101

Анонимен

преди 2 години

ИТН е проект на ГЕРБ ,като патриотите,Яне Янев,Бареков и най-вече ДПС.Стига сте им вярвали.Подозирам и БСП ,че е от същата група.

100

Пони

преди 2 години

Това изказване е голям гаф. Не е ли гледала разбивката от изборите и не видя ли, че добрият им, до скоро, резултат се дължи на българите в чужбина?! Сега с размах ги плюе....

99

Анонимен

преди 2 години

Тия пак ги захлебиха и почнаха отрано да работят за разцеплението. Първо слъвчу постави условия, днес тя хвърля бензин в огъня, утре ще тошкуту и накрая Биков ще обобщи , че само герб може да направи правителство.

98

Анонимен

преди 2 години

Да влезе Йоло Денев!!!

97

Анонимен

преди 2 години

ХАХ, правилно, оня с шнорхелите е :)

96

Анонимен

преди 2 години

На политическата сцена ще е ПП на тези избори! ГЕРБ няма да я върнем повече на власт! Не се заблуждавайте!-:) Ще вървим на пред и няма да се обръщаме повече на зад!-:))) А ИТН имаха на 2 пъти шанс.Пропиляха го много глупаво благодарение на Слави! Кирил и Асен,доказаха че могат да работят!-:) Успех ПП!

95

Анонимен

преди 2 години

Ромчето нема да стане премиер Ивче, бъди сигурна в това, даже е на кантар, дали ще влезе изобщо у сборището :))) Вие също сте на кантар, но има много чалга фенове у територията, нема да ви оставят на гладно.......хахахахаха :)))

94

Анонимен

преди 2 години

Само Ивето не харесва Джон Траволта... То покрай гологлавия чалгар и оня дребен и злобен сценарист верно ще си развалиш вкуса фатално.

93

Анонимен

преди 2 години

Тя Ива Митева провали Народното събрание!Тя и Цецка Цачева го проваляше, но тази го довърши!

92

Анонимен

преди 2 години

Чуеш ли някой да плюе срещу Петков, значи е гербер и депесар под прикритие. ФАКТ!

91

РАБОТЕЩ

преди 2 години

Една част гласуват заради Слави,така както гласуват за ББ.Кой познава тази жена,че да гласува за нея?Ама като кажат "Слави" и тя получава глас.Фактът,че той нито веднъж не излезе на среща с хората,а седи в дупката и пише във фейса,показва цялото му отношение към политиката.За нея не стига ученето в Консерваторията.И стига вече с К. Петков.Имал канадско гражданство-тези с българското,видяхме докъде докараха страната.ББподписваше всичко в Брюксел,за да се фука после,а синдикатите мълчаха.

90

Анонимен

преди 2 години

Обединяващ значи, да осигури 5 министерства на БСП за да получи подкепра в парламента с депутатите им. Да осигури 5 министерства на Славчо и вицепремиер, да осигури на Мая и Хаджигенчо и Бабикян някое постче или агенцийка, и останалото да си го поделят с Христо Иванов

89

булонка

преди 2 години

Докато има *** народ държавта няма да спира да се тресе. Хаоса е новото време!!!

88

Питанката

преди 2 години

Първо вас никой няма да ви пита и второ кой е подходящ? Тошко? Шнорхела? Ники Василев - автора на електронното управление? Или Пешо Плагиата? Иначе за министри балет Магадан са ок!

87

Христо Христов

преди 2 години

Какво значи обедияващ? Вълците с овцете ли да обединява?Мерси от 30 години такова обединение. Нужна е тотална чистка и разследване на първия милион.

86

Дядо Йоцо гледа

преди 2 години

виждааам, че процентите на Променливите се качват стремително, очаквам да бъде обявено, че *** и кокорчо ще вземат 99,6%

85

Анонимен

преди 2 години

Хора ИТН е партия създадена от същите хора ,които създават ГРРБ,целта е да правят мизерии и да се върнат ГЕРБ на власт.Те са проект на олигархията.Според мен единствените партии които са за държавата са ДБ и Изправи се Мутри вън.ИТН от самолет се вижда,че това им е целта ,само да спъват.

84

хаха

преди 2 години

До *** . . .Ако не е обединяващ, как ще върши работа бе . . .А забрах кирчовците ще спечелят 51% и 121 депутати и сами ще управляват с кокорчо и прокопи

83

Чалга-тайм

преди 2 години

права е госпожа Ива Митева, другите не са подходящи, само избранниците на Слави са добри за премиер, като се започне от шах-матиската, после мики маус, накрая, но не за последно сламен шнорхела

82

Do

преди 2 години

Тя булонката :) да си седи до славчо и да не скимти.когато имаха власта се ***,сега ще казват кой може и кой не