111

Боко Тиквата

преди 2 години

Сега имам мач. Не мога. Сори!

110

Анонимен

преди 2 години

Василев,има прокуратура и разследващи органи за тази работа .И ти ли същия популист и лицемер като Радев ?!Как ще доказваш липсата? С хипотези и условности ли ? Ако това ,ако онова се беше направило ? Остави ти Борисов и тея кражби,кажи като сте такива отличници защо теглите заеми,всичко поскъпва неимоверно,няма дърва,пелети,материали? Защо бензина е поскънал най-много в Бг.Защо има тишина за МРЗ?Или пак коза ви е" колко лош е Борисов" Изтърка се обаче това .Народът започва да му писва от вас !

109

Един от митинга

преди 2 години

Идва идва Кокорчо , ще има дебат но ти тогава ще си в карантина , защото не си се ваксинирал!Кирчо ще е на майна си райна и какъв дебат кви 5 лева?Ще носи и документите за фирмите които си завлякъл.Споко , резила ще е пълен.

108

КЪДЕ Е БАТКО?

преди 2 години

сигурно Спецов е дал на цъкльото документи, а ако не са данъчни измами, при пари харчени от Държавния бюджет, решения се взимат от Министерски съвет, който е колективен орган, то принципно ВИНАГИ МОЖЕШ ДА СИ ИЗМИСЛИШ, че някакви пари липсват, но от май до сега единствено излязоха данни за два източени язовира за да може лъжецът и вече престапник Кирил да се снима, нищо друго

107

Христосков

преди 2 години

Казват Бойко бил с никакво образование, ами Василев какво образование има?! Завършил някакъв си курс по икономика в Харвард и то непълен. Английски не знае...Ми аз познавам икономист, който НЕ е завършил Харвард, но е 100 пъти по-напред от Василев.

106

Анонимен

преди 2 години

За 10 години Бойко Борисов - Болгароубиецът направи това, което турците не можаха за половин хилядолетие. Унищожи България този път безвъзвратно!

105

Антон, Плевен

преди 2 години

Харвардските шарлатани Асан Василев и Кирчо папаросаха 8-те милиарда заделени за магистрала Хемус. Този режим е на път да загроби цяла Северна България.

104

Бойко Българоубиец

преди 2 години

Заповядвам на всички мои *** да започвате да ме защитавате без почивен ден на три работни смени и да плюете по генерал Румен Радев, защото рейтингът му е 70% а моят е 16%! Преминаваме на 24 часово работно време. Така ще е до изборите, свиквайте! Пари за заплати нема! Да се използват опорките "фигурант", "чорап" и "радефф".

103

Анонимен

преди 2 години

Едва ли тулупчо ше доде на прак двубой с Асен.Тулупчо е силен само кога застане у некое село пред 80 годишни баби и почне да разтяга лакърдий от 1001 и една нощ.

102

Анонимен

преди 2 години

Как къде? В ЧЕКМЕДЖЕТО!

101

Анонимен

преди 2 години

Ми по шкафчета , банкови сметки каде да са шом липсват

100

Анонимен

преди 2 години

А кога Радев ще приеме поканата на Герджиков за дебат?

99

Откак Асан

преди 2 години

Крадеца каза, че БВП е нараснал с 10 процента и трябва да харчи бюджета му нямам много вяра, че казва верни цифри. Имам чувството, че ги чете от различни графи, според както му изнася. Един ден липсавали 8 милиарда после изведнъж мина на преизпълнение и взе да раздава пенсии... не че Боко с неговите хиляди километри магистрали се справя по-добре, ама той поне си назначава финансови министри дето да му смятат, като не може сам. А Асан си назначил Спецов - крадецов.

98

РоРо

преди 2 години

Ха ха ха какъв дебат бе?кой повече краде и лъже ли ?победител си !!!направете дебата по телевизия 7/8 ,ама Славчо ще ви бие и двамата

97

БоКо е страхливец

преди 2 години

Принципно....с коефициент на интелигентност под единица !!! Няма как да се появи в обществото дори и за дебат , страх го е от хорската лЮбов !!! Иначе би ми бил безкрайно интересен и комичен такъв дебат , като БоКо не може да върже две изречения на кръст , ще стане отново за посмешище !!!

96

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов ще бъде запомнен от историята с прозвището си Бoлгароубиецът! За 12 години Борисов докара България до първо място по смъртност, изпреварвайки Афганистан, Сомалия, Сирия и Йемен, а вече първо място и по ковид! ГЕРБ ПОБЕДА!

95

Анонимен

преди 2 години

Бойко ще стане нарицателно за страхливец. Когато искаме да кажем на някой "страхливец", новата дума е Бойкооооо.

94

Анонимен

преди 2 години

Да проверят гражданството и на Василев, че много модерно стана министрите ни да са чужди граждани. Да не се окаже и той индиец. :)

93

Widow to be

преди 2 години

Търся си богат ваксиниран, без наследници за брак!

92

Анонимен

преди 2 години

Ако Бойко Болгароубиецът беше на власт сега ваксинацията щеше да е насилствена! Той сам си каза, ако бях аз досега 60% от матриала да съм го ваксал!