42

Ццц

преди 2 години

Аз се радвам да видя еманация на омразата, инжектирана от радев В ТЕЗИ ИЗБОРИ! Защото Който Гроб Копае Другиму - Сам Пада в Него! СКОРО, МНОГО СКОРО! Следва Перманентна Криза! НОВО СЛУЖЕБНО НА РАДЕВ, АКО ТОЙ ПОБЕДИ.

41

некой

преди 2 години

Имам предложение - за следващите избори да бъде възприет модела на ДПС - всички под строй до машините! Ако трябва автобуси, микробуси, подвижни секции! Съвсем други ще са цифрите! И ДПС ще се радва да мине 4%! И да е 'незаобиколим фактор'... Как е възможно Депутат в Турския парламент да гласува за Българския (по радиото говореше вчера)!

40

Анонимен

преди 2 години

Обзалагам се, че изборите са нагласени предварително! Както винаги са били! Не е разрешено сами да определяме кой и как да ни управлява. Това го решават шефовете от Брюксел! Изборите, които провеждаме са пясък в очите на наивните.

39

Анонимен

преди 2 години

Ако ПП и ГЕРБ се разберат до петък може да изчегъртаме и Радев киртака

38

Анонимен

преди 2 години

Внимавайте, защото в неделя може да се случи: 300 от ДПС за Герджиков. Още толкова роми също. Плюс герберопитеците прави общо минимум милион и 100 хиляди. При очаквана още по-ниска избирателна активност Радев губи!!!!

37

Анонимен

преди 2 години

Сега и ПП ще се наакат зимата и напролет Бойко пак ще ги насмете

36

Анонимен

преди 2 години

МаяМа ся на магистралата ли ще заработва - за едни приятел питам - тираджия

35

Анонимен

преди 2 години

Ще ревете за Борисов.

34

Преглътнете го

преди 2 години

ГЕРБ и ДПС ще са със 96 депутата, като махнем и 17 депутати на Копейкин остават 127 депутати за свиркаджиите на Радев. Правителство и то стабилна може да има само между ПП и ГЕРБ!

33

Анонимен

преди 2 години

До BG Антиваксер Ами ти си гласувал 100% срещу себе си, бе глюпендер. Чувал ли си за тези айдиоти, които се прострелват в краката, защото нямат смелост да вървят напред. В тази игра няма "напук"

32

Az

преди 2 години

На тия избори Рашков спря *** вот и кво стана. ВМРО 1% БСП крета за 10%, ДБ едвам 6%, ГЕРБ па същото, а ДПС направиха 2ен резултат.

31

Анонимен

преди 2 години

Всички които вадиха нож на Герб бяха наказани за своята омраза, в без Радев, но и него ще му дойде времето тази зима.

30

Анонимен

преди 2 години

Копейкин ся ще бъхти ли министъра на образованието - щото то образовние не трябвало за тия неандерталци

29

Анонимен

преди 2 години

Тука един и същи перко се е скъсал да плюе Бойко Той и Христо Иванов го плю цяло лято ама народа даде 23% на Бойко а на Ристьо цели 6%

28

Майна

преди 2 години

ПП Е БЪЛГАРСКАТА НОВА ЛЕВИЦА " СИРИЗА"!!! КАКВОТО НАПРАВИ СИРИЗА С МАКЕТО, СЪЩОТО ЩЕ НАПРАВИ И КИРЧО ВЕЛИКИЯ. СЛЕД КОЕТО ОТИВА В КАНАЛА.

27

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ щом продължават с тези големи проценти, просто не виждам смисъл от това газене :) Тез ПП какво ще постигнат не е ясно, водят с 2-3%, БСП се срина, не могат и на тях да разчитат, ИТН също се срина, но те искаха просто да влезнат и да си оправят кабеларката, така че постигнаха целта си......за ДПС не знам, те си гласуват за тех българските турци, нема никакво значение за тех, че Доган отдавна са го вербували от ДС :)))

26

Анонимен

преди 2 години

До BG Антиваксер Защото си куку Като Копейкин

25

Мичмана

преди 2 години

Вай,вай,вай,каква стана тя!Герб без махалите се спихна като оранжевият ккондом на Буци!

24

1913

преди 2 години

Коалицията ГЕРБ-ДПС се представи добре благодарение на добре организирания вот в Турция. При добра работа от ПП, на следващите избори отиват на 30+ %.

23

BG Антиваксер

преди 2 години

Отговор:Аз, гласувах за Костя. Не, че очаквам нещо от него.Ей така просто наппук на иззвращаващият се свят.И наапук на такива като вас.Мога и пак да гласувам нарочнооо.