34

---

преди 2 години

Вуйно, ами естествено, че има висок брой заразени!То и миналата година са били толкова, само дето никой не се тестваше, а сега всеки , който кихне отива на тест, за да избегне ваксинацията!Да се ваксинират болни, слаби и хипохондрици!Аз два пъти го карам това, все на крак, нищо ми няма, лежах си в нас, да не съм луд да ви давам пари за тестове! Като те чекират в РЗИ, айде пак отнякъде контрол!Няма да стане! Вие ни лъжете и ни е ще ви лъжем! Като по Бай Тошово време!!!

33

Резултат

преди 2 години

Разформирована НОЩ, където решенията се вземаха колективно, след дискусии от много специалисти. И сложиха тая изкукуригала бабичка да дава акъл

32

Лекар

преди 2 години

Отговорът ми е за номер 5

31

л

преди 2 години

локдаун!

30

Лекар

преди 2 години

Много се вглеждаш в тия надбавки, па ела и ти си ги заработи

29

Анонимен

преди 2 години

До Taню Само ти ли не разбра,че пазиш само себе си.Стига с тази мантра,че пазиш околните.

28

Анонимен

преди 2 години

И какво като се стигне и това сме го играли........хаха

27

Внимавайте!

преди 2 години

Много народ има за трепане по целия свят. Глобалистко-Фашистката зараза се разпространява и ако не бъде спряна навреме може да стане страшно. И в Германия така са започнали, по малко по малко, мерки проверки, забрани и после концлагери, газови камери и накрая трета световна война.

26

Анонимен

преди 2 години

Една седмица я нямаше тая, бях почнала да се притеснявам...

25

Анонимен

преди 2 години

Е, таз пък откъде знае, че това не е последната вълна. Звездите й говорят, явно.

24

Анонимен

преди 2 години

"Аз се ваксинирах за да пазя себе си и другите"--------Как точно пазиш другите, след като ваксината не спира предаването на вируса? Тези глави само за пазене на равновесие ли ги ползвате напоследък?

23

Анонимен

преди 2 години

А защо? Та ние сме с 8% заразени! Луди ли сте? Започнахте да правите повече тестове и цифрата се вдигна. Но пак си е около 8-10%. Просто трябваше да минат децата онлайн 2 седмици по-рано и да си оставите малките в клас. Сега каквото и да направите ще е безполезно. Трябва да се излекуват. А това ще отнеме поне 3 седмици, защото има верижен огън в семействата. Но чак пък пълен локдаун. Прекалено е.

22

До 16

преди 2 години

100% е. Докато останат само масоните и 100 млн зомбирани роби. Това са целите. На най-боганите и влиятелни хората им пречат

21

Анонимен

преди 2 години

с една дума - Оставка

20

Анонимен

преди 2 години

Миналият път обявиха "локдаун" при 50% заразени, а сега процента е само 8. Тази тотално е изтрещяла. НЕ на зелените сертификати!

19

Анонимен

преди 2 години

Въпросът е че с това масово тестване още повече хора ще искат да влизат в болница само за дето теста им е показал положителен и отново болниците ще са препълнене.

18

Taню

преди 2 години

В държaвaта на тeлeтата, всяко със собствена компетенция и коментар за измyчaване...Аз се ваксинирах за да пазя себе си и другите, а също защото много пътувам. Няма друг начин да се пребори тоя кoфти вирус, осъзнайте го! Медиците се счупиха да ви го казват,но не, *** с голфчЕто по-ги разбира теа раути...

17

Бабата съветва

преди 2 години

Пенсионирана зам директорка завършила в Москва, родена в Сливен на 71 години бабек работи неуморно за пари. Заработва добавка към пенсията. След ПЪЛНАТА си ИЗЛАГАЦИЯ и проявени ПЪЛНА некомпетентност продължава да ВРЕДИ на Държавата. Всичко е АРХИВИРАНО какви ГЛУПОСТИ и НЕВЕРНИ неща ГОВОРЕШЕ бабата. КАКВО ПРАВИ още ТУК СЕГА?

16

Анонимен

преди 2 години

Абе нали безспорно е доказано, че ваксиниранити също могат еднакво да са носители на вируса, тоест заразоносители. Как ще спрете циркулацията на вируса със зелен сертификат???? Само да питам, пред кой си показват зеления сертификат стотиците хиляди пътуващи с метрото по над 100 човека във вагон, на 30 см глава от глава?

15

Анонимен

преди 2 години

Щом бабичките лудуват, страшно нема.