151

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който отказва да участва в експеремента и да се набоде с експеременталка е дoлeн антиваксър

150

Анонимен

преди 2 години

До 184/Ти ли ми плащаш бе, другарю, че си се бил ваксинирал. Боцкай се през месец, носи си три маски и една отзад, с три катинара в мазето и живей с орлите. Само не давай акъл. Пази си го, ще ти трябва. Ваксинирането е доброволно, не задължително. А това че имаш някаква хартия да влизаш навсякъде, за мен не е гаранция че си безопасен. Напротив.

149

зелен сертификат

преди 2 години

...ЗА ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ , БАНКИ И МАГАЗИНИ ----СЪПРОВОДЕНИ С ТЕЖКИ ГЛОБИ ЗА НАРУШЕНИЕ НА ЗАПОВЕДТТА!СПРЕТЕ СИСТЕМНИЯ ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ И СЪД И МЕЖДУНАОРОДЕН ТРИБУНАЛ ЗА ЛИЦАТА -РАЗПРОСТРАНИТЕЛИ АНТИВАКСЕРСКИТЕ НАСРОЕНИЯ , НАСАЖДАНИ ОТ КОМУНИСТИ И ЛЕВИЧАРИ В ДЪРЖАВАТА!ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ----ТОВА Е СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!!!!!

148

Анонимен

преди 2 години

Във вторник винаги събират общата бройка починали за целия уикенд и понеделника, в сряда винаги се представят само като "много" без конкретна цифра.

147

Анонимен

преди 2 години

Скоро болните ще *** по линейки и коридори. Здравната система е пред колапс. Чорапа чака да спечели изборите и да въведе локдаун.

146

Анонимен

преди 2 години

На ваксите разрешават ли им вече да карат кола с 200, щото нали са безсмъртни?

145

до 176

преди 2 години

ти ако гледаш за УК аз гледам за ЮК и там виждам че на ден умират до 10 човека в Бг то по 310.Там са 60 милиона тук сме 6 милиона.

144

Анонимен

преди 2 години

И защо не ваксинираните са проблема. Напротив. Ваксаджията с тапията си влиза навсякъде, срещи, живее с мисълта, че е неприкосновен. А може и евентуално да е приносител и да заразява навсякъде. Другият се пази, не влиза никъде, спазва дистанция...Да де, единият щял да рита по-вече, ако се зарази.

143

Анонимен

преди 2 години

100 000 активни случаи, поне 500 000 карантинирани 6000 на болнично лечение, после болнични, рехабилитация...кой плаща? Ваксинираните. Кой ходи на работа? Ваксинираните. Що? Щото антиваксърите са прости. А ние будали ли сме да им плащаме заради глупавия инат?

142

BG Damage Control:

преди 2 години

Самолетът пада, но един иска кафе, друг чай, трети не слага колан, нито пък кислородна маска. Било против Конституцията и ограничавало човешките права. Някои дори отричат, че самолетът губи височина: Всичко е за едни париии!". Повечето в икономичната класа крещят на стюардесите: Престанете да плашите хората! Ще умрат от инфаркти и инсулти. А пък в бизнес класата пътниците се надяват, че ще им дадат парашути. Но в пътническите самолети ПАРАШУТИ НЯМА!

141

Анонимен

преди 2 години

Вече взеха да питат в евро парламента къде са парите и кой ги изхарчи на тъмно. Май сме на финала ама да видим колко на високо ще се духа супата.

140

От Пирогов

преди 2 години

Кацаров, ела и виж, че болничната аптека е празна. Нямаме лекарства за лечението в реанимация (дексаметазон,норадреналин, омипразол и др). Караме близките да купуват, както беше при Жан Виденов Още малко и ние ще се хванем за ръце. Ще плеснем и ще се прегърнем.

139

Анонимен

преди 2 години

172 и ти какво предлагаш? Все пак самолета пада в държава управлявана от пилот!

138

Анонимен

преди 2 години

Бях 100% убеден, че след като вчера ни представиха сумираните за три дни жертви като статистика за деня, днес няма да съобщят бройката, защото нямат по какво да я умножават. Така е всеки вторник и сряда.

137

до 173

преди 2 години

абе ахмакк какво то почива вирусчето бе, идва черния вторник и нещат лъсват, празничната статистика грейва като черна дупка

136

Анонимен

преди 2 години

До Патриотично Не си струва грам да рискуваме и е нужно да спрем някак заразяването. Това, обаче, не става със сертификати и ваксини. Пример- в УК при 60.8% официално напълно ваксинирани(2 дози+14 дни) от тях влизат в болница 39% повече, 30ина% повече отиват в спешно, над 2 пъти повече умират спрямо неваксинирани, с 1 доза, с 2 дози до 14 дни събрани. За спиране на заразата е нужно затваряне без оставяне на заразоносители заради пропагандата, че с ваксина си ок, да разнасят свободно.

135

Анонимен

преди 2 години

150 ти очакваш ли да си признаят немците, че са сложили ваксина на някой, че той се е разболял и е заразявал, че са го пуснали в самолет в тежко състояние и той е умрял там с истински сложена ваксина. Това значи заветната им немска компания за лекарства и ваксини да фалира. Мислиш ли, че няма да скрият истината? Все пак знаем на какво са способни немците в името на величието и финансовото благополучие на държавата си. Щом могат да убият милиони за да им вземат парите, ще скрият и истината за 1

134

до Статистика

преди 2 години

ами защото средно за страната тези заболели и починали от сърдечносъдови заболявания не са се променили, за това. А и кой ти е казал че като си ваксиниран и всички други болести изчезват. Като са те ваксинирали на времето от шарка на да не си спрял да бокедувал от друго през годините.

133

Анонимен

преди 2 години

Споко, ще дойдат празници. Тогава вирусчето ще почива пак, починалите са по-малко, видно от статистиката им. И след това отново старата песен с нов глас и с нова статистика. И така до края на света...

132

Анонимен

преди 2 години

Damage control по българскиСамолетът пада, но един иска кафе, друг чай, трети не слага колан, нито пък кислородна маска. Било против Конституцията и ограничавало човешките права. Някои дори отричат, че самолетът губи височина: Всичко е за едни париии!". Повечето в икономичната класа крещят на стюардесите: Престанете да плашите хората! Ще умрат от инфаркти и инсулти. А пък в бизнес класата пътниците се надяват, че ще им дадат парашути. Но в пътническите самолети парашути няма