120

Татул

преди 2 години

Харесва ми как всички пърхат пред Киро и Асенчо. Унизително раболепие. Явно те са на силните на деня хората.

119

Анонимен

преди 2 години

Неприятно ми е да призная, но от цялата работа с изборите през последната година излиза, че в България има една-единствена стабилна партия и тя е ДПС. Толкова ли сме неспособни, хора ли нямаме, наивни и лековерни ли сме, необразовани ли сме, не умеем да управляваме ли, да мислим, да сме самостоятелни? Не знам какво е. Но е по-добре да си признаем и да се опитаме да променим това.

118

Горд Лъжец

преди 2 години

Нали никога за нищо на света нямаше да се коалирате с БСП???? Излъгахте малкото останали, които по незнайни причини са гласували за вас.

117

Анонимен

преди 2 години

Самият факт , че у нас се гласува за всеки новоизлюпил се "спасител" е много лош атестат за народопсихологията.

116

Анонимен

преди 2 години

Каквото е трябва е станало.Преценил е,че тогава не може да направи независимо правителство и добре че се отказа.Сега подкрепя тези,които имат шанс да го направят за ужаст на турските буцеви.

115

Моля, я пак?

преди 2 години

Славун щял да разкара фесовете? Чакай, чакай. Не ги ли докара той 2 пъти по-силни с премахването на прага на секциите? Единственият приет закон от миналият парламент. В Турция гласуваха в 35 секции, а сега закарахме машина във всеки анадолски дюкян, за наша сметка. Та, кой казвате щял да разкрава кого?

114

Анонимен

преди 2 години

Как така ИТН ще се коалират и с БСП ? Те не са ли вече статукво ? Как се отметна Трифонов. Само дето толкова хвърляше къчове. Слави показва, че не е чак толкова принципен. Не е редно партии с ниски резултати да ни управляват.

113

Анонимен

преди 2 години

Бегай бе Чалгар!Как сурат имаш да се появяваш?!

112

АнонимеН

преди 2 години

СТАНИСЛАВ ЛЕГИТИМИРА НАПЪЛНО ФАЛШИФИЦИРАНИТЕ ИЗБОРИ ОТ РАДЕВ И С ТОВА Е ОПОЗОРЕН ЗАВИНАГИ ! НИКОГА НЯМА ДА ПОДКРЕПЯ ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ КАКТО ГО СТОРИ БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛЯ СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ!

111

Козяк

преди 2 години

Станиславчо и *** изпълняват нарежданията на Американското посолство

110

Анонимен

преди 2 години

И все пак ПъПъ.

109

Анонимен

преди 2 години

Нали се закачиха вече на държавната хранилка отсега нататък ще подкрепят силните на деня за да не испаднат от клона.

108

Анонимен

преди 2 години

Най-после здравия разум надделява. Важното е пожарникарят и фесовете да се разкарат

107

Анонимен

преди 2 години

В САЩ и Канада знаят ли, че Славчо е изшмъркал повече бело от Пабло Ескобар и Марадона взети заедно?

106

ах

преди 2 години

Два пъти можеше да направи кабинет , скри се като плъх . Сега ще подкрепя доказани измамници . Нема такъв пом.иар !

105

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ЩЕ ВИ ПИТАМ КАТО ДОЙДЕ ТЕМАТА ЗА МАКЕДОНИЯ

104

12 год. ГРОБ ГЕНОЦИД

преди 2 години

Глaсувaш за лeкeтo-дoнoсник Aнастас Герджикoв, получаваш дявoлското изчадие с фес, изрoда-дoнoсник Боко-цигaнина-българoубиец!!! Полковник свиркова дали се е отчела на колене пред Боко-Б.ъ.л.г.а.р.о. убиеца за предложената и длъжност, Ъ?! Гнyсния масoн-дoнoсник Aнастас Гeрджиков е СРАМ за цялата академична общност! УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!

103

до 12 год. ГРОБ

преди 2 години

Марш обратно в тоалетната чиния!

102

РАДЕВ МА4КАААА

преди 2 години

Глaсувaш за лeкeтo-дoнoсник Aнастас Герджикoв, получаваш дявoлското изчадие с фес, изрoда-дoнoсник Боко-цигaнина-българoубиец!!! Полковник свиркова дали се е отчела на колене пред Боко-*** за предложената и длъжност, Ъ?! Гнyсния масoн-дoнoсник Aнастас Гeрджиков е СРАМ за цялата академична общност! УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!

101

ЬЬЬ

преди 2 години

И главния чалгар,след логичния срив на итн, започна да поумнява,но това поумняване ще си проличи в последващите преговори за правителство. Остава да заповяда и на двамата му сценаристи да поумнеят.