44

Анонимен

преди 2 години

Щом това изследване е правено по поръчка на 24 часа...НЕ му вярвайте...24 часа са герберастки вестник...

43

Интересно!

преди 2 години

А колко партии ще понесат отговорност за днешното състояние на държавата? А колко партии, които неистово искат влаатта , утре ще понесат отговорност и затвор за поредната национална катастрофа ? А кой ще потърси отговорност от "влизащите" партии за поредното обуначване и обедняване на българите ??? Защо никой не пита това ???????????????????

42

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

БЪЛГАРИ! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПРОМЯНА НА РЕЖИМА НА РАДЕВ! ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ И ЕВРОАТЛАНТИЗЪМ! НИКАКВИ ЧЕРВЕНИ КОРУПЦИОНЕРИ НЯМА ДА СПРАТ ЕВРОПЕЙСКОТО РАЗВИТИЕ!

41

Социолог

преди 2 години

Стойчо Фашагата яко намаза ските на Радев.

40

Анонимен

преди 2 години

ТЕЗИ РЕЗУЛТАТИ СА НЕВЪЗМОЖНИ ПРИ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ. ПОКАЗВАТ САМО ЕДНО - ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИЗБОРИТЕ СА НАГЛАСЕНИ.

39

Анонимен

преди 2 години

Боко е ерген, тоест разведен, това че харесва жени е плюс, щото можеше и да харесва мъже.......хахахахаха :))) Веднага можеше да каже коя е Мата Хари, но не го направи, щото ще и очернят живота, поне е кавалер......хахахахаха :))))

38

Анонимен

преди 2 години

Бойко Кюлчето иска да хвърля пачки евро от джипката още 2 пъти по 4 години

37

Анонимен

преди 2 години

Българи,излезте и гласувайте за промяната,за да не се спънем за пореден път в една и съща тиква.

36

До 30

преди 2 години

Радев реди новото служебно правителство. Това е наистина време за кражби и разправа с противниците...както страхливият радев с послушните си лакеи обича.

35

Гошо...Тъпото

преди 2 години

До карачанаков Че то кой верва на Томова,то и МАРСИАНЦИТЕ вече я знаят че е...пробита от всякъде и за пари се подлага да пуска...всякакви фалшификати в услуга на ГЕРБ и ДПС.

34

3

преди 2 години

Колко още милиарди трябва да откраднат ГЕРБ за да не гласувате за тях!?Колко?

33

ДДРОнег

преди 2 години

До Срам и позор!___троле, самият тyлyn е срам и позор !!!

32

Анонимен

преди 2 години

До карачанаков 19Компромати мен, нали знаеш, че нарочат ли те определени хора, важното е само да очерняш по медиите, не ти требват доказателства и тем подобни глупости......хахахахаха :))) Сега пуснаха тези нови снимки, явно идат избори, изчакаха търпеливо времето и момента за да покажат как Бокича спи :)))) При такава охрана която пази Боко, не вервам да не се знае коя е Мата Хари :)))

31

Истината

преди 2 години

1. ГЕРБ - 30,5 %2. БСП - 14,43. ИТН - 13,54. ДПС - 11,8 5. ПП - 8,16. ДБ - 87. ВМРО - 4,18. ВЪЗРАЖДАНЕ - 3,79. ИСБГНИ - 2,5

30

Срам и позор!

преди 2 години

Такава демагогия и терор не съм виждала и по време на социализма! Заслепени от омраза към Борисов и всеобща пропаганда не виждате, че на власт идват страхливи и нагли хора без капка морал.

29

Мутри на Борисов

преди 2 години

В Перник убиват хора Президента защо мълчи!?

28

ДДРОнег

преди 2 години

Пак шарена картинка...Правителство без герПдпс могат да съставят останалите четири партии, ама и те са много разнородни .... ИТН и ДБ няма да подкрепят мандат на БСП ! Евентуално мандат на ПП, би били подкрепен от тия четирите партии - БСП, ИТН и ДБ !!!___Заради това аз навярно ще гласувам за ПП, иначе щях да подкрепя ДБ !!!

27

Истина

преди 2 години

Ако Герб е 1ва партия на тези избори, заслужавате да умр3т3 от глад в следващите години и вие и децата ви!

26

Анонимен

преди 2 години

Значи ще имаме нов 'стар' президент, но пак няма да имаме правителство до лято 2022. Това е 6 от тотото за Радев и Рашков направо.

25

:)

преди 2 години

Чудесно, ГЕРБ, ДПС, ще добявят един ИТН или БСП и готово е правителството. Ако Възраждане влезе още една партия за ГЕРБ. ПРедишното правителство беше ГЕРБ / ДПС и Патриоти. Негласно добре си живяха и в унисон гласуваха.