27

Анонимен

преди 2 години

Не им вярвам вече на тея

26

Анонимен

преди 2 години

Така се пълнят шкафчета с кюлчета. Не е шега

25

А МОН

преди 2 години

защо одобри, този разход по Националната програма "Отново заедно"..вместо с тях да се извършат ремонти по училищата...

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 "Докато Гешев е Главен прокурор нищо няма да се промени." Що, Рашков не иска ли да покаже точно корупцията? Защо не разследва?

23

Анонимен

преди 2 години

До аз "Проверката е по конкретен договор, сключен през декември 2019 с тригодишен срок." - коментирайте ГЕРБерасти, чакам ви!" Аз ще се наема да коментирам, макар че не съм "герберас". Сключен през 2019 договор за три години означава, че 1) договора не е изтекъл и е любопитно, че се връзва с "минали периоди" 2) по-голямата част от него е реализирана ТАЗИ ГОДИНА. Информацията е, че става дума за ТОВА ЛЯТО. КОЙ управлява МОН ТОВА ЛЯТО? Борисов ли?

22

Анонимен

преди 2 години

На боцко калинките и от децата са крали.

21

Анонимен

преди 2 години

До до 21/23 "Работата по събиране на доказателствата не е на Рашков, а на Гешев" Пробвай пак, но този път по-грамотно.

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 "Леко ви е непълна статията. В друга медия има конкретика, къде, колко и в кой период са фиктивните нощувки. Голям % са това лято - Албена, Кранево и т.н." Хахахаха. ЗНАЕХ СИ. ДС и Рундьо нищо не могат да измислят като хората. Даже и компромат.

19

аз

преди 2 години

"Проверката е по конкретен договор, сключен през декември 2019 с тригодишен срок." - коментирайте ГЕРБерасти, чакам ви!

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 "Мафията ГЕРБ крадеше от всички възможни места. Назначените по веригата калинкни крадяха и пълнеха Чекмеджето на Тлъстия алчен ни злобен илитерат." Още чакаме Рашков с доказателствата. Засега само фалшиви компромати.

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6 "Той ще подаде сигнал до прокуратурата заради злоупотреби в особено големи размери." Чакаме да видим колко време ще издържи този път фишека на ДС. То и от Рашков чакаме доказателствата за корупцията. Вече 3ти месец. Така се прикрива катастрофално управление - като се сочи с пръст, по възможност с измислици.

16

Анонимен

преди 2 години

Идва времето за съюз между Радев и Гешев.Време е Гешев да погне гербаджийската мафия.Радев е бъдещето и не бива Гешев да остава в изолация от процесите на новия кръстоносен поход срещу ДПС и Герб.

15

Анонимен

преди 2 години

До Кокорчо ...//// Доказателство, че трябва още чегъртане и то вече до най-ниските нива. Защото министърът и някой зам може да е сменен, но всичко надолу е от окопали се 12 години гербаджийски калинки. Свикнали да крадат от всичко. Този директор на УОС явно все още ви живее с нагласата, че Борисов е премиер и може да си прави каквото си иска и да краде колкото си иска. Е, този път май е сбъркал. Сега остава Гешев да си позволи да го разследва.

14

Анонимен

преди 2 години

Започнаха да излизат колосалните кражби на комунистите от служебното!!!

13

ДДРОнег

преди 2 години

Кражбите на НАШИТЕ ПАРИ по време на мутренското управление са десетки милиарди !!!___И е много вероятно схемите все още да работят !!!___Внимавайте за кого ще гласувате, НИКОГА ПОВЕЧЕ герП !!!

12

българка

преди 2 години

Някой да е учуден ?!? То още от самото начало е ясно,че ГЕРБавите ги правят тези програми, за да могат техните хора да крадат още повече. Санирането добре,че го спряха. За нашия блок бяха предвидени три милиона, общината ни дръпна половин милион и къде отидоха парите никой не знае, никой не проверява. Разбира се, дори и бюджет от 2,5 милиона е много за такъв блок - пак остана за крадене мнооооооого.

11

Kiro

преди 2 години

И какъв беше смисъла за едни ученици да има безплатни почивки, а за другите само да гледат? Това справедливо ли е? Нека министера да каже.

10

Анонимен

преди 2 години

Леко ви е непълна статията. В друга медия има конкретика, къде, колко и в кой период са фиктивните нощувки. Голям % са това лято - Албена, Кранево и т.н. Нещо намирисва тази промяна. Ама щом ви успокоява някой друг да е виновен...

9

Възмутен

преди 2 години

А бореца за справедливост и законност Гешефта спи и бездейства!

8

Анонимен

преди 2 години

Нормално за управлението на герб. Крадяло се е масово. Добре, че никога повече няма се върнат в управлението.