140

Анонимен

преди 2 години

БСП ВЕЧЕ НЕ Е ЧЕТВЪРТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА А ПЕТА!!!9,9 % ОТ 35 % ГЛАСУВАЛИ...----------Е, и? Костовистите са пред изпадане, Мутрата никога вече няма да шляпа компаньонки в резиденцията, седесарите са безцветна лепенка на *** на мутрата... какъв е проблема?

139

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков: "Искаме нов подход към Скопие. От българска страна политиците няма да бъдат проблем".

138

ПП

преди 2 години

До Анонимен146 "До ПП 131 Добре, че баце хич не теглеше." Нали Баце крадеше, а тия не крадат? Нали има превишаване на приходите, самите служебни се похвалиха с това. Какво се случва? Ще ви го набият с 200 на тарикатчетата, а Бойко ще ви се смее с глас от Банкя. Ще му ходите на крака да ви спасява от "умните и красивите".

137

Баче Кико

преди 2 години

Колко много гербераски рев, колко много гербераска мъка има по този свят боже. Вие се молете да не се разберат за мнозинство, че Гешефта си заминава, а Боци отива в затвора.

136

Гиб Мелсън

преди 2 години

до 142. Как да гласуват хората за Възраждане като всички соц. фирми им даваха 3%. Хората се страхуват да не им утече гласа в канала. На следващите избори догодина март възраждане ще имат 15%

135

Анонимен

преди 2 години

БСП нема да е оставят на 5-та позиция, това е неприемливо......хахахахаха :))) Иначе ГЕРБ стопява дистанцията, явно от ДС са отпуснали юздите, язък че толкова ресурси хвърлиха за да ги очернят :))))

134

Анонимен

преди 2 години

До ЗозоЩе управлява, защото ПП и ДБ са готови да вкарат БСП в управлението, а служебното правителство вече половин година си управлява с кадри на БСП като Янаки Стоилов.

133

Бою Тиквочето

преди 2 години

Сега ше кажа на Доган да надуе цените на тока от неговия ТЕЦ и ше видите кон боб яде ли, *** сол ближе ли.

132

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 141 "Кво стана с протестърските партии които миналата година организира ха погроми в София?Никъде ги няма, Радев ги изчегърта, Да България 6% ИТН 9%,БСП10% а кресливата Мая и Бабикян аут от Парламента. Честито!" Това е само началото. Сега Черепа ще си поиска парите.

131

Анонимен

преди 2 години

продължаваме промянатапромяна ще имахляб от 2 лв. на 3 лв.бензин от 2 лв. на 3 лв.ток от 20 ст. на 50 ст.и за вас още дълговещото сме от харварда за нас 12 млрд. от Брюксел за тежката ни работа

130

Анонимен

преди 2 години

До ПП 131 Добре, че баце хич не теглеше. И не раздаде 1,8 млрд. за Хемус предварително. Само за гербтролове колко пари ни е изхарчил, за лекарства да ги дадете.

129

Мустафа

преди 2 години

А Шиши влАза ли в Парламента?

128

Анонимен

преди 2 години

НЕ на принудителната ваксинация и фашистките мерки. Трябваше повече да гласуват за Възраждане.

127

Анонимен

преди 2 години

Кво стана с протестърските партии които миналата година организира ха погроми в София?Никъде ги няма, Радев ги изчегърта, Да България 6% ИТН 9%,БСП10% а кресливата Мая и Бабикян аут от Парламента. Честито!

126

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 128 "Не е ниждн народен съд." Уплашихте се от собствения си успех ли? :))) Нали искате смяна на Гешев? После вече и скалъпените историйки ще минават за "доказателства". Не бъдете скромни, или ви е страх, че понеже сме в ЕС може да ви спрат паричките като на Унгарците и Поляците и няма да можете да се отчитате пред Путин? :)))))

125

Анонимен

преди 2 години

Парламента да се премести в Източна Румелия.Подобни тровят българите На две и така ще е най добре.Некъв миукащ Божанков и Байрам ,Хасан,Мюмюн .Марш от България казах.

124

Анонимен

преди 2 години

В българия е пълно с хомосексуалисти аи ти специалисти и професори които не могат да работат нищо освен да щракат на клавиатурата да ядът и да спът и чакат някои друг да ги храни на готово нямат по едим ден стаж и никаква професия всичките станаха дс агенти и самозванци.

123

баце депутат

преди 2 години

баце каза, че ще е редови депутат, защото му трябвал имунитет - за какво му е имунитет на този "непрестъпен" индивид ?!?Да не бърка дупетатския имунитет с ковидския

122

гербер

преди 2 години

Като ви чета глупостите направо се изумявам!Има една стара приказка:"До като не подушиш под опашката на котката не можеш да кажеш каква е!"Да сте живи и здрави до на пролет!:))

121

Бивш Пожарникар

преди 2 години

Едно време в академията, Борисов ни беше преподавател. Като дойде, бяхме леко впечатлени защото успешно създаде имидж на народен човек в началото, но след няколко мееца се обгради с протежета и те минаваха метър, а останалите които не му се мазнехме ни прецакваше винаги, което не ни попречи да завършим , но беше супер дразнително.