40

Анонимен

преди 2 години

ДАЙТЕ ДА ДАДЕМ

39

IQ 3.14

преди 2 години

ако министъра на образованието, го е докарал до "другари, дайте да дадеме", то това е показателно за компетенцията и отдадеността му. има такава порода у нас, професионални началници.

38

Трудни времена

преди 2 години

Добре е, че има право на избор, и които родители решат ще оставят децата си у дома. Според мен е редно да има тестване, защото наистина през децата се заразиха много семейства след 15 септември. Особено рисково е за баби и дядовци при фамилии, които живеят по три поколения накуп. Статистически на 1000 възрастни заразени покрай децата 30 ще умрат, още 40-50 ще минат през болници и сериозни мъки. Със сигурност могат и безсимптомните да предават вируса.Дано обаче това тестване не е само проформа.

37

по-полека

преди 2 години

НЯМА ДА СИ ПУСНА ДЕЦАТА!Настъпвате човешкото ни достойнство!Няма да позволя децата ми да пътуват до училище гладни, жадни и с неизмити зъби, след което да се наредят на опашка (като за влизане да не казвам в какво), само защото сте решили да съберете избирателите обрато по големите градове, че идват избори в неделя!!!Вземете си тестовете с плюнката и си ги правете пред урните!!

36

Анонимен

преди 2 години

понеже много се грижите за психо състоянието на децата си щото щели да ги тестват. Как се чувства детенцето на мой познат което зарази от училище , майка баща баба и дядо и бабата и дядото не оцеляха. Детето е 5 клас и мн добре разбира случващото се.

35

Анонимен

преди 2 години

И Стаматов яко е облажил. ФАШИСТИ!

34

Анонимен

преди 2 години

Няма да пусна детето си на училище, ако го тестват.

33

Анонимен

преди 2 години

НЕ на фашизма! Да на Свободата да живеем! Няма да пипате децата. НЕ на зелените сертификати.

32

Анонимен

преди 2 години

надявам се скед 3 седмици фа си освободил министерския си пост Денков, част от вината за сегашния мор е и твой.

31

House M.D.

преди 2 години

А неуважаемият другар Вързопов може ли да прави като вятъра?

30

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно, ние не позволяваме децата ни да бъдат тествани, за нас здравето ( физическо и психическо) e по-важно - няма за какво да се притеснявате.

29

Анонимен

преди 2 години

За да кооментира някй, независимо в каква поосока, трябва да се запознае с "управление на риска". Докато повечето хора са се вторачили в пъпа си, държавата трябва да управлява риска по начин, който ще спести колкото се може животи и да ограничи заразата. Фобиите в децата се създават от объркани родители. Ясно си задайте въпроса: Каква е алтернативата? Алтернатива няма!

28

?!?

преди 2 години

Докато не се изпразнят болниците и дивотиите на Кацаров не спрат да не разчитат на мен. Няма да си пратя децата в училище. После да

27

Анонимен

преди 2 години

Радевчета в действие!

26

Тралала

преди 2 години

Присъствена обучение с 20% от учениците и 40% от учителите. За разлика от директорите по-голяма част от учителите няма да се занимават с това безумие. Най-трудно ще се адаптират да работят нещо друго учителите със стаж 20 години само като учители

25

Анонимен

преди 2 години

Абе, какви са тия глупости?! И то заради некви тъ.пи майки където не искат маски, не искат ДО, не искат нищо! Ами те тея учители по колко пъти ще го преподават един урок? Хем по 2 пъти един урок, хем проби ще вземат , срещу какво??? Срещу потупване по рамото, ама тука в Б-я няма потупване, а само плюене! Ами то си става първа линия , бе!! Ще пращат само задачи на тия дето са онлайн и да му мислят родителите! ГолЕм смЕх!! Сами се натресохте!!

24

Някой си

преди 2 години

Обещаваха многократно, навярно си спомняте, че училищата ще затворят последни, в случай на поредна ковид вълна. Отново празни обещания. Моловете и заведенията работят, в тях за влизане зелен сертификат за децата под 18 години не се изисква, там могат да отидат, но на училище не може. Пародия на мерки.

23

Анонимен

преди 2 години

Искат да слагат по половин доза ваксина на деца. Замислят го отдавна и това ще е следващата принуда след това с тестовете.

22

Анонимен

преди 2 години

Създавате фобии в децата и страх от медицината. Това е абсолютна глупост. Часове на ден загубени да се тестват децата. Родителите няма да рискуват да ги затворят заради тези тестове като контактни.

21

Анонимен

преди 2 години

Детето ми е голямо, но бих му изсипал кофа ледена вода да се освести на тоя Той деца има ли?