261

доевроджендърясалите

преди 2 години

Стига с тия ваксини,бе!Къде ги виждате?Има препарати!Ми научете се да правите разлика!

260

Анонимен

преди 2 години

Нов плювач ли сте ни намерили :) Няма полза :)

259

Роуз Мадър

преди 2 години

Мислех, че е голям страх от ваксините или голям страх от вируса...или и двете, но в крайна сметка размислих, идеята на българина е просто да ''прецака системата'' Каквото и да му кажат той ако може да е иначе :) Чисто психологически феномен и факт е. Просто да ''мине'' некак си и заобиколи системата това е, дори с цената на здравето и живота си :)

258

Анонимен

преди 2 години

До до 284 от славянин В нормалните общества материалното положение е просто външния белег на други неща, но ти, материалистчето откъде да го знаеш това? Ти никога не си бил в положение, да разбереш, че материалните придобивки са следствие, а не причина. :)

257

Ъм

преди 2 години

Правилно. Българинът е ***. Най-накрая някой да каже нещата, както са си. То не бяха глупости за недоверие в институциите, недоверие в другите и т.н. В предизборна среда никой не нарича нещата с истинските им имена. Необразовани и *** сме, затова мрем. Просто е.

256

1

преди 2 години

До дедо Да не забравяме и гоУфо, който пръска сажди като една нафтова печка, но българина гордо позира пред него. И много други такива любопитни и поучителни детайли от житието битието на българина са "забравени", за да се борим срещу омразните ваксини. Както се казваше в един лозунг от едно време: Всяка излята в мивката ваксина, пирон в ковчега на световния Империализъм. :)))))

255

нивото

преди 2 години

на интелект и ценностна система у съвременния българин е създаден с много труд през последните 30 години. Така че не се правете на изненадани

254

до дедо от славянин

преди 2 години

Дедо, ти си най-яркия пример за страничните ефекти от дозите - изпростял, неграмотен и злобен! Кога ти е денят за следващата доза!?

253

Анонимен

преди 2 години

Точно пък аз съм се смял на аверчета които верват на врачки и шаманчета, пак почвате да наричате народа глупави :))) Аз немам нищо против ваксините, имам бити неколко като малък, но ваксина против грип не е измислена още от човека, причината е, че се изменя вирусчето :)))

252

Анонимен

преди 2 години

Цивилизованият свят нямало да признае сертификатите :) А вирусът ще ги признае. Забравихте ли вече, че уж заради него ги искахте :)

251

Анонимен

преди 2 години

Ей германеца, явно голяма носталгия те мъчи, щом висиш по 24 часа по българските форуми.

250

Христо Христов

преди 2 години

Българинът вярва на ваксините, но не и на брюкселските лъжи. Европро'***-деца на БКП пара'зитите ги е яд за това.

249

Кратун

преди 2 години

Продължава тенденцията да се държи агресивно поведение към хора, които не са съгласни с партий.... пардон, официалната линия на мислене. Всеки който се цепи от стадото е (изберете си епитет).

248

до 284 от славянин

преди 2 години

Това че си си оправил материалното положение не означава че си си оправил живота! Животът е съвсем различно нещо от материалното положение! Житейски удовлетворения човек никога не се хвали с материалното си положение защото няма нужда да се хвали!

247

дедо

преди 2 години

Напълно прав е ,съгласен на 100%. Гането жули домашни самогомни с метилов алкохол,пуши като римлянин ,яде Кауфладски силно отрови...обаче ваксината щяла да го убие..хехее и самолетите пръскале Ганенцето с отрова отгоре. По-големи цинкови кофи от Бугарина епа нема!!

246

бабати

преди 2 години

Аман от извисени доктори, имали злата участ да са част от народ със средновековно мислене. Интересно те как са достигнали такива "висини на мисълта".

245

Бay

преди 2 години

тъжно, но да ...

244

Анонимен

преди 2 години

До Утешител на лекаркиТи си едо обикновено тийнейджърче - ножкаджийче. Нали имаш камерка :))))))))

243

Анонимен

преди 2 години

До славянин "Тези ''лекари'' са червиви от хронични болести обаче ние трябва да им вярваме, че те могат да ни пазят и да ни лекуват!" Ами, нормалнно, защото докато ти си мааш гащите без да носиш никаква отговорност, лекаря си е съсипал здравето, първо докато се изучи (защото е много трудно) и второ, докато е видял неща, от които нормалните хора ще побелеят за минути. Но на "славянин", който не знае какво е това "отговорност" и не знае какво е ИСТИНСКИ стрес, тези неща са му през ...

242

Утешител на лекарки

преди 2 години

Кво ги прая само аз си зная.....после ме питат:Това ли е ваксината, защото искаме още и още бустерни дози.