216

Анонимен

преди 2 години

Не се сещам този пън да е казал нещо, само чете и срича високопарни речи като ученичка. Не е отишъл на един дебат щото не може да каже нищо ако не му диктуват от Дубай.

215

Защо ?

преди 2 години

Защо Радев се страхува и отказва срещи с опонентите си проф. Герджиков и Л. Панов?

214

Анонимен

преди 2 години

Гласуваш за Герджиков,получаваш Карадайъ.Това ли искаш,народе?

213

Селянин-помнещ

преди 2 години

Гласувайте за Радев, че да ви вземат патиците, кокошките, кравата с телето, овцата, козичката и ще ги бутнат в ТКЗС-то.

212

анонимен

преди 2 години

Народът си иска превратаджиите , които нямат равни в обещанията си . Народът обича красиво да го лъжат, да го ласкаят като най-кадърния , най-умния , най,най,най. Така е било след 9 септ.44г , така е и сега. Поука --0

211

Дебат?

преди 2 години

Защо няма президентски дебати? В всяка нормална демокрация има дебати.

210

Тикворазвъдчик

преди 2 години

Ако този процент се окаже неманипулиран, то българите си заслужаваме да ни управлява подобна военна тиква.

209

Анонимен

преди 2 години

Чудя се колко акъл трябва да имаш,за да подкрепяш една крадлива мутра и нейните производни.

208

Анонимен

преди 2 години

До Не мога да разбера - защо му се радват на този РР,какво е направил освен скандали и разправии? - ... - чудно е за какво му е втори мандат, след като сигурно сам разбира, работата не му се отдава, екстрите остават доживот. Сигурно шайката лапачи около него не му дава мира, за да продължат да се устройват и грабят още 5 години!

207

Журналист

преди 2 години

Хубу, де! Как да разбираме "възходящата лини" на падението. Нали РР имаше над 60%, а ДНЕС се оказаха 47%. Процентиджът му нещо много шава по нанадолнището. Да не се окаже накрая, че % са 17, като "17 мига от пролетта". Явно ДС служителите в пРезиденството плащат яко, за да манипулират обществеността,ползвайки пресата. Не случайно вестник СЕГА твърдо заяви, че НЕ участва с платени публикации в чиято и да е полза. ;)

206

Анонимен

преди 2 години

Уникално *** народ - ще гласува за фигурант на Черепа. Да беше само това а то са много неща - подмами хиляди пенсионери да не се ваксинират като ги излъга че няма вирус а в същото време се е ваксинирал още миналата година тайно при това, използва позицията си за да даде служба на любовницата си, през неговата администрация се извършваше търговия на паспорти, лобира за чужди сили нееднократно и т.н. Това е човек за затвора директно, не мога да разбера как този смотан народ ще го избере. Позор.

205

Анонимен

преди 2 години

Радев ще спечели още на първия тур.Напразни са надеждите на боковото магаре.Но пък за компенсация е гушнал едни много добри парички,които ще замажат слюнката от сурата му.

204

И какво?

преди 2 години

Ще ставаме ли 16-та съюзна република?

203

Социологически

преди 2 години

агенции?Калпава,политически и финансово мотивирана алабалистика.Едни-Радев 56%. Други-Радев 47%.Абе стига с този солдафон и мега амбициозната му първа домакиня. Големи късметлии са,да-появиха се от нищото по подходящото време,станаха техни превъзходителства като протестен вот и апетитът им дойде с яденето.Ама преяждането с власт и почести,с обгрижване и слугинажне води до добър край.Пожелавам им откъдето дойдоха,там да се върнат и каквото са сътворили да им се върне стократно.

202

нищоправещият

преди 2 години

Фигурантът Радеф нищо не свърши цял мандат. Една мишка работеща за БСП и Русия.Това е най-слаабият и най-продажният президент на България досега. Жалко!

201

Чао

преди 2 години

герберски тролаж, и да се пънете и да не се пънете, оттичате в канала.

200

емиграция

преди 2 години

Ето кое е притеснителното. Радев продължава да бъде водач, въпреки неспособността му да обедини българите.А това е гл.задача на един цар, крал, президент...Той е представителната власт.Изпълнителната е правителството, а законодателната е парламентът. 4-та власт са средствата за масова информация-интернет,радио, телевизия, вестници , списания.Точно това др. ви Радев уж....не разбра и продължава да не изпълнява своите функции,нарушавайки КОНСТИТУЦИЯ

199

Анонимен

преди 2 години

Пак я докараха до там да нямаме избор. Вероломно министрите налагат когато и каквото си искат. Предишните управляващи са крадци а тези лъжци. Зеления сертификат е дискриминация и измама. Ще гласувам за ИТН те са по умерени и неопитни.

198

Анонимен

преди 2 години

Радев е честен и не е крадлив. Никой не може да го оспори

197

Анонимен

преди 2 години

На първи и втори тур за професора