98

Анонимен

преди 2 години

Лекарка съм и съм съгласна с 100.така става но вече е обществена тайна, в тая схема не участвам, очен лекар съм. Но в средите ни се знае

97

Анонимен

преди 2 години

До: номер 84 Ами не е ли ясно? Днес ще ни белязват със "сертификат за чиста арийска кръв", или по-точно за липсата на такъв.Ако бях писател на научна фантастика, като Жул Верн, щях да си представя бъдеще след няколко години как всички неваксинирани ще бъдат задължени да носят значки на реверите си с формата на коронавирус - всички я познаваме нали? Има я навсякъде и по билбордове съм я виждал!Ако си кротуваме и това ще стане - Жул Верн е предсказал подводниците например!

96

Анонимен

преди 2 години

По-добре да спрете да записвате всички хора, които постъпват в болниците с ковид за да точите пари, че вече е страшно да влезеш там, независимо дали си ваксиниран или не! Какво значение, че си ваксиниран и влезеш там примерно с инсулт, запишат те с ковид, натъпчат те с Ремдисивир, който е противопоказен при инсулти, инфаркти и води до фатален край. Но понеже са те записали с ковид и няма как, лекуват те по протокола за ковид. Спрете да убивате за пари! И признайте колко получавата за починал!

95

Анонимен

преди 2 години

Пълно излизане от Ес, референдум и аут. Тия са по зле от СССР

94

Анонимен

преди 2 години

100 000 човека в Бъргария са без сертификат,защото са с антигенен тест в лаборатория,а не с пср.

93

Бил Гейтс

преди 2 години

Успокойте се, професор Христова не е казала за кого е по-добре.За мен вашето инжектиране с моите бъркочи е по-добре разбира се изоставаме от плана ми 95% ваксинирани, не ми трябват 7 милиона българи твърде много са.

92

Нокдаун

преди 2 години

"Зеленият сертификат" едва ли ще стимулира много хора да се ваксинират, но със сигурност ще стимулира съдебни искове срещу държавата за ограничаване на конституционно гарантирани права, ограничаване на достъп до здравеопазване и нанасяне на преки морални и материални щети.Тази простотия няма да ви се размине току така, а вие продължавайте да си рекламирате експерименталните препарати, наречени "ваксини".

91

Анонимен

преди 2 години

По-добре локдаун, така или иначе със зелен сертификат са мноооооогог малко хора и заведенията отсамосебе си ще затворят, а как ше организират тестването. Мнооо сте тапи всички, няма да се ваксинират хората не разбрахте ли. Може да предадете на евро масоните дето им лижете оная работа

90

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да се напиняме, въведът ли го в ЕС, на Изток, на Запад/както вече се случва/ще стане и при нас. Твърде малко сме, твърде незначителни и никой не се интересува от мнението ни. Ще ни изолират, ще ни заобикалят и просто си загиваме. Сами не ставаме за нищо.

89

Анонимен

преди 2 години

Навремето бех кандидатствал да работя като касиер в банка, взеха ме на работа, обаче когато отидох там само жени......хахахахаха :))) Почувствах се като пълен глу пендер, женичките сигурно и те са си мислили същото, явно тази професия е само за жени, мъжете там немат място......хахахаха :)))

88

Спамчо

преди 2 години

И въобще не става въпрос за антиваксърство, щото т.нар вксина реално не изгражда имунитет. Зеленият сертификат е поредната манипулация в списъка, а тези, които са мн изпълнителни и към момента си бият 3та игла, взеха, че си повярваха. Слезте на тая пуста земя, щото в някакъв момент искате или не, ще се озовете в нея.

87

Анонимен

преди 2 години

Който го е страх да не се зарази,просто да си стои в къщи!!

86

Поручик Ржевски

преди 2 години

Който иска да се ваксинира и не се чувствам длъжен да пазя някой след като има ваксина. Родителите на жена ми са ваксинирани, моите не са всеки си решава.

85

Анонимен

преди 2 години

До Българин - а след година-две - задължителна стерилизация? Пак за доброто на обществото? Почне ли със "задължителните" медицински процедури за "общо благо" няма край, наистина ли не разбираш?

84

Поручик Ржевски

преди 2 години

Само селскостопанските животни ги ваксинират под строй. Някой ден ще ходите на съд проф Христова, надявам се поне. Нарушавате куп закони.

83

Анонимен

преди 2 години

За Свободата са се борили,тя се извоюва с борба и кръв,държавите които така лесно я дадоха,приемайки сертификатите,сега се тресат от протести.Допуснем ли и тук да стане така,горчиво ще съжаляваме!!!Не е късно,трябва решителност и да застанем заедно против това безумие-заради нормалния живот,заради справедливостта,заради бъдещето на децата си!

82

До 79

преди 2 години

Има и "простаци" с логическо, критично мислене, които вярват само на факти. А в момента фактите сочат, че ни водят към диктатура...

81

Анонимен

преди 2 години

Преди 80 години са белязали хората със звездата на Давид и са убивали в камери, преди 800 години са белязали еретиците с кръстове и са ги горели на клади, сега с какво ще белязват?

80

Анонимен

преди 2 години

Христова, гледаш ли какво става в Италия, във Франция, в Канада? Гледаш ли, гледаш ли? Гледай, гледай! И пак си помисли! Три пъти мери, един път режи - българска народна поговорка!!!

79

Анонимен

преди 2 години

Има и трети вариант - да се премахнат всички мерки без зелен сертификат