89

1

преди 2 години

То тепърва ще става, каквото ще става. Делтата е много по лош от първоначалния вирус. Ще умират хора дори и с ваксина, а за неваксинираните лошо им се пише. При първия вирус един на 25 умираше. Сега сигурно един на 10 ще умре и на поне още двама-трима оцелели ще им се разкаже играта на бъбреците. Така че се пазете, защото дори и да отървете кожата сега, да не търсите след 2-3 години бъбрек за трансплантация.

88

Чццц до 89

преди 2 години

Имунната система е доста сложна дори за специалисти и САМО ИНТЕРЛЕВКИН 6 ВРЕДИ при ковид, а останалата Голяма част от имунната система Е ПОЛЕЗНА при ковид!!!

87

Анонимен

преди 2 години

Толкова е тъжно, когато си отиде млад човек...

86

До 95

преди 2 години

Не умират пет пъти повече хора в България. От Ковид-19 умират по-възрастните. Няма информация сравняваща починалите според възрастта. Най-вероятно смъртността в България е същата, както в другите държави, според възрастта. Например сред хората на 72 години. България е със силно застаряло население и няма как общата смъртност да не е висока.

85

Лятото

преди 2 години

Взема първи свидни жертви.

84

Бау къш

преди 2 години

До Бау Възрастните хора не са подведени от младежите да не се ваксинират! Всички хора са подведени от некадърната политика на управляващите! Вместо да се концентрира вниманието върху рисковите групи, те тръднаха да слагат маски на децата и ваксини на 20 годишни. Хората под 30 имат по-голям шанс да умрат в катастрофа, отколкото от ковид. Когато имаш такава неадекватна политика хората започват да задават въпроси и да поставят под въпрос цялата реалност около вируса.

83

до 83

преди 2 години

Днес няма нито един ваксиниран сред починалите. научен съм от малък да не вярвам на институциите

82

Бay

преди 2 години

До до БАУ еми добре ... нямаме техника :D

81

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 89/ ПОГРЕШНО Е ТОВА, ЧЕ ОЩЕ НЕ СИ СИ СЛОЖИЛ 3-ТАТА БУСТЕРНА ДОЗА! НУРОФЕН Е ПРОТИВОГРИПНО ЛЕКАРСТВО НА КУТИЯТА ПИШЕ СРЕЩУ ГРИП!

80

Бay

преди 2 години

До до Бау тук умират повече, защото сме застаряваща нация. Старите хора са подведени от глупави младежи да не се ваксинират.

79

Анонимен

преди 2 години

На 36 години...

78

Бау къш

преди 2 години

До Бay И от вируса да е умрял. Какво очакваш да стане? Хората и преди ковид умираха от вируси. Който е искал се е ваксинирал, както беше и преди. Който не иска си се пази сам. При някои се получава. Голяма част от познатите ми имаха ковид. С положителен тест бяха. Нормалните симптоми, като при грип. Дай сега, че тоя на стероиди наркоман, дет цяло лято сигурно по заведения е бил и имунната му система е паднала, всички да живеем в страх? В какъв свят живеете?

77

Анонимен

преди 2 години

Ако беше вярно това, което едни тук пишат против лекарите, аз досега 22 пъти да съм отпътувал за оня свят.

76

Бay

преди 2 години

До до БАУ по целият свят умират хора от корона. Млади също. Може би и те нямат техника?

75

Ямболски цървул

преди 2 години

Голяма загуба....Опечален съм много....Няма да мога да спа!

74

От бореца

преди 2 години

Мани - бегай.!.

73

Анонимен

преди 2 години

Погрешно е стимулирането на имунната система в такива случаи, както е погрешно и викането при коментирането.

72

Ямболски цървул

преди 2 години

Един гласоподавател на Сливи Трифонов по- малко!

71

АнонимеН

преди 2 години

НУРОФЕН, ПРОПОЛИС И АСПИРИН КАТО НЕ ВИ СТИГА! НО НИКОГА АНТИБИОТИК ПРИ КОВИД ОСВЕН АКО НЕ Е НА БИЛКОВА ОСНОВА! НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ НУРОФЕН ТОЙ СТИМУЛИРА ИМУННАТА СИСТЕМА, НО САМ НЕ МОЖЕ ТРЯБВА И ПРОПОЛИС!

70

Бay

преди 2 години

*** ще донесе от 100 кладенеца вода само и само да изкара лекарите виновни.