218

Анонимен

преди 2 години

Радев е нарушил за пореден път Конституцията. Ситуацията е идентична с тази на Кирил Петков и даже още по-тежка, защото към времето на издаването на указа за назначаването на Стоилов за конституционен съдия дори няма волеизявление от него за напускане на БСП. Радев, ИМПИЙЧМЪНТ ЗА МНОГОКРАТНО ПОГАЗВАНЕ НА КОНТИТУЦИЯТА!

217

Анонимен

преди 2 години

Русия е вкарала милиони за купуване на социологически агенции, които дават преднина на Радев.

216

Анонимен

преди 2 години

Аз съм абсолютно сигурен че нито Радев нито Гержиков имат някъв положителен реитинг та камо ли такива проценти , масово хората са изнервени и възмутени от този здравен фашизъм.

215

БАЛОНА-РАДЕВ-СПУКАН

преди 2 години

НОВА ИЗДЪНКА НА РАДЕВ-НАЗНАЧИЛ ЯНАКИ СТОИЛОВ В КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД - В НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА - ДА НЕ ЧЛЕНУВА В ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ - А ЯНАКИ И ДНЕС Е ЧЛЕН НА РЪКОВОДСТВОТО НА БСП.......... РАДЕВ ГАЗИ КОНСТИТУЦИЯТА....!.......... И М П И Й.Ч М Ъ Н Т.....................Н Е К А Д Ъ Р Н И К-......... УМОРИ НАРОДА...!!! .

214

Анонимен

преди 2 години

Чорапът ще загуби изборите на втория тур.

213

Джон Куртев

преди 2 години

Дали зеления чорап не си гарантира втория мандат със зеления сертификат?

212

Радев води на Герджи

преди 2 години

В коя минута?

211

Джон Куртев

преди 2 години

Заглавна новина от 14:00 досега , добре разбрахме че зеления чорап ще ни го пробутат пак и всичко е пунта мара

210

Анонимен

преди 2 години

Поредната манипулация!

209

void

преди 2 години

Как пък за 5 г. Радев не бил направил нищо за Българип и българите - та той непрестанно се оплакваше от всичко, което не е наред, освен това смелият генерал с вдигнат юмрук ни поведе в битка срещу демокрацията, опита да ни сближи с Русия, отдалечи ни от Европа, изгони чуждестранните инвеститори; спря всички инфраструктурни проекти и мъдро раздаде парите за да си осигори нов мандат; поведе битка с COVID-а и изби много вируси заедно с гостоприемниците им; имаме зелени сертификати... Много постигна

208

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 277 "Непромитите мозъци ще гласуваме за Радев" Хахахахахахаха. ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ ВСИЧКО, което ще ви сполети оттук нататък. Не знаете какво е, ли? Ами, тия дето сме живяли преди 89та знаем, ще ви оставим да ви изненада. Обещаваме, ще боли.

207

анонимен

преди 2 години

Успяха превратаджиите да заблудят доста народ , че Борисов и ГЕРБ са правили незаконни действия за магистрали , за подслушвани , за чували с пари и какви ли не др. абсурди , и същия този народ искаше по незнайни причини да чуе точно такива неща , а дали са верни нямаше значение-те вече бяха насъскани. Няма нито един компрометиращ факт срещу ГЕРБ, но завистта и злобата бяха уникални

206

Анонимен

преди 2 години

Пичаги колкото и да ревете. Непромитите мозъци ще гласуваме за Радев и ще спечели на първи тур - сори. :) Ако взимате пари за да пишете коментари ориентирайте се към друго прозвище :)

205

Анонимен

преди 2 години

Дано фуражката да не гледа такива проучвания, че го чака шокът на живота му.

204

Анонимен

преди 2 години

тоя народ забрави комунизмамутрите са работа за полицията,комунизма е геноцид срещу българите.

203

Анонимен

преди 2 години

До Зафир Зафиров За такива като теб тарикати, които се правят на луди, са писали всички познавачи на българската народопсихология.Общия извод е,че каквото и да правят, накрая падат жертви на собствените си тарикатлъци,защото не са умни. И след това прекарват останалата част от живота си в рационализиране за грешките си .... и така до следващата грешка, когато цикъла се повтаря П.С.Не се опитвай с цинизми,и тая реакция е типична за тарикатите, когато са нервирани, че са им бръкнали зад фасадата.

202

Зозо

преди 2 години

На балотажа Рундю - катастрофата ще бъде размазан от обединените десни сили. Петата руска колона в ступор :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

201

Анонимен

преди 2 години

Ох колко ми е кеф за феновете на мутренската секта как дънят от рев всеки ден. Ох колко сте жалкиииии

200

Анонимен

преди 2 години

нарочно пишат така, защото фигуранта ще им прати дамаджаната! но резултата ще е точно обратното! а на балотажа ще са герджиков и карадайъ, защото от турция ще има много гласували!

199

Анонимен

преди 2 години

За 5 години Радев не направи нищо за България и българите, какво ще ми го избирате бе ненормалници.