94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 126 "Нямало е как да издадат заповедта лятото, защото здравните сертификати в ЕС още бяха в процес на обсъждане" Ти или си рядко задръстен, или нарочно се правиш на утрепан. Здравните сертификати не са нищо друго освен ОТДАВНА (от месеци) съществуващите в ЕС и на други места доказателства, че си със ваксинация или негативен от скорошен тест. Аз лично още лятото пътувах до Ню Йорк, а след това и до Париж с такъв. Това, че не се казваше така, не означава, че не го е имало.

93

Анонимен

преди 2 години

До 124: Само бавноразвиващите се не са разбрали, че всичко е конспирация. А ти пишеш тук за пари, така че не ми се занимава с теб..

92

Анонимен

преди 2 години

До 125Защото няма пари за социална помощ, ако затворят.

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 118 ....... Ти задаваш малограмотни въпроси. Нямало е как да издадат заповедта лятото, защото здравните сертификати в ЕС още бяха в процес на обсъждане. Можеха да предупредят за издаването на такава заповед, но това е друга тема. И това, че си ваксиниран, няма пряко отношение към този въпрос.

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 120 "Имаме успех. 90%!" Нека позная: дори когато обявяват, че процентите на ваксинираните се покачват и стават 25, 30 35 и т.н. , вие ще продължавате да твърдите, че всичко е конспирация и че все още 90% са неваксинирани. :)

89

Анонимен

преди 2 години

Явно има ефект от това, че ходя болен с фалшив сертификат. Днес ще обиколя всички молове и ще си кашлям на воля, и така докато не кажат истината, че болниците са пълни с ваксинирани овце.

88

Анонимен

преди 2 години

Какъв ви е проблемът?Искате две трети процента от населението да са пенсионери ли?Щото сега са една трета.Ако станат двойно повече при ниска смъртност и държавата ще фалира.

87

Анонимен

преди 2 години

Всичко това се прави, за да се отвлече вниманието от високите цени на ток, гориво, храни......

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 109 "А вие щяхте ли да се вържите на такава заповед преди два-три месеца?" Аз съм ваксиниран. Не ми задавай малограмотни антиваксърски въпроси.

85

Анонимен

преди 2 години

И как разбраха колко от тези, които са си направили тест са ваксинирани и неваксинирани? А!!!

84

Анонимен

преди 2 години

Пландемия..щамове мерки варианти ваксини тестове..сега и фашистки сертификати изкараха..всичко бе заради тях тоест досега..затваряния глоби и така нататък..докога..още 2 или 20 години ще продължи прословутият вирус който все още не изолиран??

83

Ай Сиктир

преди 2 години

До кг: за ваксинирани броят само тези със завършен ваксинационен цикъл. А да съобщят броя на починалите с първа игла? Няма да кажат, щото не е удобно, някак си...

82

Анонимен

преди 2 години

До Дедо до 92 Всеки патоген (той затова така се казва, защото по принцип е смъртоносен) в тялото ти, който може да те убие, но не го прави.

81

Анонимен

преди 2 години

локдаун ще има, понеже матряла напълни болниците. ще фалират куп бизнеси в края на зимата и тук съм аз - приготвих здрава кешовица и ще придобивам на безценица!

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"нарочно или случайно допускане на закъснялото С МЕСЕЦИ издаване на заповеди."...... А вие щяхте ли да се вържите на такава заповед преди два-три месеца? Вие сега не виждате проблем, пък камо ли лятото щяхте да видите. Вие самите живеете ден за ден, какво искате от управляващите, които и да са те. Те също са част от нашето общество, колкото и да искате да се дистанцирате от тях, и действат по съответния начин.

79

пияница мистик

преди 2 години

Втори път го карах и пак тегаво. Първият път лятото на 2020 и сега пак. Ама ми писна. Чакам да се възстановя на 100% още няколко дена и отивам и аз да се ваксинирам. Ай сиктиp

78

Анонимен

преди 2 години

До 99: Вагнер няма да те излекува от шизофренията. Това твоето е вроден ...

77

Анонимен

преди 2 години

До 85 Дедо до 71 То и с грипа е така

76

искат да ни скопяват

преди 2 години

По телевизора от ромите казаха тама една жена как едно момче са го вакинирали и се поду като балон и после почна да свети в синьо!

75

Анонимен

преди 2 години

До Локдаун "Прави сте наистина изглежда всичко е за да има локдаун по изборите. При ковид кампаниите няма мерки които да доведат до успех за 10 дни. Ефекта е може да се види след три до шест седмици. Ако гоправиш с идеята да се оправи всичко за десет дена или локдаун значи играеш за локдаун. Интересно дали ще им излезе сметката." Засега всичко върви по плана на ДС. Няма абсолютно нищо случайно, че играят за локдаун. Даже си дадоха точно време, преди да го въведат. Подиграват се с народа.