254

ЧОКО

преди 2 години

Каквото и да правят,хората няма да забравят кой направи нещо за тая страна-магистрали,пътища.ичилища,спортни зали и др.Не отричам че се е крало,а и ще се краде,имаго навсякъде по света,НО.Борисов е единственият министър -председател,рискувал и започнал нещо голямо и значимо.Единствено не успя да довърши магистрала Хемус.Тъпите комунисти/не социалисти/неразбраха,че настройват срещу себеси и пилота голяма част от народа спирайки парите за магистрали и други обекти.Така няма да махнете Борисов.

253

Анонимен

преди 2 години

Не ми се връзва, как работник работи във фирма която не му плаща заплатата с месеци, след което работника пали камиона, собственост на същата тази фирма и отива с него в София на протест. Прекалено дружески отношения за фирма и работник в конфликт! Ако фирмата няма пари - може същия този камион да го продаде и да плати заплатите на 10 работника.

252

Анонимен

преди 2 години

И какви пари искат "протестиращите" от МС не разбирам ? Това са частни фирми ,заплати се дават от собствениците , а не от Комитова. И защо собствениците не се виждат на сбирката? Да не са офшорки ?

251

Радеви бакии

преди 2 години

Колкото и да се напъват форумните драскачи на мазната фуражка, за всички е пределно ясно , че при Борисов такива протести не биха се и зародили, защото хората работеха и бяха доволни.Сега положението е коренно различно. Какъвто президента , такива и хрантутниците му от правителството.

250

Анонимен

преди 2 години

Ах,триъгълника на властта! Как се менят времената? Къде са майките на Манолова? Болните им деца оздравяха ли за една година? Къде е Рачева,или е дала заден рачешки ход? Шикерова няма ли да завърти един мазен шекерен репортаж? Ами Бенатова или онази с птичите имена Паунова ли,Фазанова ли беше,КЪДЕ са???

249

пътна мафия

преди 2 години

герб като ми закриха фирмата никой не протестира, яжте бахура сега мафиозни пътищари

248

Данко Харсъзина

преди 2 години

чичовите червенотиквеничковчета на прокопиев и кутев щракат ли щракат с алчни пръстеча лжици, подир лжици, не че нещо ще получат от това, което им обещаха още миналото лято, но пък така се чувстват значими... а колкото да Бабиш и Курц, много се загрижили за тях, Бабиш ще си остане в управлението, а Курц както и Бойко Борисов ще се зъврната ПО ИСКАНЕ НА НАРОДА. ТОВА СА РЕАЛНОСТИТЕ.

247

РЕАЛНОСТИТЕ

преди 2 години

чичовите червенотиквеничковчета на прокопиев и кутев щракат ли щракат с алчни пръстеча лжици, подир лжици, не че нещо ще получат от това, което им обещаха още миналото лято, но пък така се чувстват значими... а колкото да Бабиш и Курц, много се загрижили за тях, Бабиш ще си остане в управлението, а Курц както и Бойко Борисов ще се зъврната ПО ИСКАНЕ НА НАРОДА

246

Целуй

преди 2 години

До Тц,тцп: е, който за каквото е учил, нали?

245

Възмутен

преди 2 години

Интересно ми е къде е оня фигурант Гешев и Гешефтурата в избраната ситуация?Защо не разследва кой взел парите..кой дал парите и къде са липсващите пари и да свършва веднъж завинаги таз история?

244

Анонимен

преди 2 години

До радевщина 290 Само гербавите т,р,олове едни умни, умни, точно, както казва баце им :)

243

ЗЕЛЕН ЧОРАП

преди 2 години

НИЕ ТИКВИТЕ И ТИКВИЧКИТЕ ОТ ГЕРБ ВЕЧЕ СИ ИМАМЕ ЗЕЛЕН ЧОРАПОГАЩНИК-ПОЛКОВНИЧКА И ПРОФЕСОР СИ ИМАМЕ, КАЗВА СЕ АНАСТАС ГЕРБЕДЖИКОВ.ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!

242

Анонимен

преди 2 години

Курц подал оставка? Как така ? Можеше да скъса менискус или да тръгне по алпийските села и да плещи глупости! Ама като си няма Pi ar Sevi Boiko, да му каже какво да прави, сега може и да го осъдят даже. При нас щеше да се смени конституцията. защото моя близка от Австрия сподели, че когато Курц е подал оставка е казал, че държавата е по-важна от личният му интерес.( не се научиха от бат ' Бойко как се прави политика)

241

Анонимен

преди 2 години

Протест на плеймейтките няма кой да им дава по 5к да пъшкат на дебелака. Протест на златарите вече няколко месеца строителите на пътища не купуват кюлчете за Боко. Протест на наркодилърите - служебното правителство им е спряло парите обещани от Герб. Протест на продавачите на гласове - заради Радев трябва да учат служителите на 4 букви - г,е,р,б. Протест на милионерите - вече държавата не им изкупува всичко на тройни цени и фалират, когато излезнат на свободния пазар.

240

Анонимен

преди 2 години

До Прозрачно 284 При това в работно време, нали гербав :) Между другото, хората не са много. Затова са с камионите, за внушителност. Обаче постигат обратен ефект. Всеки си мисли "Мутри", като ги види :)

239

До 288

преди 2 години

Това да работници от частни фирми. Да им платят шефовете им. Защо набърквате Държавата.

238

Анонимен

преди 2 години

БАРСЕЛОНСКАТА К ВА ПРЕДИЗВИКА ББ- ИСКА МУ ГЕНЕН ТЕСТ! ТОЙ НЕ СМЕЕ ДА СИ НАПРАВИ! ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДА!

237

Тц,тцп

преди 2 години

Моето анонимно момче! В момента съм на работа в производството, за разлика от теб и пиша, докато ям на крак! А ти си купи кирка и една кремиковска количка и върви да строиш, диванен матросовец!

236

радевщина

преди 2 години

Личи си по тъпотиите в коментарите , че много фатммаци и червенотиквениковци са налазили във форума.Типичните поддръжници на зеления чорап.

235

опять обосрался

преди 2 години

Товаришч Бойка Методиевич опят обосрался. Куда он спрятался?