202

КПСС БКП

преди 2 години

Затвор за всички герберски лидери и конфискуване на тяхното имущество ! Изселване на родата им до девето колянао ! Само тогава ще се оправим !!!

201

291

преди 2 години

Дваматаса посредствени хитреци, ще реветне зимата, ама ще е късно!!!!!!!!!

200

До АнонимеН

преди 2 години

Алоу, гербидж, нали затова ЦИК накара всички РИК-ове да броят разписките и за кого е гласувано бе? Какъв одит още искаш? Свиквайте, все повече ще падате.

199

Радослав

преди 2 години

До 217: ако изборите бяха фалшифицирани, то изборната активност щеше да е повече и герб нямаше да имат такъв процент и парламента да е толкова фрагментиран! Машините просто изкараха реалната изборна активност и показаха колко фалшиви са били изборите преди тях с по 1-2 милиона мъртви възкръснали само за да гласуват!

198

Анонимен

преди 2 години

Няма какво друго да се каже, освен че Радев и Рашков фалшифицираха вота. И дадоха твърде идио---тско обяснение. Били за Грузия.

197

Прогноза

преди 2 години

Пак ще има служебно правителство на Радев, но този път Кирчо ще бъде премиер.

196

АнонимеН

преди 2 години

С МАШИНИТЕ РАДЕВ ОБРА И ОТ ГЛАСОВЕТЕ НА БСП В ПОЛЗА НА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА!!! НЯМА ЛИ КОЙ ДА НАПРАВИ РЕВИЗИЯ НА РАЗПИСКИТЕ ДАЛИ ОТГОВАРЯТ НА ОБЯВЕНОТО ОТ МАШИНИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!

195

Анонимен

преди 2 години

БСП ИТН и ДБ се стопиха и преляха в ПП. Ромите минаха към ДПС. ГЕРБ са изолирани и ще влизат във затворите. Отвън натиск за македонска история и език, които са бг и така България се оказва и без история и без език а ПП и ГЕРБ са маке яничар заради еврото, защото ЕС не дава евра ако не ги признаят. Тежки години идат за България и не се вижда бъдеще.

194

До 210

преди 2 години

Че и македонец да му прави компания на всичкото отгоре

193

До 204

преди 2 години

Няма ляво освен на думи. Всички партии в парламента ще са отново само десни, а БСП е най-дясната от тях.

192

Ще има и десерт

преди 2 години

Мисля че основно препятствие пред ПП да състави правителство е обявеното от тях желание за мястото на премиер и министър на финансите.Не виждам Слави който снощи беше присвил устни че няма да допусне да наруши принципите си би се съгласил на това каквото и да му коства това.Още повече че както се чува той ще има и втори вариант за избор защото се говори че ББ е бил предложил на Царя да стане премиер ако мандата отиде в ГЕРБ.А всички знаят близките чувства на Слави към Царя и към дъщеря му Калина

191

Анонимен

преди 2 години

как да гласуват хората за Слави след като една от главните цели в програмата му е да прати българин в космоса. Това е пълна подигравка ...

190

А....

преди 2 години

Ко стана с Рашков бе?

189

Анонимен

преди 2 години

Мисля че учиндолския е троянец,на Доган си е човек,ще видите.Благодарение на него турците имат такъв процент.

188

До 197

преди 2 години

Защо тези хора, който гласуваха за ИТН или са л_умпени или умишлено съботират съставянето на правителство, защото това, което иска слави ецялата власт и е НЕВЪЗМОЖНО!

187

Анонимен

преди 2 години

За съжаление отново от Слави Трифонов зависи дали ще има или няма да има правителство. Ясно е, че мутрите и турците са изолирани от останалите, а останалите са готови да се коалират с изключение на ИТН.

186

Днес

преди 2 години

Комунистите са в АМОК

185

Да видим

преди 2 години

ГЕРБ И ДПС са вън от картинката. С какво оставамеПП - ЛЯВО : БСП ЛЯВО: ВЪЗРАЖДАНЕ УЖ ЛЯВО АМА МАЙ Е КРАЙНО ДЯСНО : ДБ ДЯСНО: ИТН - НЯМАМ ПРЕДСТАВА КАКВО Е, ФЕВРУАРИ НОВО20

184

Анонимен

преди 2 години

Два яки тупаника за еднокнижника от Банкя.

183

Започна се

преди 2 години

Радев започна операция по отстраняването на Нинова