39

бааа Пена

преди 2 години

Тези избори горе доле биват - Мая отиде в канала, Марешки дето много му знае и на него човката и той в канала. Времето отсява талаша който за нищо не става. Само Костадинов обра гласовете , утайката на общоеството дето си мисли че пандемия няма и че пътя на България е към русия. То времето си знае работата, отсява талаша и хората и измислениете им партиики изтичат в канала където им е мястото.

38

Серсемин

преди 2 години

Къде избега белото магаре на Бокьо? Очаквах с него да се върне . Яко го подковаха тва магаре )))

37

Ужас

преди 2 години

Герб и дпс -2/3 тъжно , можем да поканим - за министър председател - ердоган или направо референдум за присьединяване кьм турция

36

АнонимеН

преди 2 години

АБСОЛЮТНО ПОДМЕНИХА ВОТА!!! РАЗПИСКИТЕ САМО СЕ БРОЯТ А НЕ СЕ ОПИСВАТ КОЙ КОЛКО Е ПОЛУЧИЛ ГЛАСОВЕ !!!!!!!!1

35

ПП

преди 2 години

Брей, тези четиримата от ДБ така пипнаха тези машини, че вижте какво се получи.

34

Баче Кико

преди 2 години

Кво стана, Буци върна ли се да управлява на бял кон или ще го чакаме за следващите избори?

33

Призив

преди 2 години

Тикво,захапи дулото на Глога и сложи край на жалкото си съществувание! Един път поне бъди мъж!

32

Анонимен

преди 2 години

Чалгаджийско мутренските партии на бунището

31

X

преди 2 години

Къде са всички социалистически агенции с техните смехотворни прогнози?!!!

30

бааа Пена

преди 2 години

Тоя трън от Възраждане какво ще прави в парламента с неговите крайни десни разнирания. Всичко ще го изолират и ще седи в ъгъла сам. На следващите избори ще бъде вън. Тоя Костадинов обра всичките хора които немогат да мислят и на предните избори са гласували за Марешки, Сидеров - от кухии най кухиите гласува за него. Утайката на обществото.

29

Анонимен

преди 2 години

Гербави и позитанковци-сите от едно комунистическо котило. Вече са история и от тях нищо не зависи. Крайно време беше и на тая територия да се случи нещо добро.

28

Анонимен

преди 2 години

Има ли все още някой който да вярва на разни измислени анаЛизатори, политолози, агенции и т.н. които врачуваха, че гербавите ще са първи с 5 до 8%.

27

sofeto

преди 2 години

Непоправимо но ставаме все по оглупели и простотията ни не подлежи на съмнение! Отиваме си бавно и мъчително като народ!

26

И. Василев

преди 2 години

Има, другарю.Аз съм един от гласувалите за ГЕРБ. Проблемчетата за България тепърва започват.Ще ви гледам сеира отстрани.После ще пиете още една вода , но доста кисела ще ви излезе.

25

Анонимен

преди 2 години

ДПС ще каже кой да управлява или не. Още малко и на следващите избори първа сила. Най-демократичната партия. Елементарна аритметика. В много области вече е непревземаема крепост.

24

Анонимен

преди 2 години

и след този изборен успех Корнито няма да подаде оставка

23

Анонимен

преди 2 години

Аз едно не разбирам.Значи, българите в чужбина били виновни. Те били гласували.Добре, в този ред на мисли - това означава, че те са по-активни от българите в България. Тоест, доста по-малко са, но гласът им тежи. Защо българите в България не гласуват тогава? Да гласуват повече и гласът на тези навън няма да тежи. Но те не го правят. Е, кой им е виновен? :)

22

Анонимен

преди 2 години

гласувалите за ГЕРБ са го направили по "принуда", щото са им обяснили , че ако дойде друг ще останат без топличкото местенце в администрацията , а човек свикнал 10 год да не прави нищо не може да си представи как ще тръгне да си търси нормална работа , като простосмъртните

21

Анонимен

преди 2 години

Която от трите партии (ИТН,БСП,ДБ) препъне съставянето на правителство и доведе до нови избори след няколко месеца ще слезе под 4% и отива в политическото небитие. Най-вероятно това ще е ИТН, но все пак може и да са поумнели. Слави да вземе да си върже домашния африкански любимец, защото е способен да прави само поразии.

20

Анонимен

преди 2 години

Най-доброто е, че БСП комунистите си заминават, бавно, но със сигурност. Заедно с електората си.