниха в любов;))) Беха толкова скучни. Дори две лелки в климакса водят по-смислен разговор;)))

790

Жалък Край

преди 2 години

Борисов ще свърши гниейки в омраза, също както Живков, Мусолини и Хитлер. Така става, когато си зъл човек, който все пак е бил достатъчно хитър да бъде балансиран и да се преструва умело. КАК МИСЛИТЕ ЧЕ ХИТЛЕР Е БИЛ ХАРЕСВАН? Не познавате историята си - повтаряте я. Боготворите диктатора БОКО. Един ЦЪPBУЛ. Да. царят е ГОЛ. Истината боли, знам. Но ще се наложи да я изтърпите - НЕ ВРЪЩАМЕ ЗАДНА! БОЕЦ С МАФИЯТА! БОЙ ДО ДУПКА!!!!!

789

До МууууууУУ ахаххах

преди 2 години

Като за начало ... 1. Пий си Парцуцата тихо и не влизай във форуми ... Че тогава си личи колко си *** ... 2. Имай уважение към българския език .. Разбирам, че произхождащ от неграмотно семейство .. Но все пак положи малко усилия ... Поне да се разбира ... Какво искаш да изломотиш ..

788

Радослав

преди 2 години

Впечатление от дебата: Радев без значение дали споделяте вижданията му или не, целеустремен, борещ се за нещо, важно за него. Герджиков=Росен Плевнелиев= безгръбначен, плазмодии, не дай си боже главнокомандващ по време на война! За съжаление комунистите от герб ни докараха, до нивото с отращение да гласуваме за комунистите от БСП защото те изглеждат като по малкото зло!

787

Анонимен

преди 2 години

Дали е късно Радев да си купи още машини за гласуване? След този дебат ще му трябват...

786

ББ

преди 2 години

До Анонименхаха..."победителите" продаващи Народа ни се навеждат...срещу Народ не се върви...дпс-гроб...Румен Радев е Президента на България...изкачил Шипка с децата ни,излязъл на площада с Народа ми,посочил смело мафията,въпреки заплахите и атаките от гешевци,отдал живота си в защита домовете никато войник на България,защитил децата ни бити под колоните от началниците на "професора",България и Народа ни са победителите...избираме г-н Радев за Президент!Моят Президент!

785

Анонимен

преди 2 години

Радев просто катурна тая восъчна мимикрия .. Или, нещо по-силно ... Направо го закла, обезкости, транжира и изплю тоя Льольо ... Без повече коментари ..

784

Анонимен

преди 2 години

Затова Радев си е купил толкова машини за гласуване. Подготвя се човекът като знае, че няма никакъв шанс да спечели. Поне явно има реалистична преценка за себе си.

783

Кирчо и Кокорчо

преди 2 години

Сменете чипа бе, лош мат'риял такъв!

782

ББ

преди 2 години

До Анонимене нямате срам мафията...Радев не е изоставил децата си и го знаете...ама не ги е и хранел с кървави пари като доган и боко...децата на Радев ще се гордеят един ден...децата на доган и боко...ще ги презират и ще се отричат от тях...споко...и справка Историята..

781

Анонимен

преди 2 години

Принципно от народ, който избира Слави и ПП, очаквам да е последователен и да избере и Радев. Но безспорният победител в дебата беше Герджиков!

780

Случаен минувач

преди 2 години

САЩ искат да управляват целия свят, но не могат - пречат им Китай и Русия. Русия иска да управлява целия свят, но не може - пречат й САЩ и Китай. Китай иска да управлява целия свят, но не може - пречат му САЩ и Русия. България иска да управлява себе си, но не може - пречи й България.

779

ББ

преди 2 години

г-н Рашков Министър на МВР в редовното Правителство на България,илиникога повече няма да гласуваме за вас,маАй минуси дпс-гроб ***,забавляваш ме...68-70 за секунди...каква безпомощност...по гьобелс...ама той е мъртав и лош пример...ние сме тук...Свобода или Смърт!

778

Анонимен

преди 2 години

Много лошо впечатление ми направи Радев като на въпроса "кое е най-голямото ви постижение в личен план" отговори "децата ми". Кои бе, тия дето заряза, за да тичаш по фусти ли? Айде все едно за пръв път те виждаме и не знаем нищо!

777

Кьовеши

преди 2 години

Кьовеши ще арестува половината ГЕРБ. СКОРО.

776

Прожектор

преди 2 години

Не ги мислете ! Ген. Радев със сигурност ще продължи да държи забележителните си речи за Крим пред Митрофанова от връх Шипка. Ректорът Герджиков ще получи подобаваща политическа компенсация от Сараите. Българската мисия на Харвардскуте първобудители Кирил и Методий и техния *** кардинал Лорер, макар и със символичен успех, ще приключи преждевременно. Само не е сигурно дали политикът Борисов ще се събере в тогата на ректор.

775

Ти си муньо

преди 2 години

. колкото и лошо мнение да имаш за някого е срамно, (повтарям СРАМНО) да употребяваш обидни квалификации по адрес на врага си. Това показва слабост. Аз лично виждам в това ПАНИКАТА на другарите от ГЕРБ, сред които имам близки и приятели. Звъните ми, дудняте ми колко лош бил Радев. леле мале. Как точно ще ми наклоните везната, че шкафчето не трябва да се разследва от Гешев? Питам ги - мълчат. Това било "простотия" за тях. Брееееййй... хехех *** много удобно корупцията да е простотия... еххехехех