118

Асан

преди 2 години

30% от 20% гласували = 6% за Асан и Киро ментаците :)))

117

Анонимен

преди 2 години

ившият вътрешен министър Богомил Бонев насоли яко Тиквата. МВР министърът в периода 1997-1999 коментира лъжите, които Бойко изръси пред гербопитечките от Пловдив в опит да уязви служебния кабинет и враг 1 на мутрите Румен Радев, забеляЕто поста на Богомил Бонев, коментарът е излишен: Мутрата пак вдигна гребена да лъже. Сега мрем по 120 на ден. Но при него бяха 220.Сега токът се вдигнал много. Природният газ също. А кой подписа зелената сделка, мръснико.Сега цяла Европа е пред финансов колапс. Защо подписа затваряне на ТЕЦ на въглища без отлагане, мутро?Заслужаваш такова тр

116

Зозо

преди 2 години

Ами ако никой не гласува за ИТН 20% и ДБ 10% може и да съберат 30% :))))))))))))))))))

115

Анонимен

преди 2 години

Българите са толкова и ще гласуват за тия иззмамници. Затова българите са бедни.

114

Анонимен

преди 2 години

Тези са следващите ИТН.

113

Анонимен

преди 2 години

30% са доста оптимистично. Реално трябва да привлекат целият електорат на ДБ, а и част от всички останали парламентарно представени партии за такъв резултат.

112

Анонимен

преди 2 години

Яне Янев: "Пеевски се подчинява изцяло на Борисов" , така че , спрете да дъвчите дъвката Пеевски заблуждавайки хората, а се обърнете и потърсете реалните виновници ББ и ЦЦ, герберите!

111

А бе

преди 2 години

И 15% ще са им много!Като си знаем, че ще ги вземат от другите "красавци" Славчо,Мая и Носа, все пак трябваше да спестят на избирателите Този,облещения министър. Плаши народеца и той като нищо ще отиде за гъби...

110

Случаен минувач

преди 2 години

Документът на Кирил Петков от Букурещ е фалшив! Ха, ха, ха!

109

Анонимен

преди 2 години

Мутрата източва и смазва останалите партии, съсипвайки им бизнеса, мачкайки и неудобните хора по различни начини, след това си измива ръцете с другите(партии и хора), прикривайки престъпленията си, превърнал е и полицията в своя лична допълнителна банда, както и прокуратурата със специализирания съд в свой бандитски щит!

108

Марин

преди 2 години

Киро канадеца и Асен офшорката. Партията на почтените.

107

Гореща новина

преди 2 години

Недейте така да говорите против *** и Кокорчо ! Щом са наточили въдиците значи шараните не са малко ...

106

Off

преди 2 години

Мокри сънища на банда лъжци.

105

Анонимен

преди 2 години

"Журналист закопа Бойко: През 2011 г. Борисов приватизира Булгартабак, сега прави всичко, за да не влезе в затвора (РАЗКРИТИЯ). Разследващият журналист Николай Стайков буквално закопа Бойко Борисов с разкритието, че именно Мутрата стои зад приватизацията и в последствие съсипването на водещия тютюнев комбинат на Балканите Булгартабак, видя Narod.bg." .......... Мутрата просто унищожава хората и партиите, за да оцелее той и неговата партия и грабят, това прави!

104

CriticusMagnus

преди 2 години

Ами тъй като избори още не са минали, и резултатите не са факт, този резултат от 30% си остава имагинерен, според мен... Или бъркам!?

103

Ганьо

преди 2 години

Големи лъжци са тия двамката - Кире Ментата и *** Кокорчо, какви 30, какви 50% сънуват не знам. Реално нищо хубаво не са направили, а по-скоро на принципа Никой не може да Ви даде повече, отколкото аз Ви обещавам .... приказки под шипковия храст.

102

Кой е Киро Петков

преди 2 години

Киро ХарвардаКиро ЯзовироКиро КанадироКиро електромобилоКиро на Асеня ГренадироКиро със Пеканов дружкиИскат те да пълнят гушкиС далаверки от Плана от ЕС-аВъъх въх въхИска той КС да метнеДе е Киро на кирия- ей го на канадче с бели зъбки,черна гъста грива,сладки трапчинки на бузета На Решетника бушонИстински ***

101

Анонимен

преди 2 години

Пуснете една статия за глобалното затопяне,за да ни информирате къде изчезна то,ще се върне ли,и кога? Нещо дъргогодишната ви пропаганда за ГЗ издиша,точно взех,че ви повярвах,и настана студ. Октомври се оказва студен.

100

Влак GT

преди 2 години

"....30% не е имагинерен резултат.....", но реалният е под 3%.----- Този из мам ник стигна до избори, та чак и се проектира като победител, ако има държава ще трябва да гласува от ареста......

99

кирчо

преди 2 години

ние сме независими но искаме подкрепа , след изборите ше оправим сметките ( постовете ) .