19

чипирач

преди 2 години

Този вирус показа нагледно защо България е толкова бедна и защо от 80 години ни управляват неуки тарикати. Простата причина е, че народа е неук и няма капацитет да погледне отвъд носа си. Та затова си ги и избира такива (и му ги избират). Тотална простащина, недоверие в науката и суеверие. Съвсем скоро и африканските държави ще почнат да ни задминават

18

До 5 Дядка,

преди 2 години

явно годините нещо ти тежат или в трето отделение си повтарял 5 години. За твое свдение, именно имунният отговор е това, което се гелае и чака. Това е механизмът на сработване на ваксината (и не само на тази), ако го няма значи е безолезна. И ти и другите драскачи тук с образование от фейсбук сте едни и същи дървета, светът ще се избави от пандемията, вие още ще сте с мерки и маски и ще нищите науката в коментарите.

17

Анонимен

преди 2 години

Абе на един таксиметров шофьор, който познавам, майка му умря след 2 дози, така че този пост е напълно безсмислен и подигравателен

16

Анонимен

преди 2 години

До Програмистне е дразнеш факта никой не ти обръща внимание, че си отшелник сдухан и самохвалко неваксиниран съм, пия с приятел лекар в ковид отделение и не съм се зарасил и нищо ми няма като го питам за ковид ми намига т.е. не ми разваляй далаверата а ти живей си в бункера, хвали се в соц. мрежи колко си богат и щастлив не ни пречиш аз си пия бирата с ковид хора и нищо ми няма

15

Анонимен

преди 2 години

моите дъртофелници.свекър и свекърва с 1 астра оживяха да му се не види.как пък ги измислихте.

14

Убре

преди 2 години

Самият въпрос от заглавието на тази публикация е толкова провокативен и несъстоятелен, че едно е ясно, това е поредната статия с цел генериране на трафик. И не, няма как отсега да знаем дълготрайните ефекти на ГМО бъркочите, и не трябва да се обяснява защо - ясно е като бял ден!

13

Исторически парк

преди 2 години

Ако Бойко Болгароубиецът беше на власт сега ваксинацията щеше да е насилствена! Той сам си каза, ако бях аз досега 60% от матриала да съм го ваксал!

12

Гай баньо

преди 2 години

България след 5 години ще остане без програмисти, че те са 90% ваксани ахахах

11

Анонимен

преди 2 години

от м.февруари 2021г.няма как да се разбере.но аз имах метален вкус в устата

10

Ваксър

преди 2 години

Отиди да ти измерят Д димер-а и вече няма да ти е толкова забавно, програмистче

9

Ваксър

преди 2 години

На мен ми откриха възпаление на сърцето...

8

Анонимен

преди 2 години

Дълготрайни странични ефекти няма прз първата седмица.

7

Киро Х

преди 2 години

А този въпрос ще може да се отговори категорично след 5 години, но засега, по всички индикации личи, че ще има.

6

Анонимен

преди 2 години

Тъй, ама я питай умните антиваксъри да чуеш ум и разум. От 9 дола вода ще ти докарат, че чак и от сухия кладенец. Ежедневно и денонощно дрънкат пpocтoтиите си тука.

5

Анонимен

преди 2 години

Няма разбира се. Странични ефекти има само според бачкатора шофьор на баничарка, на който на един негов съсед братовчедка му видяла във Фейсбук меме, на което пише, че ваксините имат странични ефекти. Иначе казано, беднякът вярва как ще го убият, а умният, кадърният, ценният за обществото и икономиката се ваксинира. Това е и идеята- ценните да се запазят, а безполезният Гай *** да си замине. А Гай *** вярва обратното- цял свят ще измре, а той ще властва. Смях.

4

Дедо

преди 2 години

Щом имунната система се противопоставя на този препарат , значи този бъркоч вреди на нещо в организма , което имунната система се опитва да предпази !!!

3

Анонимен

преди 2 години

ефекти няма. има дефекти и скоро, като почнат да мратт като мухи вакзомбитата, ще лъсне истината. затова бързат, затова искат мин. 70% с трнденция към 100 % препаратизирани

2

Ивелин Михайлов

преди 2 години

Най-големият Исторически парк в света до Варна пита защо не пишете за стотиците ваксъри, които се разболяха от миокардит?

1

Вбз

преди 2 години

Няма как да се говори за дълготрайни ваксини създадени тази година,ще изчакаме малко и.е разберем от ваксиниранте.